bugün 5. Günüm. Yüzümdeki şişlikler azaldı ve morluklar yerini sarı- yeşile bıraktı. Ama artık aynadaki kişi daha çok bana benziyoruyku sorunum yok ama sabah uyanıp okyanus suyu ile temizlediğimde ilk hava aldığımda başıma müthiş bir ağrı giriyor. Yinede süreç genel olarak ağrısız ve rahat
Merhaba..Ben İstanbulda okuyorum ve ayvalikta oturuyorum bir ay kadar once ekol kbb de bilincsiz bi sekilde cem bey e gittim 5 subata tarih aldim ama simdi keske arastirsamisim diyorum cunku forumda kotu yorumlarla karsilastim ama bora bey ile ilgili hic kotu bir sey duymadim burnum yamuk ve kikirdagi ayrilmis ve burnumu biraz kaldirip torpuletmek istiyorum cok sinirli bi vaktim var bora beyle mi gorussem acaba onceden ne tavsiye edersiniz
Merhaba..Ben İstanbulda okuyorum ve ayvalikta oturuyorum bir ay kadar once ekol kbb de bilincsiz bi sekilde cem bey e gittim 5 subata tarih aldim ama simdi keske arastirsamisim diyorum cunku forumda kotu yorumlarla karsilastim ama bora bey ile ilgili hic kotu bir sey duymadim burnum yamuk ve kikirdagi ayrilmis ve burnumu biraz kaldirip torpuletmek istiyorum cok sinirli bi vaktim var bora beyle mi gorussem acaba onceden ne tavsiye edersiniz
bugün 7. günüm bitiyor. Sorunlarım pek kalmadı. Uykum idare ediyor ve yemek konusunda daha iyi durumdayım. Fakat benim asıl sorunum kalıbın altı müthiş kaşınıyor ve içi sivilce dolu. Nerden mi biliyorum. burun kanatların ve yanaklarımdaki bantların altında bile 2şer, 3er sivilce çıkıyor. Canım müthiş acıyor ve buna hala bir çözüm bulamadım...
ahh o kaşıntı tık tık kalıba vuruyodum arasından bişeyler sokmaya çalışıyodum :))) alnımda aşırı yağlanmıştı benim bile hiç sivilcem yokken kabardım maalesef oluyor yani
off off... Alnımı ben tonikle siliyorum...fakat burnumun üzeri berbat durumda, berbat...
Arayıp yalvarsam 3gün önce çıkartsa Bora bey, nasıl mutlu olurum
benim kalıp 1 haftada çıktı 3 günde bantlı kalmıştım.
hadi ya bunu duyduğum iyi oldu. belkide arayıp şansımı denemeliyim yarın. yanağımdaki bantta sıra halinde full sivilce var ve kaşıntıdan ölcemağrım, sancım bu kadar olmamıştı...
benim 1 haftada alçı durdu 3 günde bantla geçti.6 günde sanmıyorum işin bitsin canım.benim fotolar açık bakabilirisn.ben yine ekleme talebi yollayım sanaBir de benim ameliyattan 6 gun sonra istanbula donmem gerekicek bu alci vs isleri en son kacinci gunde bitiyor doktorla isim ne zaman biter acaba bir de ben yeniiyim pek anlamiyorum beni ekleyebilir misiniz acaba fotogrglari nasil gorebilirim
Bir de benim ameliyattan 6 gun sonra istanbula donmem gerekicek bu alci vs isleri en son kacinci gunde bitiyor doktorla isim ne zaman biter acaba bir de ben yeniiyim pek anlamiyorum beni ekleyebilir misiniz acaba fotogrglari nasil gorebilirim
yol yakınken dön ve cem beye ameliyat olma
Benimki 10. Günde çıkacak ve çok işlem uygulanmamasına rağmen. Kemeri törpüledi ve düşme olmasın diye burun ucuma kıkırdak koydu. Yani 6 günde alması bana da kolay gelmiyor tabi en iyisini doktor söyleyecektir sana.
Perşembe için randevunu al ama hemen yoğun maalesef doktorumuz
Evet benimde torpuleyip biraz kaldirmasini istiyorum cunku bende tik gibi bisey vardi oyle yapanyapa asagi dusurdum burnumu ve kemer yaptim cok pismanim sola yamultmusum ve alt kikirdakla ust kikirdak ayrilmis mi ne oyle biseyler sanirim hic nefes alamiyorum insallah iyi olur tarihide hemen verirse cok iyi olur benim icin :) ameliyattan ne kadar sure sonra burnunuzun saglik sorunu gecti ve nefes alabildiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?