Merhaba kizlar can kopala ve bora beye muayene oldum
Kararsiz kaldigim icin fotograflariniza bakmak istiyorum ama yeni uye oldugum icin olmuyor sanirim
Merhaba kizlar can kopala ve bora beye muayene oldum
Kararsiz kaldigim icin fotograflariniza bakmak istiyorum ama yeni uye oldugum icin olmuyor sanirim
Benim şuan 8. Günüm. Daha kalıp var burnumun üzerinde ve tabi içinde de silikon. Tamponların 2. Gün alındığında biraz nefes aldım ama sağlıklı insan gibi düzenli ve sürekli olmuyor. Ameliyattan kalan pıhtı vs gibi şeyler var burnun içinde iyice temizlemek lazım. Temizledikçe açılsada sürekli değil ama memnunum yinede. Çünkü 1 yıldır nefesim düzenli değil diyenler var hala. Ayrıca uyku sorunum, ağrım yok. Ben rahat geöiriyorum süreci
Anladim cok sevindim bende yarin muayne olucam :)
benimde yarın kalıplarım çıkıyor, son görüntüye ulaşcam umarım :)
Hadiii insallahhh of cok merak ettim bizimle de paylasirsinnn guzel sonucunuuu :)
dikişler alınırken acıyor mu? ben dün oldum Bora bey yaptı ameliyatımı, bugün tamponlar alındı haftaya da kalıp ve dikiş alınma durumu var ve acıyacak diye korkuyorum
Az sonra görücez bakalım :) heyecan dorukta
Gemis olsun :))))
Icerdeki dikisleri zaten daha almiyor sirf disardakini aliyor benim birazcik canim yanmisti ama dayanilmiycak gibi degil yani ve bir kac saniyelik olay icerdeki silikon tamponlari alirken hic anlamadim bile :) korkulacak birsey yok bosuna dert etme derim. Bazilarindada hic acimiyor bu kisiden kisiyede degisebiliyor.
Nasil hissediyorsun kendini simdi? Memnunmusun?
Adin tuba miii?? Bugun bi bayan ameliyatliydi burnunun uzerindeki sargi mi deniyor onu aldirdi ama sen misin bilemedim :)
teşekkür ederim :))
yorgunum hala, nefes alamamak çok kötü.tamponlar çıktığı halde nefes almakta zorlanıyorum hatta zaman zaman tamamen tıkanıyor burnum ve çok hapşırıyorum grip olucam diye korkmaya başladım, normal mi bu saydıklarım yoksa bende mi var tuhaflık :s
almıyorsa içerideki dikişler noluyor peki??
dikişler alınırken acıyor mu? ben dün oldum Bora bey yaptı ameliyatımı, bugün tamponlar alındı haftaya da kalıp ve dikiş alınma durumu var ve acıyacak diye korkuyorum
teşekkür ederim :))
yorgunum hala, nefes alamamak çok kötü.tamponlar çıktığı halde nefes almakta zorlanıyorum hatta zaman zaman tamamen tıkanıyor burnum ve çok hapşırıyorum grip olucam diye korkmaya başladım, normal mi bu saydıklarım yoksa bende mi var tuhaflık :s
almıyorsa içerideki dikişler noluyor peki??
bugün yeni şeklime kavuştum ama herşey %100 değil tahmin ettiğiniz gibi. sağ tarafım normal olmakla beraber solda şişliklerim ve his kaybım devam ediyor. Zaman içinde incek tabikide ama şuan sağ sol farkını ayırt edebiliyor olmak ayna başında dakikalar geçirtiyor bana.
sonuçtan yinede memnunum ve son haline kavuşmasını heyecanla bekliyorum.
herşeyden önemlisi Bora bey görüntüden çok memnun kaldı ve 15 gün sonra kontrole bekliyor...
tek kötü şey, burnumdaki kalıp altındaki sargılara alerjim olmuş. Onlarda kimyasal varmış zaten ve o yüzden sıra sıra bir sürü sivilce benzeri kabartılar var. Çıkartırken kanadılarda malesef ama acımadı (merak edenler için). Tekrar bantlıcaktım ama alerjin var, yapmıyorum dedi Bora bey. Artık özgürüm kısacası :)
öncelikle geçmiş olsun.bende hala ayna elimde geziyorum hatta dışarda otobüste bazen telin ekranından bile bakıyorum :)))))))) burnumuza alkol gibi bişey sürüyor ya yakıcı benimde bikaçgün cildim pütür pütür oldu soyuldu.hepsi geçici şeyler hiç kafaya takcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?