Off sabah ameliyatim var cooook heycanliyimmmm hemen bayilirim insallahh
3.5 ay oldu ameliyat olalı eskiden kalkıktı ama artık değil( fotolarda farkediyorum gülünce burun ucu aşağıya bakıyor (((
3.5 ay oldu ameliyat olalı eskiden kalkıktı ama artık değil( fotolarda farkediyorum gülünce burun ucu aşağıya bakıyor (((
Canım zamanla oturuyormuş ya aslına bakarsan 3.5 ay bile tam olmuş sayılmaz. Bir daha görecek misin bora beyi? Çağırdı mı?
arkadaşlar benim nerdeyse 2.ayım olucak benimde sol taragımda sert bi ödem var doktor gittiğimde dağıtmıştı bastırdı çok canım yandı gözlerimden yaşlar geldi yani ama dağıtmam lazım demişti :)) hala oraya masaş yapıyorum günde 5 dk verdi hala düzelmedi sertlik ama bakalım kontrolde ne diyecek.yeni olan arkadaşlar önden benimde tuhaftı ilk zamanlar ama değişiyor sabredin çok erken daha
geçmiş olsın canım doktorunla biran once görüş
görüşücem canım..çok sağol
bıyere falanmı carptın neyden düşüyo bu burun ucu aceba
yok canım hiçbir darbe almadım:) yani düştü derken kalkık değil istediğim gibi değil yoksa darbeden yada herhangi bi nedenden olan düşme değil sanırım bu şekilde yapılmış:)
hmm yere doğru bakıyo dıyınce düştü sandım.yenimi farkettin canım ?önceleri nasıldı kalkıkmıydı amelıyat sonrası?
ilk zamanlar kalkıktı canım şimdi güldüğümde beğenmiyorum duruşunu
geçmiş olsun.
kalıp çıktığında yara olabiliyormuş senin de öyle mi olmuştu, onun için mi soyuluyor?? benim kalıp henüz çıkmadı da ondan sordum :))
banada biraz indi gibi geliyor yumuşadıkça derisi bilmiyorum arkadaşlarım doğal diyolar şimdi çektim bu fotoyu 2 ay olmak üzere şubatın 11 nde
Eki Görüntüle 623799
daha çok az zaman olmuş ama gayet iyi duruyo benim 7 ay oldu hala hafif bi işlik war zaten tam olarak iyileşmesi 1 seneyi buluyo
Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_
Korkma ama çok güzel olcaksın :) bora beye selam söyle, tüm hastalarınız nette sizi çekiştiriyorlar. Tek derdimiz burun de :)
Ve anlaştığımız gibi sakin ol, pozitif ol herşey güzel olcak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?