rica ederim, hiiiç heyecan yapma bildiğin bütün duaları oku sakinleşirsin :)
şaka bi yana heyecan yapmanın manası yok çünkü bu yola çıktıysan geri dönüşü olmuyor ben düşündüm ama çok geç olmuştu
sürekli sonuca odaklanıp yani çok güzel olacak vs. deyip kendini telkin etmen gerekiyor,ok
Evet dikişlerimi de aldı, kalıbımda çıktı. Sadece iç dikişler kaldı kıkırdağı destekleyen. Onlar 3 ay sonra kendi ericekmiş :)
Kontrole gitcem 15 gün sonra belki karşılaşırız :))
Hadi bakalım bol şans ama hiç korkma. Bora beye güvenerek gittin ve sonucun güzel olacağına İnan yeter :))
Kendini sakin tutmaya çalış yeterki, anlamadan bitiyor
Ben döndüm kamyon çarpmışa. Aşırı reaksiyon verdi vücudum. Yüzüm bildiğin patlıcan moru oldu ve tek gözüm kapandı. Aşırı şiş ve mordum ama dün gördün beni hiç kalmadı. 10 gün olmadan geçiyor herşey :) yeterki moralin iyi olsun
Valla dogru diyosun sonucu dusunmem lazim yaa :) bide bisey sorabilir miyim belki komik olcak ama hastanede ameliyattan once giymemiz gereken elbise gibi birsey var ya onu giydigimde butun kiyafetlerimi cikaricak miyim yani ic camasirlari da mi bi arkadasim oyle dedi ama bilemedimkendimi garip hissederim ya
İnsallah karsilasirizzz bu sefer gelirim yanina :)
Cevap gelmis :) bora bey guzel icime sinen bir burun oldu demis :)))) ben cok sevdim ve hemen alistim burnuma. Benimde oldu bir kac gun sonra geciyor merak etme biliyorum cok aciyorhay Allah seninki de iyiymiş cevap gelmiş mi bari :)) inşallah yarın güzel sonuçlar çıkar da bizimle paylaşırsın.benim boğazım ve ağzımın içi feci acıyor yemek içmek ızdırap veriyor resmen, sende de olmuş muydu?? dün Bora bey geçer demişti ama geçecek gibi değil hiç
Cevap gelmis :) bora bey guzel icime sinen bir burun oldu demis :)))) ben cok sevdim ve hemen alistim burnuma. Benimde oldu bir kac gun sonra geciyor merak etme biliyorum cok aciyor
Benim de burnumun derisi hala kalkıyor ve burnumun ucu top gibi ve sert. herhalde derim kalın olduğu için.
bende 7 ay önce bora beye ameliyat oldum çok iiyim bi problemim yok sayılır ama sadece hala burnumun üstünde soyulmalar dewam ediyo bu sorunu yaşayan war mı acaba...
Valla dogru diyosun sonucu dusunmem lazim yaa :) bide bisey sorabilir miyim belki komik olcak ama hastanede ameliyattan once giymemiz gereken elbise gibi birsey var ya onu giydigimde butun kiyafetlerimi cikaricak miyim yani ic camasirlari da mi bi arkadasim oyle dedi ama bilemedimkendimi garip hissederim ya
Ben altındaki çamaşırımı çıkartmadım ve kimsede müdahale etmedi. Zaten sedyeden sedyeye geçmeni istiyorlar. Altında olması rahatlatır seni
Konuşur aynı zamana denk geliriz. Hem seninde o zamana kadar burnun yenilenecek :)
hiç de komik değil sorun çünkü ben de merak ediyordum ve çekiniyordum aynen sen gibi.sadece alt iç çamaşırın kalıyor üstüne de verdikleri ameliyat önlüğünü giyiyorsun.ameliyata giderken üstünü örtüyorlar polarla, en azından koridorlarda daha rahat oluyosun :)) sonra da zaten bayıldığın için önemli değil, bunları kafana takarak kasma kendini rahat ol ordakiler günde bi sürü gördükleri için alışmışlardır, öyle düşün ok
Benim burnumda okadar kötü reaksiyon oluşmuş ki hiçbir şey süremedi ve dermatologa gitmemi önerdi. O derece kötü maalesef, yüzümde yara gibi duruyorlar. Bugün gitcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?