ama senin burnun hala favorim :))))
yazarsın burdan gelişmeleri ameliyattan sonra deneyimli olarak bizde yardımcı oluruz :))
4. Günüm bugün ilk gün şişme veya morarma olmadı ama sonraki 2 gün gözlerimi açamadım nerdeyse.. şimdi inmeye başladı bide boğazım çok kötü su bile içmek eziyet normal mi ? şimdilik burnum çok güzel gözüküyor ama kalıp çıkınca nasıl durcak asıl onu merak ediyorum bende
4. Günüm bugün ilk gün şişme veya morarma olmadı ama sonraki 2 gün gözlerimi açamadım nerdeyse.. şimdi inmeye başladı bide boğazım çok kötü su bile içmek eziyet normal mi ? şimdilik burnum çok güzel gözüküyor ama kalıp çıkınca nasıl durcak asıl onu merak ediyorum bende
bugün 5. Günüm. Yüzümdeki şişlikler azaldı ve morluklar yerini sarı- yeşile bıraktı. Ama artık aynadaki kişi daha çok bana benziyoruyku sorunum yok ama sabah uyanıp okyanus suyu ile temizlediğimde ilk hava aldığımda başıma müthiş bir ağrı giriyor. Yinede süreç genel olarak ağrısız ve rahat
çok geçmiş olsun zor süreç geride kaldı :))
[/INDENTm. Yüzümdeki şişlikler azaldı ve morluklar yerini sarı- yeşile bıraktı. Ama artık aynadaki kişi daha çok bana benziyoruyku sorunum yok ama sabah uyanıp okyanus suyu ile temizlediğimde ilk hava aldığımda başıma müthiş bir ağrı giriyor. Yinede süreç genel olarak ağrısız ve rahat
Kızlar bir sorun var. Burnum yara oldu sanırım silmekten kaynaklandı. Tek bir kanatta ve içindede var, ciddi şekilde acıyor. Ne sürsem hızla toparlanır? Silmek derken normal burun siler gibi silmedim bu arada temizlerken sızanları sildim hep
herşey gayet normal zaten 2. ve 3. gün aşırı şişme oluyor ondan sonra inmeye başlıyor kalıp çıkarmaya gittiğin gün bişeyin kalmıcak mrk etme canım
bepantene sürebilirsin pomatla canım
Yüzüm bir anda indi sadece göz kapağımın üstünde morluklar kaldı biraz ama boğazım çok kötü uyku yemek haram oldu resmen.. Dilim yara içinde su içmediğim zaman çok kötü oluyorum
Aynen benimde en son orasi gecti :)gözkapağım en son geçti beimde aynen 10 gün sora filan kalmadı pek.uyku düzenim benimde berbattı halada uyuyamıyorum pek rahat...
gözkapağım en son geçti beimde aynen 10 gün sora filan kalmadı pek.uyku düzenim benimde berbattı halada uyuyamıyorum pek rahat...
Burda okumuştum böyle acıları olcduğunu ama yaşamak başkaymış şimdi sürekli her gece nerden ameliyat oldum ben diyorum boğazım gitti uyku ne unuttum ağrılarım hala var... Kaç ay oldu ki senin uyku düzenin hala yok canım ?
zaten erken yatan biir deildim amaa hala tıkanık geceleri rahatsızım 1 ayı geçti yani
Geçmiş olsun canım üzüldüm.. Normal mi peki bu kadar uzun tıkanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?