Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kizlar can kopala ve bora beye muayene oldum
Kararsiz kaldigim icin fotograflariniza bakmak istiyorum ama yeni uye oldugum icin olmuyor sanirim

Fikrin nasıl şimdi? Bende ikisiyle görüşmüştüm karar vermeden önce.
Fark olarak can beye aşırı burun kanamam oluyor deviasyonum varmış dediğim halde muayene bile etmeden ameliyat günü verdi ve sana güzel bir burun yapcam demişti. O yüzden içime sinmemişti. Güzel yapacağından şüphem yok tercih edenler çok ama sağlıkta önemliydi ve ilk görüşmede bu ciddiyeti alamadım maalesef.
Sen kafanda nasıl karşılaştırıyorsun?

yarın kalıp ve silikonlarım çıkıyor. Son halini görebilcem nihayet ve bu süreç bittiği için gerçekten mutluyum :)

Anladim cok sevindim bende yarin muayne olucam :)

Birazdan kalıp çıkıcak dikişler alıncak çok korkuyorum o dilişler nasıl alınak orsan acıcak mı diye daha önce elini bile kesmiş biri değilim şimdi dikiş var burnumda...

dikişler alınırken acıyor mu? ben dün oldum Bora bey yaptı ameliyatımı, bugün tamponlar alındı haftaya da kalıp ve dikiş alınma durumu var ve acıyacak diye korkuyorum

dikişler alınırken acıyor mu? ben dün oldum Bora bey yaptı ameliyatımı, bugün tamponlar alındı haftaya da kalıp ve dikiş alınma durumu var ve acıyacak diye korkuyorum

Gemis olsun :))))

Icerdeki dikisleri zaten daha almiyor sirf disardakini aliyor benim birazcik canim yanmisti ama dayanilmiycak gibi degil yani ve bir kac saniyelik olay icerdeki silikon tamponlari alirken hic anlamadim bile :) korkulacak birsey yok bosuna dert etme derim. Bazilarindada hic acimiyor bu kisiden kisiyede degisebiliyor.
Nasil hissediyorsun kendini simdi? Memnunmusun?

teşekkür ederim :))
yorgunum hala, nefes alamamak çok kötü.tamponlar çıktığı halde nefes almakta zorlanıyorum hatta zaman zaman tamamen tıkanıyor burnum ve çok hapşırıyorum grip olucam diye korkmaya başladım, normal mi bu saydıklarım yoksa bende mi var tuhaflık :s
almıyorsa içerideki dikişler noluyor peki??

bugün yeni şeklime kavuştum ama herşey %100 değil tahmin ettiğiniz gibi. sağ tarafım normal olmakla beraber solda şişliklerim ve his kaybım devam ediyor. Zaman içinde incek tabikide ama şuan sağ sol farkını ayırt edebiliyor olmak ayna başında dakikalar geçirtiyor bana.
sonuçtan yinede memnunum ve son haline kavuşmasını heyecanla bekliyorum.
herşeyden önemlisi Bora bey görüntüden çok memnun kaldı ve 15 gün sonra kontrole bekliyor...

tek kötü şey, burnumdaki kalıp altındaki sargılara alerjim olmuş. Onlarda kimyasal varmış zaten ve o yüzden sıra sıra bir sürü sivilce benzeri kabartılar var. Çıkartırken kanadılarda malesef ama acımadı (merak edenler için). Tekrar bantlıcaktım ama alerjin var, yapmıyorum dedi Bora bey. Artık özgürüm kısacası :)

herşey normal :) ben o kadar çok hapşuruyordum ki, burnum düşcek diye espri yapmaya başlamıştım ve grip oldum korkusuyla Bora Beyi aramıştım. Grip ilacı alabilirsin demişti ama almadım. İçindeki silikonlara tepki veriyor vucudun ve azda olsa hava alıyorsun, hatta hissetmesende çevredeki kokularıda alıyorsun. Yoğun geldiği için hapşuruyorsun bence.
Nefes için okyanus suyuna devam et ve asla bırakma. Ben genzimden akana kadar ısrarla temizliyordum ve o zaman en rahat uykularımı uyuyordum. 5. günden itibaren deliksin uyudum, o kadar yani :) ve günde 3 dediyse 5 yap bence bıkmadan. Ve sanada söylemiştir, kulak çubuğuna sıkıp kalanları almak çok fazla açıyor nefes yolunu...
geçmiş olsun şimdiden :))

hiç ama hiç acımadı benim. Hissettim tabikide ama acı olmadı. Eli hafif bence doktorun ve ne yaparsa sanada o anda anlatıyor. Sakinleştiriyor bilgi vermesi ve kolayca geçiyor. Silikonlardan kokuyordum bende ama tamponlar gibi büyük hacimli değillerdi ve onlar çıkınca burnumun içindeki kuruma geçti, nefes alma oranım arttı. Kısacası ohhh diyorsun. Ve şekil önemli olsada ilk nefesten sonra sağlık olarak herşey yolunda diye mutlu oluyorsun :)

herşey yolunda mrk etme :))o hapşuruk olmayan yoktur sandım.hep ağzımdan hapşurmaya çalılşıyordum burnum sarsılmasın die.bende tıkanma uzun sürdü yeni yeni hatta açılıyor nerdeyse 2.ayıma gelicem.

öncelikle geçmiş olsun.bende hala ayna elimde geziyorum hatta dışarda otobüste bazen telin ekranından bile bakıyorum :)))))))) burnumuza alkol gibi bişey sürüyor ya yakıcı benimde bikaçgün cildim pütür pütür oldu soyuldu.hepsi geçici şeyler hiç kafaya takcak bişey yok.

Benim burnumda okadar kötü reaksiyon oluşmuş ki hiçbir şey süremedi ve dermatologa gitmemi önerdi. O derece kötü maalesef, yüzümde yara gibi duruyorlar. Bugün gitcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…