Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burnumdan son durum olarak bugün 12. Günüm sağdan ve soldan görüntüsü süper burnumun. Ama önden görünce hiç mutlu değilim. Bir tarafım şiş diğer tarafım daha İnik ve asimetrik duruyor. Bu durumda strese söküyor beni burun ucu şişliğide aynen duruyor ve top gibi resmen.
Bora beye Pazartesi gidip, bak incek sabırlı ol demesi rahatlatacak beni. Eminim öyle dicek ama sabredemiyorum. Yapıştık aynaya resmen

Benimde kalıp çıkalı 3. Günüm bugün çıktığı gün dümdüz olan burnum bugün biraz kavisli dahada kavisli olcakmış.. Hala çok sızlıyor burnum yandan çok güzel ama önde. Kocaman duruyor sanki burnum. Bu geçici bir durum mu?

Canım ya benimde çıkalı 3. Günüm oldu aynen ya benimde önden berbat büyük ve sanki yamuk kanatların biri aşırı şiş farkındayım ama yinede moralim bozuluyor. Biri kendi sürecini yazsa da rahatlasak (

benim haftaya alınacak kalıp, sizlerin yorumunu okuyunca korkar oldum

Hayır canım, sivilcymiş onlar. Sivilce kremi sürdüm ve kurudular ama izleri var tabi. Tamamen geçmedi en kötüsü burnum soyulmaya başladı bol bol yıkayıp nemlendirici sürüyorum.

Uzulme ama daha 12.gunun iner mutlaka odem vardir takma kafana oyle kalmaz diye dusunuyorum buyuk asamayi atlattiniz :) bu asamadan gecenler anlatabilir misiniz size de boyle oldu mu

Bende dun gece ruyamda ameliyat olmustum ama kemeri torpulememis doktor ve bi daha olcakim ameliyat vee bora bey degildi doktor degisik seyler yasiyorum hahah

Gecer sislik olmasi normaldir diye dusunuyorum takma kafana :) kalibin kacinci gun cikti :)

Bende dun gece ruyamda ameliyat olmustum ama kemeri torpulememis doktor ve bi daha olcakim ameliyat vee bora bey degildi doktor degisik seyler yasiyorum hahah

hayır olsun inşallah tam tersi çıksın
ben de ameliyattan önceki gece rüyamda depremler görmüştüm, insan paranoyak oluyor :)

Benimde ucu top gibi yandan çok güzel ama önden hala alışamadım kendime ne zamana geçer acaba bu

Uzulme ama daha 12.gunun iner mutlaka odem vardir takma kafana oyle kalmaz diye dusunuyorum buyuk asamayi atlattiniz :) bu asamadan gecenler anlatabilir misiniz size de boyle oldu mu

Ödem çok belirgin bir şekilde var zaten ama insan bitsin ve sonucu bir an önce göreyim istiyor. Daha aylar alcak aslında oturması

Kalıp tam 10. Günde çıktı ucu top gibi şiş şu an çok komik masaj yapamıyorum ben çok sızlıyor

Ya ben 9. Gün çıkarttırdım öne çektirdim. Çünkü altı berbat sivilceydi ve çıkarken cildim kanadı. Doktor çekindi resmen. Tam oturmadı daha 12 gün oldu ama şişlikler bariz ya bora bey masaj verdi mi? Bana Birşey demedi. Gerçi başı aşırı kalabalıktı, randevularda sarkma vardı. Canı çıkmış gibi duruyordu ama unutmadı herhalde

benim haftaya alınacak kalıp, sizlerin yorumunu okuyunca korkar oldum

Ben hep neden takıyorlar ki, ilk halinden kötü olmaz ve berbat bile olsa revizyon için 6 ay şart derdim. Ama şimdi ayna elimde deliriyorum. Yinede korkma çünkü kötü değiliz, takıldığımız kısımlar var sadece

Korkma çok sorunsuz ve rahat geçiyor ameliyat. Ne güne vermişti? Saat kaçta?
Hastane çok prof. Ve harika bir düzende geçip gidiyor herşey :) pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…