Cildiyeye gittin mi ne dedi durum nasil :/
kusura bakmayın 25 olabilmek için yazıyorum.
Benimde kalıp çıkalı 3. Günüm bugün çıktığı gün dümdüz olan burnum bugün biraz kavisli dahada kavisli olcakmış.. Hala çok sızlıyor burnum yandan çok güzel ama önde. Kocaman duruyor sanki burnum. Bu geçici bir durum mu?
Burnumdan son durum olarak bugün 12. Günüm sağdan ve soldan görüntüsü süper burnumun. Ama önden görünce hiç mutlu değilim. Bir tarafım şiş diğer tarafım daha İnik ve asimetrik duruyor. Bu durumda strese söküyor beniburun ucu şişliğide aynen duruyor ve top gibi resmen.
Bora beye Pazartesi gidip, bak incek sabırlı ol demesi rahatlatacak beni. Eminim öyle dicek ama sabredemiyorum. Yapıştık aynaya resmen
Hayır canım, sivilcymiş onlar. Sivilce kremi sürdüm ve kurudular ama izleri var tabi. Tamamen geçmedien kötüsü burnum soyulmaya başladı bol bol yıkayıp nemlendirici sürüyorum.
Hayır canım, sivilcymiş onlar. Sivilce kremi sürdüm ve kurudular ama izleri var tabi. Tamamen geçmedien kötüsü burnum soyulmaya başladı bol bol yıkayıp nemlendirici sürüyorum.
Burnumdan son durum olarak bugün 12. Günüm sağdan ve soldan görüntüsü süper burnumun. Ama önden görünce hiç mutlu değilim. Bir tarafım şiş diğer tarafım daha İnik ve asimetrik duruyor. Bu durumda strese söküyor beniburun ucu şişliğide aynen duruyor ve top gibi resmen.
Bora beye Pazartesi gidip, bak incek sabırlı ol demesi rahatlatacak beni. Eminim öyle dicek ama sabredemiyorum. Yapıştık aynaya resmen
Benimde kalıp çıkalı 3. Günüm bugün çıktığı gün dümdüz olan burnum bugün biraz kavisli dahada kavisli olcakmış.. Hala çok sızlıyor burnum yandan çok güzel ama önde. Kocaman duruyor sanki burnum. Bu geçici bir durum mu?
Bende dun gece ruyamda ameliyat olmustum ama kemeri torpulememis doktor ve bi daha olcakim ameliyat vee bora bey degildi doktordegisik seyler yasiyorum hahah
Gecer sislik olmasi normaldir diye dusunuyorum takma kafana :) kalibin kacinci gun cikti :)
Canım ya benimde çıkalı 3. Günüm olduaynen ya benimde önden berbat büyük ve sanki yamuk kanatların biri aşırı şiş farkındayım ama yinede moralim bozuluyor. Biri kendi sürecini yazsa da rahatlasak (
Uzulme ama daha 12.gunun iner mutlaka odem vardir takma kafana oyle kalmaz diye dusunuyorum buyuk asamayi atlattiniz :) bu asamadan gecenler anlatabilir misiniz size de boyle oldu mu
Benimde ucu top gibi yandan çok güzel ama önden hala alışamadım kendime ne zamana geçer acaba bu
Kalıp tam 10. Günde çıktı ucu top gibi şiş şu an çok komikmasaj yapamıyorum ben çok sızlıyor
benim haftaya alınacak kalıp, sizlerin yorumunu okuyunca korkar oldum
Bende dun gece ruyamda ameliyat olmustum ama kemeri torpulememis doktor ve bi daha olcakim ameliyat vee bora bey degildi doktordegisik seyler yasiyorum hahah
hayır olsun inşallah tam tersi çıksın
ben de ameliyattan önceki gece rüyamda depremler görmüştüm, insan paranoyak oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?