Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_
Kızlar benim 12. günüm daha bugün yeni çıktı bantlar ilk kez burnumu gördüm. burnumun ucu taş gibi sert bu normal mi? şişlikten mi dokununca acıyor da ödem olan yerler mi acır?_
gidicem haftaya canım... oturması başka bişey ama kalkık durmaması bambaşka bişey( sonradan kalkmazki:)
Yok acımıyor tatlım benim tansiyonum düştü ben çok korktum boşa çıkınca korkum bi anda tansiyon gitti bayıldım günlerdir bişide yemiyodum zaten.. Keşke hemen düzelse..
Olabildiğince normal yaşıyorum. Ayna ile ilişkimi azalttım yoksa manyaklaşıyorsun. Milimetrik ölçüm yapcak noktaya gelmiştim valla :) şuan şişlikler hala devam ediyor ama azaldı ve ben şişliği farkettiğim sürece sakin kalcam. Elimle masaj yapar gibi dokununuz acıyor, kendi erimesi gereken dikişler batıyor, masaj yapamam sanırım. Ödüm kopuyor aksilik olcaktı şekli kaycak diye :) ayrıca Saol canım daha pozitifim :)
Senin kaç gün kaldı?
Bence yapay durmuyor :) kotude gorunmuyor :))) gayet guzel oldu hehe kontrol cok iyi gecti iki ay sonra tekrar gitcem :) senin kalip nezaman cikcak?
yok cnm ya yara falan hiç olmadı ama benim kötü bi kanamam oldu 1 hafta sonra 1 gün hastanede kalmak zorunda kaldım ama o içle alaka bişeydi hala soyuluyo maalesef ama cumartesi kontrolüm war bakalım bora bey ne dicek görcez:))
Burdan sizin yorumlarinizdan buldum aslinda ayni hastanedeki cem beye olacaktim ama iyi seyler okudum bora bey icin :) evet var aynennefes alamiyorum
Off sabah ameliyatim var cooook heycanliyimmmm hemen bayilirim insallahh
Korkma ama çok güzel olcaksın :) bora beye selam söyle, tüm hastalarınız nette sizi çekiştiriyorlar. Tek derdimiz burun de :)
Ve anlaştığımız gibi sakin ol, pozitif ol herşey güzel olcak)
ayy ne mutlu valla sevindim senin adına, darısı başıma :) benim cuma çıkacak inşallah, sen gibi olumlu olur umarım sonucum.
yaptığımız bakımla kendimize dikkat etmemizle mi ilgili acaba sonucun güzel olması, mesela sen bize bi reçete versene günde kaç kere ne yapıyordun :)))
benim de öyleydi kemik et kıkırdak ne ararsan çıktı, bi de ameliyat sonrası çıkarttıklarını vermişler baktıkça içim bi tuhaf oluyor :)
bora bey daha çabuk yapıyormuş diğer doktorlara göre diye duydum, tabi bu da bir artı bence
Aa yazdim ama gitmemis sanirimhastanedeyim ameliyat oldum sabah.agrim sizim var kanamamda var ama normaldir sanirim:/ sabah tampon cikacak ama aciyor mu acaba tampon? :/ hic nefes alamiyorum ama sabah rahatlarim sanirim :/
Aa yazdim ama gitmemis sanirimhastanedeyim ameliyat oldum sabah.agrim sizim var kanamamda var ama normaldir sanirim:/ sabah tampon cikacak ama aciyor mu acaba tampon? :/ hic nefes alamiyorum ama sabah rahatlarim sanirim :/
Evet darisi basina insallah hersey istedigin gibi olur :) valla dogrusu ben pek birsey yapmadim bol bol deniz suyu kullandim ve hala kullaniyorum :) bana doktor masajda vermedi yani birsey yapmiyorum :))))
Merhaba kizlar,
Ben de 1 ay kadar once Bora Beye ameliyat oldum. Benim derim kalin. Burnumun ucu hala top gibi ve sert. Ayrica burnum domuz burnu gibi kalkik-ben cok az kalkik bir burun istedim ama zamanla dusecek herhalde.
Ben Izmir de yasamiyorum. O nedenle kontrole gidemiyorum. Benim sorum odemle ilgili. Bu odem denen sey nasil bir sey? Sizce burnumun ucundaki sertlik odem midir ve masaj yapmam mi gerekir?
Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?