aaa evet canım benim :) seslenseydin keşke :)
herşey normal :) ben o kadar çok hapşuruyordum ki, burnum düşcek diye espri yapmaya başlamıştım ve grip oldum korkusuyla Bora Beyi aramıştım. Grip ilacı alabilirsin demişti ama almadım. İçindeki silikonlara tepki veriyor vucudun ve azda olsa hava alıyorsun, hatta hissetmesende çevredeki kokularıda alıyorsun. Yoğun geldiği için hapşuruyorsun bence.
Nefes için okyanus suyuna devam et ve asla bırakma. Ben genzimden akana kadar ısrarla temizliyordum ve o zaman en rahat uykularımı uyuyordum. 5. günden itibaren deliksin uyudum, o kadar yani :) ve günde 3 dediyse 5 yap bence bıkmadan. Ve sanada söylemiştir, kulak çubuğuna sıkıp kalanları almak çok fazla açıyor nefes yolunu...
geçmiş olsun şimdiden :))
Pazartesi oluyorum bu arada ameliyati :)
herşey yolunda mrk etme :))o hapşuruk olmayan yoktur sandım.hep ağzımdan hapşurmaya çalılşıyordum burnum sarsılmasın die.bende tıkanma uzun sürdü yeni yeni hatta açılıyor nerdeyse 2.ayıma gelicem.
Benim burnumda okadar kötü reaksiyon oluşmuş ki hiçbir şey süremedi ve dermatologa gitmemi önerdi. O derece kötü maalesef, yüzümde yara gibi duruyorlar. Bugün gitcem bakalım
teşekkür ederim :))
yorgunum hala, nefes alamamak çok kötü.tamponlar çıktığı halde nefes almakta zorlanıyorum hatta zaman zaman tamamen tıkanıyor burnum ve çok hapşırıyorum grip olucam diye korkmaya başladım, normal mi bu saydıklarım yoksa bende mi var tuhaflık :s
almıyorsa içerideki dikişler noluyor peki??
Az kalmis boooool sanslar :)))) heyecan varmi?
Off hemde nasill :) cok heycanliyim bayilana kadar da oyle olucam sanirim :) ameliyattan sonra kamyon carpmisa doner miyim acaba :/
Aynen bende cok hapsurdum :) agzim acik arka arka 8 kere hapsurdugum oluyordu :))) burunun tikali olmasadi normal bazilarinda hemen aciliyor bazilarinda iki aya kadar sürebiliyor.
Icerdeki dikisler 3 aya kadar kendiliginden düsmese bora bey aliyor. Benimkilerde hala duruyor insallah düser :)))
Cok tesekkur ederim:)
Yaa tuhhh keske seslenseymisimcokk gecmis olsun cok iyi gorunuyordu :) dikislerinizi aldi mi bora bey :)
Off hemde nasill :) cok heycanliyim bayilana kadar da oyle olucam sanirim :) ameliyattan sonra kamyon carpmisa doner miyim acaba :/
ooo senin de harbi vahimmiş, benim 3-4 oldu da 8 görmedim henüz ve Allah göstermesin :)) dikişlerin inşallah düşer de doktora falan gerek kalmaz, ne kadar oldu ameliyat yeni mi üç aya çok var mı yani :) bi de ben bişey daha sorucam ameliyattan çıkınca ayılana kadar normalmiymiş durumun?? ben ağlaya ağlaya bi hal olmuşum bitti mi diye sorup durmuşum :)) normalmiş küfür edenler bile oluyormuş ama resimlerimi çekmişler de gördükçe yazık dedim kendime, insanın kendini gözleri kapalı ağlarken görmesi kötüymüş
Kiyamam sana yaa..
ben ocagin yedisinde oldum canim :) yarin kontrolum var benim :)
Ben sadece güzel olmdumu güzel oldumu deyip durmusum sanki o halimle ne görceklerse haha :) bora beyede sormusum bora beeey bora beeey guzel olduuumuuuu :))))
Benim burnumda okadar kötü reaksiyon oluşmuş ki hiçbir şey süremedi ve dermatologa gitmemi önerdi. O derece kötü maalesef, yüzümde yara gibi duruyorlar. Bugün gitcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?