Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

korkma cnm dogal bseydir belki gittiğinde sorarsn işte rahatlams olursun benm baya yukardaydı yaa bi kısmı düştü bi kısmıda kendiliğinden yok oldu

bende sonunda karar werdim we bora beye 2 temmuzda ameliyat olucam inşallah çok ii geçer bora beye çok güveniyorum insana çok güwen weren bi doktor...

merak ettim canım seni,umarım ameliyatın iyi geçmiştir.Bize kendini toparladıktan sonra neler oldu bitti anlatırsın artık:)

tugba_20 bu cuma ameliyat olucm cnm bndede et varmış ayrıca kemiğimde düzeltilick bugün kan tahlili falan yaptırdım.banada tasarım yaptı.sana söylediklerini söyledi önemli olan üze uygun burun yapmak dedi.bakalım umarım sonucu iyi olur

canım her şey yolunda gider umarım,sen benden 1,5 hafta kadar önce ameliyat olacaksın.Her şeyi bana söylersin artık.Ameliyatın nasıl geçtiğini ne hissetip hissetmediğini.İkimizde aynı ay içerisinde olacağız.Birbirimizle fikir alış verişimiz olsun.

canım nasılsın,burnunun durumları nasıl ,inşallah iyisindir.Rahat nefes alabiliyormusun?

sağol cnm çok iyiyim.bugün benim de kontrolüm vardı.3.haftam doldu bugün.dikişlerime baktı doktor bey ve benim cesaret edip çıkaramadığım kurumuş kabukları cımbızla çıkardı biraz daha açıldı burnum şükürler olsun.gayet iyiyim canım.içerisinde çok dikiş var.gösterdi bana dikişlerimi.3ay içinde kendi kendine eriyip düşcekmiş.düşmezse bora bey kendisi alcakmış.bugün biraz daha rahatladım yani.şekilde zaten hiç bir problem yok.gayet memnunum.bora bey de herşey yolunda dedi.çook doğall.sağolsun doktorum.1ay sonra tekrar kontrolüm var.sen nasılsın heyecanlımısın cnm:)

tabikide cnm sylerim herşeyi.sadece kafamda bazı sorular var.çok yakın bi tanıdığımıza amelyat olucağımı söyledik onun kızıda ameliyat olmuştu başka bir doktora ama şimdi nefes alamıyormuş 2. ameliyatını olucak.doktor ona ameliyattan önce hiç bir sorun çıkmaz falan demiş ama işte öyle olmamaış.böyle olumsuz şeyler duydukça korkuyorum tamam bora bey e güveniyorum ama çok eminde olamıyorum bnm çvremde bora bey i duyan pek yok. sadece burda yazılanlardn yola çıktım ve burda yazılanlarda az.öyle yani endişeliyim biraz :)

cnm bence endişelenme o senin dediğin kişi plastik cerraha olmuştur büyük ihtimalle nefes sorununu onlar yapıyo genelde.ama kbb uzmanına ameliyat olduğunda böyle bir sorunla karşılacağını sanmıyorum.bora bey hem kbb uzmanı hem de burun estetiği alanında eğitim almış bir doktor.ilk aylarda tabiki oluyor nefes problemi ama yavaş yavaş geçiyo yani.

bende 15gün önce ameliyat oldum plastik cerraha.eskiden nefes problemim varmıs haberim yoktu ben tamamen şekil bozukluguna odaklanmıstım,ameliyattan sonra doktorum sol tarafın komple kapalıydı onu açtık dedi.ben 10.günden itibaren çok rahat nefes almaya başladım,eskisiyle arada ki farkı 10.günden itibaren farkettim.doktorum suan bu en kötü hali,zamanla çok daha iyileşecek dedi.şekil olarakta çok memnunum sadece yüzüme alışmakta zorlanıyorum.ister estetik cerrah olsun ister kbb doktor seçimi çok çok önemli dikkat et derim.

canım evet gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanmaya başladım.Acayip tedirgin oluyorum düşününce.Kendi kendime burnumu kesicekler nolcak ya ne hissedicem diye düşünüyorum.Doktor bişey hissetmeyeceğimi söylemişti ama bilemiyorum.Okyanusta cuma günü ameliyatım var dedi.OFFF daha bi heyecanlandım.

panik yapma cnm.ameliyatta hiç birşey hissetmiyosun ama o ameliyathaneye girene kadar ve bayılana kadar çok kötü oluyosun o bi gerçek ama inan ameliyatta korkulcak bişey yok.sonrasında çekceksin biraz.o da geçiyor zaten.sabır sabır sabıırr..

arkadaşlar ben de bora beyden randevu alma karar verdim çünkü genelde buradaki yorumlarda doğallıktan bahsedilmiş, benim için de doğal durması çok önemli ama daha önce bora beyin ameliyat ettiği birini hiç görmedim o yüzden içim rahat etmiyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…