kızlar ben bu ağrıları acıları çekmekten sıkıldım herbişeyi denedim ama pek bir fark yok sizin de oldu mu ağzınızda boğazınızda yemeği içmeyi ızdırap haline getiren yara?? bora bey gargaradan bahsetmişti aldım kullanıyorum ağız spreyi pastil ne varsa denedim geçmedi, cevabınıza göre kararımı vericem de onun için tekrar sorayım dedim; sizin de oldu mu nasıl tedavi ettiniz?? eğer yaşayan tek bensem bi tuhaflık mı var bende(
aaa kanama olma ihtimali de mi var?! bişey daha öğrendim, burdaki deneyimleri her öğrendimde tırsar oldum :)
neden oluyormuş çarptılar mı burnuna yoksa?? iyi şeyler söyler inşallah bora bey
kızlar ben bu ağrıları acıları çekmekten sıkıldım herbişeyi denedim ama pek bir fark yok sizin de oldu mu ağzınızda boğazınızda yemeği içmeyi ızdırap haline getiren yara?? bora bey gargaradan bahsetmişti aldım kullanıyorum ağız spreyi pastil ne varsa denedim geçmedi, cevabınıza göre kararımı vericem de onun için tekrar sorayım dedim; sizin de oldu mu nasıl tedavi ettiniz?? eğer yaşayan tek bensem bi tuhaflık mı var bende(
Masaj yapan var mi aranızda kızlar? Nasıl yapıyorsunuz?
geçmiş olsun canım. Hiç ama hiç acımıyor, sen anlamadan pat diye çıkıyor ve aldığın nefesle ohh diyorsun :) herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bol bol buz koy ve asla sıkılıp, ihmal etme... cidden son derece etkili ilk 2-3 gün
Tampon cikti ya deliklerim kocaman domuz gibi geliyor
Burnumun iki deliginin ortasi var ya dikis olan yer orasi uyusuk gibi ama asiri sert ve sis icinde bisey var gibi kikirdak koydugu icin mi oyle size de oldu mu??? :/ resmen ust dudagimdan bi uyusukluk var dislerime dogru anlamadim:/
Silikon tamponu doktor ne zaman cikarir ve acir mi
canım benimde olmuştu yemek yiyemedim 1hafta 5 kilo verdim. geçiyor ama sen spreyini kullan düzenli
ağızda nası bi yara?hiç duymadım böle bişi
çok sağol, teşekkürler :)) deniz suyunu burnunun içine de püskürttün dimi, sadece kulak çubuğuyla yapmadın yani??
Aa yazdim ama gitmemis sanirimhastanedeyim ameliyat oldum sabah.agrim sizim var kanamamda var ama normaldir sanirim:/ sabah tampon cikacak ama aciyor mu acaba tampon? :/ hic nefes alamiyorum ama sabah rahatlarim sanirim :/
Canım geçmiş olsun tekrar. Burnun için yorum yapma lütfen sadece yüzündeki morluklara odaklan. Ben 14. Günümdeyim ve hala sabahları şişmiş uyanıyorum. Dişlerimize hafif sızı oluyor ama geçicek. İçinde silikonlar varya onları kalıpla çıkarttığı anda bile burnun küçülüyor ki zamanla daha da küçülüp oturacak üzülme. Sen bol bol okyanus suyu sıkıp gencinden akana kadar temizle. Pıhtılar ancak böyle atılıyor ve kayısı çekirdeği yağı çok işe yarıyor. Kesinlikle ihmal etmeden sürTampon cikti ya deliklerim kocaman domuz gibi geliyor
benfde burnumdan sıkayetcıyım ama bu yazılanlardan sonra cok korkmya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?