Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Valla dogru diyosun sonucu dusunmem lazim yaa :) bide bisey sorabilir miyim belki komik olcak ama hastanede ameliyattan once giymemiz gereken elbise gibi birsey var ya onu giydigimde butun kiyafetlerimi cikaricak miyim yani ic camasirlari da mi bi arkadasim oyle dedi ama bilemedim kendimi garip hissederim ya

Evett hic birsey kalmamisti masallah cok guzeldiii :)

Ben altındaki çamaşırımı çıkartmadım ve kimsede müdahale etmedi. Zaten sedyeden sedyeye geçmeni istiyorlar. Altında olması rahatlatır seni

Cevap gelmis :) bora bey guzel icime sinen bir burun oldu demis :)))) ben cok sevdim ve hemen alistim burnuma. Benimde oldu bir kac gun sonra geciyor merak etme biliyorum cok aciyor

Ekol hastanesini ve Bora beyi tesadüfen internetten buldum*hem hastaneden hemde doktordan memnun kaldım. Şimdilik burnumdan memnumun, inşallah hep böyle devam eder.

Cevap gelmis :) bora bey guzel icime sinen bir burun oldu demis :)))) ben cok sevdim ve hemen alistim burnuma. Benimde oldu bir kac gun sonra geciyor merak etme biliyorum cok aciyor

güzel demiş ama önemli olan senin içine sinmesi :) çok yapay durmuyor değil mi burnun? ben ondan çekiniyorum, dışarıdan bakıldığında kötü görünmesin. umarım ben de hemen sevip alışırım sen gibi.andorex diye bi ağız spreyi var ya ondan kullanmaya başladım ağrılarıma biraz iyi geldi çok şükür.kontrol nasıl geçti,neler söyledi Bora bey??

bende 7 ay önce bora beye ameliyat oldum çok iiyim bi problemim yok sayılır ama sadece hala burnumun üstünde soyulmalar dewam ediyo bu sorunu yaşayan war mı acaba...

geçmiş olsun.
kalıp çıktığında yara olabiliyormuş senin de öyle mi olmuştu, onun için mi soyuluyor?? benim kalıp henüz çıkmadı da ondan sordum :))

hiç de komik değil sorun çünkü ben de merak ediyordum ve çekiniyordum aynen sen gibi.sadece alt iç çamaşırın kalıyor üstüne de verdikleri ameliyat önlüğünü giyiyorsun.ameliyata giderken üstünü örtüyorlar polarla, en azından koridorlarda daha rahat oluyosun :)) sonra da zaten bayıldığın için önemli değil, bunları kafana takarak kasma kendini rahat ol ordakiler günde bi sürü gördükleri için alışmışlardır, öyle düşün ok

Aynen yaa gorucekler beni koridorlarda diye biraz sikinti yapmistim ama polar falan veriyolarsa iyi oldu sevindim buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…