benfde burnumdan sıkayetcıyım ama bu yazılanlardan sonra cok korkmya basladım
caanım daha dün oldun ameliyatnı 24 saat bile geçmedi:) üst dudağın çok uzun zman uyuşuk olucak zaten:)
benfde burnumdan sıkayetcıyım ama bu yazılanlardan sonra cok korkmya basladım
Evet ama kikirdak var dudagimin uzerinde onu diyorum size de oldu mu varmi sizdede oylr bir aci
Benim 15. Günüm ve hala kesilen kısımda acı var. Birini öpmek istesem üst dudağımdan dolayı acı hissediyorum ve sabah yeni uyandıysam ağzımı çok açmadan küçük lokmalar yiyebiliyorum. Şişlikler zorluyor tabi. Ve burnumun kıkırdağı cidden acıyor zaman zaman. Birşey batıyor gibi oluyor maalesef
Canım geçmiş olsun tekrar. Burnun için yorum yapma lütfen sadece yüzündeki morluklara odaklan. Ben 14. Günümdeyim ve hala sabahları şişmiş uyanıyorum. Dişlerimize hafif sızı oluyor ama geçicek. İçinde silikonlar varya onları kalıpla çıkarttığı anda bile burnun küçülüyor ki zamanla daha da küçülüp oturacak üzülme. Sen bol bol okyanus suyu sıkıp gencinden akana kadar temizle. Pıhtılar ancak böyle atılıyor ve kayısı çekirdeği yağı çok işe yarıyor. Kesinlikle ihmal etmeden sür
Gecmis olsun, hic kafana takma bende kendimi ilk hafta domuza benzetiyordum ama düzeliyor bos yere üzme kendini öyle kalmiyor burun gün gectikce güzellesiyor :)
Sorma yaa ameliyata girmeden nezle olmustum simdi burnum akiyor aktikca sizliyor ve hapsurmamak icin zor tutuyorum kendimiherseye katlanirim da hani ust dudaginin altinda beyaz damar gibi bisey olur ya sanki bri cekiyo asiliyo onano fena ama gecer demis anneme doktor insallah Allah hepimize yardim etsin :) bu arada ben 14 subatta gidicem senin de iki hafta olmus olacak uyar mi sana :)
hahah :) 14 şubatta Bora beyi görmek istediğimden emin değilim kihaberleşelim canım, benimde o günlerde gitmem gerekiyor zaten...
Zaman ne cabuk geciyor dimi canim? :)
su gibi akıyor kuzum :)))
tşk ederim canım.bilmiyorum daha ne kadar iner yada değişir bu süreçte :26:
bana ilk zamanlar her baktığımda farklı gelirdi hatta bora beye abuk subuk sorular sorardım en çokta sabahları farklı oluyodu ama artık normal gibi ama tam olarak temmuzda 1 sene olcak tam olarakta o zaman iyileşcek zaten bora beyde öyle söylüyodu
ortalama 10 gün sonra kontrolüm var ve sanırım bu sefer bende soru yağmuruna tutup, bunaltcam. Söyleyeceği birçok şeyi burdan okusamda ondan duymak rahatlatcak sanırım.
benimde cumartesi kontrolüm war hala sorabileceğim bi çok soru war ewet bende biçok şeyin cewabını biliyorum nerdeyse ama bora beyden duymak daha rahatlatıcı dediğin gibi bora bey bile diyo internetten cıktı mertlik bozuldu diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?