Kalıp tam 10. Günde çıktı ucu top gibi şiş şu an çok komikmasaj yapamıyorum ben çok sızlıyor
Korkma çok sorunsuz ve rahat geçiyor ameliyat. Ne güne vermişti? Saat kaçta?
Hastane çok prof. Ve harika bir düzende geçip gidiyor herşey :) pozitif düşün
Ben hep neden takıyorlar ki, ilk halinden kötü olmaz ve berbat bile olsa revizyon için 6 ay şart derdim. Ama şimdi ayna elimde deliriyorum. Yinede korkma çünkü kötü değiliz, takıldığımız kısımlar var sadece
Ameliyat yarin sabahtan 10 gibi sanirim ayvaliktan gelicem ya ben o yuzden o civar olcak sanirim :) sen boyle soyleyince cok iyi oluyor :)
Kalıp tam 10. Günde çıktı ucu top gibi şiş şu an çok komikmasaj yapamıyorum ben çok sızlıyor
Ameliyat yarin sabahtan 10 gibi sanirim ayvaliktan gelicem ya ben o yuzden o civar olcak sanirim :) sen boyle soyleyince cok iyi oluyor :)
bu kadar eziyetten sonra iyi sonuç almak hakkımız ama dimibi tarafı şiş demişsin ya burnunda mı var şişlik yoksa yüzünde mi?? benim özelikle sağ yanağım çok şişti de ondan sordum normal mi diye, sincap gibi oldum evde gülüyolar halime :))
geçmiş olsun zamanla düzelirmiş, duyduklarımın yalancısıyım)
şekli düzelsin diye masaj mı yapmamız gerekiyormuş?? bora bey mi doktorun??
Canım benim şişliklerim burun kanatlarında ve burun ile yanağın birleştiği yerde. Ama tek taraflıen kötüsüde bu zaten. Bir taraf normal olduğu için yamuk duruyor, canım sıkılıyor ama şişlikler bariz, mimik yapamıyorum ve hatta gülümserken dudağım şiş olmayan kısma doğru yukarı kalkıyor zamanla geçsin diye bekliyorum işte
Ya bana masaj demedi. Nette okuduğuma göre tavsiye eden doktorlar varmış ama bora bey normal yaşa dedi, korunmam gereken 1-2 durum haricinde Birşey vermedi.
Ya ben 9. Gün çıkarttırdım öne çektirdim. Çünkü altı berbat sivilceydi ve çıkarken cildim kanadı. Doktor çekindi resmen. Tam oturmadı daha 12 gün oldu ama şişlikler bariz yabora bey masaj verdi mi? Bana Birşey demedi. Gerçi başı aşırı kalabalıktı, randevularda sarkma vardı. Canı çıkmış gibi duruyordu ama unutmadı herhalde
geçmiş olsun zamanla düzelirmiş, duyduklarımın yalancısıyım)
şekli düzelsin diye masaj mı yapmamız gerekiyormuş?? bora bey mi doktorun??
Ben bayıldım alçı çıkarken adam korkudan bişi diyemedi banaama kuzenim hastanede çalışıyor benim doktor masaj yapsın ara ara demiş fakat dokunamıyorum ben
İnşallah düzelir :) ama insan hemen düzelsin istiyor tek gecede..masaj şekil için diye değil ödemler dağılsın tek taraf şişmesin diyemiş bora bey canım doktorum
tek gece derken bile kulağa hoş geliyor ama nerdeeee :))
bayıldın mıııı o kadar mı acıyor ??
ben de okumuştum ama saçma geldi çünkü şahsen ben dokunmaya bile korkarken nasıl bastıra bastıra masaj yaparım ki, düzelteyim derken daha da yamulturum Allah korusun
normal yaşayabildin mi peki?? bana da söylemişti ama ben hiiiç normal yaşayamıyorum da ondan sordum :))
güzel demiş ama önemli olan senin içine sinmesi :) çok yapay durmuyor değil mi burnun? ben ondan çekiniyorum, dışarıdan bakıldığında kötü görünmesin. umarım ben de hemen sevip alışırım sen gibi.andorex diye bi ağız spreyi var ya ondan kullanmaya başladım ağrılarıma biraz iyi geldi çok şükür.kontrol nasıl geçti,neler söyledi Bora bey??
şimdiden iyi yolculuklar öyleyse :)) Bora beyi internetten mi buldun?? sade estetik mi yoksa kemik kıkırdak vs.de var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?