Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Korkma çok sorunsuz ve rahat geçiyor ameliyat. Ne güne vermişti? Saat kaçta?
Hastane çok prof. Ve harika bir düzende geçip gidiyor herşey :) pozitif düşün

Ameliyat yarin sabahtan 10 gibi sanirim ayvaliktan gelicem ya ben o yuzden o civar olcak sanirim :) sen boyle soyleyince cok iyi oluyor :)

bu kadar eziyetten sonra iyi sonuç almak hakkımız ama dimi bi tarafı şiş demişsin ya burnunda mı var şişlik yoksa yüzünde mi?? benim özelikle sağ yanağım çok şişti de ondan sordum normal mi diye, sincap gibi oldum evde gülüyolar halime :))

Kalıp tam 10. Günde çıktı ucu top gibi şiş şu an çok komik masaj yapamıyorum ben çok sızlıyor

geçmiş olsun zamanla düzelirmiş, duyduklarımın yalancısıyım )
şekli düzelsin diye masaj mı yapmamız gerekiyormuş?? bora bey mi doktorun??

Ameliyat yarin sabahtan 10 gibi sanirim ayvaliktan gelicem ya ben o yuzden o civar olcak sanirim :) sen boyle soyleyince cok iyi oluyor :)

Canım herşey harika olcak sakın korkma. Sakin kalman çok önemli ve biliyorsun bora bey çok iyi bir doktor :)
Pozitif ol, hiç anlamadan bitiyor zaten :)

Canım benim şişliklerim burun kanatlarında ve burun ile yanağın birleştiği yerde. Ama tek taraflı en kötüsüde bu zaten. Bir taraf normal olduğu için yamuk duruyor, canım sıkılıyor ama şişlikler bariz, mimik yapamıyorum ve hatta gülümserken dudağım şiş olmayan kısma doğru yukarı kalkıyor zamanla geçsin diye bekliyorum işte

Ya bana masaj demedi. Nette okuduğuma göre tavsiye eden doktorlar varmış ama bora bey normal yaşa dedi, korunmam gereken 1-2 durum haricinde Birşey vermedi.

Bora bey normal düzelir dedi mi?? zamanla oturuyormuş ya üzülme biraz daha sabret bakalım.bende de şişlikten dolayı kayma durumu var kalıp çıkınca devam edecek mi bilemiyorum ama buradan okuduklarıma göre sanırım daha da zaman gerekecek şekle girebilmemiz için
ayrıca da sen bizlere moral verirken niye kendine gelince negatif oluyorsun, yapma gül bakıyım çabuk )

Ya bana masaj demedi. Nette okuduğuma göre tavsiye eden doktorlar varmış ama bora bey normal yaşa dedi, korunmam gereken 1-2 durum haricinde Birşey vermedi.

ben de okumuştum ama saçma geldi çünkü şahsen ben dokunmaya bile korkarken nasıl bastıra bastıra masaj yaparım ki, düzelteyim derken daha da yamulturum Allah korusun
normal yaşayabildin mi peki?? bana da söylemişti ama ben hiiiç normal yaşayamıyorum da ondan sordum :))

Ben bayıldım alçı çıkarken adam korkudan bişi diyemedi bana ama kuzenim hastanede çalışıyor benim doktor masaj yapsın ara ara demiş fakat dokunamıyorum ben

İnşallah düzelir :) ama insan hemen düzelsin istiyor tek gecede.. masaj şekil için diye değil ödemler dağılsın tek taraf şişmesin diyemiş bora bey canım doktorum

bayıldın mıııı o kadar mı acıyor ??

Tatlım bende gergindim ama hiç acımadı. Eli çok hafif dikişleri alırken bile acı hissetmedim. Her işlemde şimdi şunu alıyorum diye anlatıyor ve o kadar sakin geçiyor ki. O kalıbın çıktığı an benim yüzüm kanamıştı (sivilcelerden dolayı) kendiside şoke oldu ama kanamasına rağmen ağrı, sızı olmadı. Zaten yüzün nefes alıyor ya rahatlamış hissediyorsun. Hem kötü Birşey olsa bile ( olma olasılığı yok ama) doktorun ellerindesin ve burnun için daha güvenli bir yer yok ) unutma

Olabildiğince normal yaşıyorum. Ayna ile ilişkimi azalttım yoksa manyaklaşıyorsun. Milimetrik ölçüm yapcak noktaya gelmiştim valla :) şuan şişlikler hala devam ediyor ama azaldı ve ben şişliği farkettiğim sürece sakin kalcam. Elimle masaj yapar gibi dokununuz acıyor, kendi erimesi gereken dikişler batıyor, masaj yapamam sanırım. Ödüm kopuyor aksilik olcaktı şekli kaycak diye :) ayrıca Saol canım daha pozitifim :)
Senin kaç gün kaldı?

arkadaşlar benim nerdeyse 2.ayım olucak benimde sol taragımda sert bi ödem var doktor gittiğimde dağıtmıştı bastırdı çok canım yandı gözlerimden yaşlar geldi yani ama dağıtmam lazım demişti :)) hala oraya masaş yapıyorum günde 5 dk verdi hala düzelmedi sertlik ama bakalım kontrolde ne diyecek.yeni olan arkadaşlar önden benimde tuhaftı ilk zamanlar ama değişiyor sabredin çok erken daha

Bence yapay durmuyor :) kotude gorunmuyor :))) gayet guzel oldu hehe kontrol cok iyi gecti iki ay sonra tekrar gitcem :) senin kalip nezaman cikcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…