Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_

Cnm, benim yarın tam üç ay olacak ama hala acı hissediyorum çok olmasa da, bir de burun ucu uyuşuk gibi hala.. Tam şişlikler de inmedi daha... Çok normal senin şuam acıması...

Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_

normal canım benim 4 ay oldu burun ucumdaki sertlik geçmedi telaş yapma

Merhaba kizlar,

Ben de 1 ay kadar once Bora Beye ameliyat oldum. Benim derim kalin. Burnumun ucu hala top gibi ve sert. Ayrica burnum domuz burnu gibi kalkik-ben cok az kalkik bir burun istedim ama zamanla dusecek herhalde.

Ben Izmir de yasamiyorum. O nedenle kontrole gidemiyorum. Benim sorum odemle ilgili. Bu odem denen sey nasil bir sey? Sizce burnumun ucundaki sertlik odem midir ve masaj yapmam mi gerekir?

Simdiden tesekkurler

gidicem haftaya canım... oturması başka bişey ama kalkık durmaması bambaşka bişey( sonradan kalkmazki:)

Evet ama şişliklerin varsa ucu onun içinde öyle görünüyor olabilir. Çünkü benim burun zaten kalkıktı ama bora bey 100 derece falan ideali 110 derece olması dudakla dedi ve ucunuda kaldırdı. Onun için sende de ideale ulaşmıştır diye düşünmüştüm.
Gerçi içinde kalmasın git tabi bir an önce :)

Yok acımıyor tatlım benim tansiyonum düştü ben çok korktum boşa çıkınca korkum bi anda tansiyon gitti bayıldım günlerdir bişide yemiyodum zaten.. Keşke hemen düzelse..

benim ağzım boğazım çok acıyor ondan yiyemiyorum, senin de mi öyle olmuştu ondan mı yemiyordun?? kilo veririm bahaneyle diyorum ama çok ızdıraplı sanki ağzımın boğazımın içini bıçakla delik deşik etmişler gibi, yiyemeyince güçssüzlük de oluyor tabi, aynılarını yaşayan var mıdır bilmiyorum (

benim cuma randevum, sen de bugün kontrole gidecektin değil mi ne oldu sonuç nedir?? ben her gün resmimi çekiyorum hem değişikliği fark etmiş olurum hem de hatıra olur ileride diye, aynayla da ilişkim zayıf baya bi çünkü aynaya bakınca başkası var gibi karşımda :)
burdaki olumsuz yorumları okuyunca pozitif olmak biraz zor, hatta az önce bişey duydum eğer doğruysa 6 ay denize girmek hatta güneş gözlüğü takmak yasakmış sen de duydun mu?? bora bey söylemedi bana öyle bişey de inanmak istemedim çünkü yaz dönemine denk geliyor

Bence yapay durmuyor :) kotude gorunmuyor :))) gayet guzel oldu hehe kontrol cok iyi gecti iki ay sonra tekrar gitcem :) senin kalip nezaman cikcak?

ayy ne mutlu valla sevindim senin adına, darısı başıma :) benim cuma çıkacak inşallah, sen gibi olumlu olur umarım sonucum.
yaptığımız bakımla kendimize dikkat etmemizle mi ilgili acaba sonucun güzel olması, mesela sen bize bi reçete versene günde kaç kere ne yapıyordun :)))

aaa kanama olma ihtimali de mi var?! bişey daha öğrendim, burdaki deneyimleri her öğrendimde tırsar oldum :)
neden oluyormuş çarptılar mı burnuna yoksa?? iyi şeyler söyler inşallah bora bey

Burdan sizin yorumlarinizdan buldum aslinda ayni hastanedeki cem beye olacaktim ama iyi seyler okudum bora bey icin :) evet var aynen nefes alamiyorum

benim de öyleydi kemik et kıkırdak ne ararsan çıktı, bi de ameliyat sonrası çıkarttıklarını vermişler baktıkça içim bi tuhaf oluyor :)
bora bey daha çabuk yapıyormuş diğer doktorlara göre diye duydum, tabi bu da bir artı bence

Korkma ama çok güzel olcaksın :) bora beye selam söyle, tüm hastalarınız nette sizi çekiştiriyorlar. Tek derdimiz burun de :)
Ve anlaştığımız gibi sakin ol, pozitif ol herşey güzel olcak )

hay Allah çok güldüm, burunla yatıp burunla kalkıyoruz sahiden de :)) istediğimiz şekle girip de şişimizi ağrımızı atlatınca neyle uğraşıcaz bakalım

Evet darisi basina insallah hersey istedigin gibi olur :) valla dogrusu ben pek birsey yapmadim bol bol deniz suyu kullandim ve hala kullaniyorum :) bana doktor masajda vermedi yani birsey yapmiyorum :))))

Aynen anneme de vermisler bahsis icin yapiyolarmis:)

Aa yazdim ama gitmemis sanirim hastanedeyim ameliyat oldum sabah.agrim sizim var kanamamda var ama normaldir sanirim:/ sabah tampon cikacak ama aciyor mu acaba tampon? :/ hic nefes alamiyorum ama sabah rahatlarim sanirim :/

Aa yazdim ama gitmemis sanirim hastanedeyim ameliyat oldum sabah.agrim sizim var kanamamda var ama normaldir sanirim:/ sabah tampon cikacak ama aciyor mu acaba tampon? :/ hic nefes alamiyorum ama sabah rahatlarim sanirim :/

acımıyor canım tampon hemşireler çıkarıcak sabah 6 gibi:)

kızlar ben bu ağrıları acıları çekmekten sıkıldım herbişeyi denedim ama pek bir fark yok sizin de oldu mu ağzınızda boğazınızda yemeği içmeyi ızdırap haline getiren yara?? bora bey gargaradan bahsetmişti aldım kullanıyorum ağız spreyi pastil ne varsa denedim geçmedi, cevabınıza göre kararımı vericem de onun için tekrar sorayım dedim; sizin de oldu mu nasıl tedavi ettiniz?? eğer yaşayan tek bensem bi tuhaflık mı var bende(

hadi geçmiş olsun, inşallah sonuç istediğin gibi olur

Evet darisi basina insallah hersey istedigin gibi olur :) valla dogrusu ben pek birsey yapmadim bol bol deniz suyu kullandim ve hala kullaniyorum :) bana doktor masajda vermedi yani birsey yapmiyorum :))))

çok sağol, teşekkürler :)) deniz suyunu burnunun içine de püskürttün dimi, sadece kulak çubuğuyla yapmadın yani??

Son düzenleme:

canım uzaktan zordur ama bari 3 ayda birde olsa gel görsün doktorun. Herhangibir problem varsa, masaj gerekiyorsa fln ihmal etme bence...

geçmiş olsun canım. Hiç ama hiç acımıyor, sen anlamadan pat diye çıkıyor ve aldığın nefesle ohh diyorsun :) herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bol bol buz koy ve asla sıkılıp, ihmal etme... cidden son derece etkili ilk 2-3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…