Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

3.5 ay oldu ameliyat olalı eskiden kalkıktı ama artık değil ( fotolarda farkediyorum gülünce burun ucu aşağıya bakıyor (((

Off sabah ameliyatim var cooook heycanliyimmmm hemen bayilirim insallahh

Korkma ama çok güzel olcaksın :) bora beye selam söyle, tüm hastalarınız nette sizi çekiştiriyorlar. Tek derdimiz burun de :)
Ve anlaştığımız gibi sakin ol, pozitif ol herşey güzel olcak )

3.5 ay oldu ameliyat olalı eskiden kalkıktı ama artık değil ( fotolarda farkediyorum gülünce burun ucu aşağıya bakıyor (((

Canım zamanla oturuyormuş ya aslına bakarsan 3.5 ay bile tam olmuş sayılmaz. Bir daha görecek misin bora beyi? Çağırdı mı?

Canım ara sıra yaz bize. Bendeki tek taraflı ödemde berbat maalesef yamuk gibi duruyor

yok canım hiçbir darbe almadım:) yani düştü derken kalkık değil istediğim gibi değil yoksa darbeden yada herhangi bi nedenden olan düşme değil sanırım bu şekilde yapılmış:)

hmm yere doğru bakıyo dıyınce düştü sandım.yenimi farkettin canım ?önceleri nasıldı kalkıkmıydı amelıyat sonrası?

geçmiş olsun.
kalıp çıktığında yara olabiliyormuş senin de öyle mi olmuştu, onun için mi soyuluyor?? benim kalıp henüz çıkmadı da ondan sordum :))

yok cnm ya yara falan hiç olmadı ama benim kötü bi kanamam oldu 1 hafta sonra 1 gün hastanede kalmak zorunda kaldım ama o içle alaka bişeydi hala soyuluyo maalesef ama cumartesi kontrolüm war bakalım bora bey ne dicek görcez:))

banada biraz indi gibi geliyor yumuşadıkça derisi bilmiyorum arkadaşlarım doğal diyolar şimdi çektim bu fotoyu 2 ay olmak üzere şubatın 11 nde

Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_

Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_

öncelikle geçmiş olsun.daha çok yeni gayet normal canım.benimde dokununca acıyordu sonuçta işlem gördü

Korkma ama çok güzel olcaksın :) bora beye selam söyle, tüm hastalarınız nette sizi çekiştiriyorlar. Tek derdimiz burun de :)
Ve anlaştığımız gibi sakin ol, pozitif ol herşey güzel olcak )

Seni dusunucem girerken :) insallah hersey dedigin gibi olur :) tamam soylerimmm heheh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…