sürekli temizliyorum burnumun içini.deniz suyu aldım tekrar.açılıyo temizledikçe cnm.ama şu dikişleri çok merak ediyorum ya.misina gibi bişey filan hiç göremedim bençıldırcam.senin yukardamıydı dikişlerin burnunun içinde.yoksa orta kemiktemiydi iç tarafta?? bulamadım çıldırcam.kontrolüm var 1 hafta sonra doktoruma hemen onu sormak istiyorumm
korkma cnm dogal bseydir belki gittiğinde sorarsn işte rahatlams olursun benm baya yukardaydı yaa bi kısmı düştü bi kısmıda kendiliğinden yok oldu
deniz suyu sıkıyorum ve kulak çubuğuyla temizliyorum cnm zarar vermiş olamam dikişlere dimipanik oldum
yok tatlım ya sanmıyormm ben temizlicem diye oyuyodum resmen yinede bişey olmadı
bende sonunda karar werdim we bora beye 2 temmuzda ameliyat olucam inşallah çok ii geçer bora beye çok güveniyorum insana çok güwen weren bi doktor...
anladım cnm bnde o zaman 1 temmuza çekeyim görüşmeyi bir an önce olmak istiyorum bnde. bora bey hakkında yapılan yorumlar olumlu ama çok az o yüzden kafam karışık :)
canım inşallah her şey istediğimiz gibi olur :)
yarın gidiyorum muayeneye çok heycanlıyım :)
sağol güzelim ya çok rahatlatıyosun beni
canım nasılsın,burnunun durumları nasıl ,inşallah iyisindir.Rahat nefes alabiliyormusun?
canım her şey yolunda gider umarım,sen benden 1,5 hafta kadar önce ameliyat olacaksın.Her şeyi bana söylersin artık.Ameliyatın nasıl geçtiğini ne hissetip hissetmediğini.İkimizde aynı ay içerisinde olacağız.Birbirimizle fikir alış verişimiz olsun.
tabikide cnm sylerim herşeyi.sadece kafamda bazı sorular var.çok yakın bi tanıdığımıza amelyat olucağımı söyledik onun kızıda ameliyat olmuştu başka bir doktora ama şimdi nefes alamıyormuş 2. ameliyatını olucak.doktor ona ameliyattan önce hiç bir sorun çıkmaz falan demiş ama işte öyle olmamaış.böyle olumsuz şeyler duydukça korkuyorum tamam bora bey e güveniyorum ama çok eminde olamıyorum bnm çvremde bora bey i duyan pek yok. sadece burda yazılanlardn yola çıktım ve burda yazılanlarda az.öyle yani endişeliyim biraz :)
tabikide cnm sylerim herşeyi.sadece kafamda bazı sorular var.çok yakın bi tanıdığımıza amelyat olucağımı söyledik onun kızıda ameliyat olmuştu başka bir doktora ama şimdi nefes alamıyormuş 2. ameliyatını olucak.doktor ona ameliyattan önce hiç bir sorun çıkmaz falan demiş ama işte öyle olmamaış.böyle olumsuz şeyler duydukça korkuyorum tamam bora bey e güveniyorum ama çok eminde olamıyorum bnm çvremde bora bey i duyan pek yok. sadece burda yazılanlardn yola çıktım ve burda yazılanlarda az.öyle yani endişeliyim biraz :)
canım evet gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanmaya başladım.Acayip tedirgin oluyorum düşününce.Kendi kendime burnumu kesicekler nolcak ya ne hissedicem diye düşünüyorum.Doktor bişey hissetmeyeceğimi söylemişti ama bilemiyorum.Okyanusta cuma günü ameliyatım var dedi.OFFF daha bi heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?