Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bende hiç öyle şeyler olmadı. SAdece ağzımdan nefes almaktan dolayı ağzımda aşırı kuruluk ve dudaklarımda hafif çatlama belirtisi vardı ama toparlandım hızlı. Yemek sorunumda ilk 2 gün oldu, sonra herşey normale döndü. ağzındaki yaralar nasıl acaba? bir daha gitsene bora beye, reçete yazsın sana. Boşuna ızdırap çekme böyle anlamsızca... şimdiye kadar geçmeliydi diye düşünüyorum.

aaa kanama olma ihtimali de mi var?! bişey daha öğrendim, burdaki deneyimleri her öğrendimde tırsar oldum :)
neden oluyormuş çarptılar mı burnuna yoksa?? iyi şeyler söyler inşallah bora bey

ewet kanama olma gibi risk war ama bu çok nadir olan bişeymiş oda bana denk geldi hatta benim için ameliyattan bile daha zor bi geceydi gece boyunca sabaha kadar kanamam hiç durmadı hatta sabah biraz daha dewam etseydi 2. ameliyata alcaklardı bide bora beyde yoktu 1 hafta izinliydi yeni ewlenmişti ama çok ii bi doktor bütün gece hemşireyle birlikle başımdaydı çok uğraştılar ama allaha şükür tekrar ameliyata gerek kalmadan kanamayı durdurdular çarpma falanda hiç bişey olmadı gece oturuken durup dururken ağzımdan ve burnumdan kan gelmeye başladı hemen bora beyi arayıp hastaneye gittik ama olsun artık çoğu geçti çok memnunum kimse korkmasın ameliyat olmaktan ben o kadar şeye rağmen iyiki olmuşum diyorum artık çok iyi nefes alabiliyorum

Benimde olmuştu böyle 10 gün sürdü benim kimsenin o kadar uzun olmamıştır heralde 4-5 kilo verdim sadece 3 kaşık çorba içtiğim günler olmuştu.. Gayet normal yaşadığın ılık su iç bol bol boğazın kurudukça daha kötü oluyo.. Pastil alıyordum ben bol bol..

Aynen hehe tesekkur ederimmm :) Offf sabah kalktim baktim gozlerim tamamen kapanmis inanmiyorum yaa dun daha iyiydimmm heryerim sis gozlerimi acamiyorum

Burnumun iki deliginin ortasi var ya dikis olan yer orasi uyusuk gibi ama asiri sert ve sis icinde bisey var gibi kikirdak koydugu icin mi oyle size de oldu mu??? :/ resmen ust dudagimdan bi uyusukluk var dislerime dogru anlamadim:/

canım benimde olmuştu yemek yiyemedim 1hafta 5 kilo verdim. geçiyor ama sen spreyini kullan düzenli

Tampon cikti ya deliklerim kocaman domuz gibi geliyor

daha yorum yapman için çok çok erken vakitlerdesin canım benim dur daha senin upuzun yolun var ben ilk günler burnumu hiç düşünmemiştim şekil olarak şimdi sen morlukların ve şişliklerinle ilgilen daha sonraki günlerde hatta aylarda onlara çok dikkat ediceksin her an zaten :)

Burnumun iki deliginin ortasi var ya dikis olan yer orasi uyusuk gibi ama asiri sert ve sis icinde bisey var gibi kikirdak koydugu icin mi oyle size de oldu mu??? :/ resmen ust dudagimdan bi uyusukluk var dislerime dogru anlamadim:/

caanım daha dün oldun ameliyatnı 24 saat bile geçmedi:) üst dudağın çok uzun zman uyuşuk olucak zaten:)

çok sağol, teşekkürler :)) deniz suyunu burnunun içine de püskürttün dimi, sadece kulak çubuğuyla yapmadın yani??

Evet canim püskürttüyorum :) sabah öglen aksam, simdi sabah aksam yapiyorum.
Benimde bogazimda yara cikmisti bir hafta sonra gecmeye basladi acisi azaliyor biraz sabir lazim canim o hortumdan dolayi oluyor

Aa yazdim ama gitmemis sanirim hastanedeyim ameliyat oldum sabah.agrim sizim var kanamamda var ama normaldir sanirim:/ sabah tampon cikacak ama aciyor mu acaba tampon? :/ hic nefes alamiyorum ama sabah rahatlarim sanirim :/

Gecmis olsun, hic kafana takma bende kendimi ilk hafta domuza benzetiyordum ama düzeliyor bos yere üzme kendini öyle kalmiyor burun gün gectikce güzellesiyor :)

Tampon cikti ya deliklerim kocaman domuz gibi geliyor
Canım geçmiş olsun tekrar. Burnun için yorum yapma lütfen sadece yüzündeki morluklara odaklan. Ben 14. Günümdeyim ve hala sabahları şişmiş uyanıyorum. Dişlerimize hafif sızı oluyor ama geçicek. İçinde silikonlar varya onları kalıpla çıkarttığı anda bile burnun küçülüyor ki zamanla daha da küçülüp oturacak üzülme. Sen bol bol okyanus suyu sıkıp gencinden akana kadar temizle. Pıhtılar ancak böyle atılıyor ve kayısı çekirdeği yağı çok işe yarıyor. Kesinlikle ihmal etmeden sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…