Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederim moral verdiğin için :) ben de adaçayı hibisküs vs.içiyorum gribi doğal yollarla atlatabileyim diye.okyanus suyunu ihmal etmemeye çalışıyorum ama sıkınca geri geliyor :) kulak çubuğuyla kanları temizliyorum fazla ileri gitmeye de korkuyorum yanlış bişey yaparım diye, evhamlıyım biraz malesef.sana da çok geçmiş olsun, umarım ben de rahatladığım günleri görürüm hayırlısıyla :)

ben de ağzımdan hapşırıcam diye şekilden şekile giriyorum, dikişlerin patlamasından korkuyorum napıyım :) 2.aya kadar tıkanma normalmiymiş sordun mu doktora ??

Aynen bende cok hapsurdum :) agzim acik arka arka 8 kere hapsurdugum oluyordu :))) burunun tikali olmasadi normal bazilarinda hemen aciliyor bazilarinda iki aya kadar sürebiliyor.
Icerdeki dikisler 3 aya kadar kendiliginden düsmese bora bey aliyor. Benimkilerde hala duruyor insallah düser :)))

Off hemde nasill :) cok heycanliyim bayilana kadar da oyle olucam sanirim :) ameliyattan sonra kamyon carpmisa doner miyim acaba :/

Tatli bir heyecan oluyor :) ona yasamak bile ayri güzel
güzel güzel buz koyarsan birsey olmaz bana cok olmadi nisanlim sagolsun sürekli buz tedavisi yapti bana :) kisiden kisiye degisiyor ama umarim cok kolay atlatirsin :))))

ooo senin de harbi vahimmiş, benim 3-4 oldu da 8 görmedim henüz ve Allah göstermesin :)) dikişlerin inşallah düşer de doktora falan gerek kalmaz, ne kadar oldu ameliyat yeni mi üç aya çok var mı yani :) bi de ben bişey daha sorucam ameliyattan çıkınca ayılana kadar normalmiymiş durumun?? ben ağlaya ağlaya bi hal olmuşum bitti mi diye sorup durmuşum :)) normalmiş küfür edenler bile oluyormuş ama resimlerimi çekmişler de gördükçe yazık dedim kendime, insanın kendini gözleri kapalı ağlarken görmesi kötüymüş

Cok tesekkur ederim:)

rica ederim, hiiiç heyecan yapma bildiğin bütün duaları oku sakinleşirsin :)
şaka bi yana heyecan yapmanın manası yok çünkü bu yola çıktıysan geri dönüşü olmuyor ben düşündüm ama çok geç olmuştu
sürekli sonuca odaklanıp yani çok güzel olacak vs. deyip kendini telkin etmen gerekiyor,ok

Yaa tuhhh keske seslenseymisim cokk gecmis olsun cok iyi gorunuyordu :) dikislerinizi aldi mi bora bey :)

Evet dikişlerimi de aldı, kalıbımda çıktı. Sadece iç dikişler kaldı kıkırdağı destekleyen. Onlar 3 ay sonra kendi ericekmiş :)
Kontrole gitcem 15 gün sonra belki karşılaşırız :))

Off hemde nasill :) cok heycanliyim bayilana kadar da oyle olucam sanirim :) ameliyattan sonra kamyon carpmisa doner miyim acaba :/

Ben döndüm kamyon çarpmışa. Aşırı reaksiyon verdi vücudum. Yüzüm bildiğin patlıcan moru oldu ve tek gözüm kapandı. Aşırı şiş ve mordum ama dün gördün beni hiç kalmadı. 10 gün olmadan geçiyor herşey :) yeterki moralin iyi olsun

Kiyamam sana yaa..
ben ocagin yedisinde oldum canim :) yarin kontrolum var benim :)
Ben sadece güzel olmdumu güzel oldumu deyip durmusum sanki o halimle ne görceklerse haha :) bora beyede sormusum bora beeey bora beeey guzel olduuumuuuu :))))

hay Allah seninki de iyiymiş cevap gelmiş mi bari :)) inşallah yarın güzel sonuçlar çıkar da bizimle paylaşırsın.benim boğazım ve ağzımın içi feci acıyor yemek içmek ızdırap veriyor resmen, sende de olmuş muydu?? dün Bora bey geçer demişti ama geçecek gibi değil hiç

bende 7 ay önce bora beye ameliyat oldum çok iiyim bi problemim yok sayılır ama sadece hala burnumun üstünde soyulmalar dewam ediyo bu sorunu yaşayan war mı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…