Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benfde burnumdan sıkayetcıyım ama bu yazılanlardan sonra cok korkmya basladım

Herşeyin bir bedeli var ve bence seni mutsuz etcek kadar şikayetçiysen katlanılabilir. Çünkü çok ağrı olmuyor, ameliyatı hatırlamıyor hissetmiyorsun. Tek sorun şişlikler, morluklar ki zamanla 10 gibi geçiyor. Sonra şeklin oturması var. Ben 20 yaş dişimi ameliyatla aldırdığımdaki ağrı hiçbirşeyde yok. Ve o süreçten sonra bu çok rahat

Evet ama kikirdak var dudagimin uzerinde onu diyorum size de oldu mu varmi sizdede oylr bir aci

Benim 15. Günüm ve hala kesilen kısımda acı var. Birini öpmek istesem üst dudağımdan dolayı acı hissediyorum ve sabah yeni uyandıysam ağzımı çok açmadan küçük lokmalar yiyebiliyorum. Şişlikler zorluyor tabi. Ve burnumun kıkırdağı cidden acıyor zaman zaman. Birşey batıyor gibi oluyor maalesef

Sorma yaa ameliyata girmeden nezle olmustum simdi burnum akiyor aktikca sizliyor ve hapsurmamak icin zor tutuyorum kendimi herseye katlanirim da hani ust dudaginin altinda beyaz damar gibi bisey olur ya sanki bri cekiyo asiliyo onano fena ama gecer demis anneme doktor insallah Allah hepimize yardim etsin :) bu arada ben 14 subatta gidicem senin de iki hafta olmus olacak uyar mi sana :)

Cooook tesekkur ederim valla senin sizlerin cok buyuk destegi var..:) dediklerini yapicammmm:)

hahah :) 14 şubatta Bora beyi görmek istediğimden emin değilim ki haberleşelim canım, benimde o günlerde gitmem gerekiyor zaten...

tşk ederim canım.bilmiyorum daha ne kadar iner yada değişir bu süreçte :26:

bana ilk zamanlar her baktığımda farklı gelirdi hatta bora beye abuk subuk sorular sorardım en çokta sabahları farklı oluyodu ama artık normal gibi ama tam olarak temmuzda 1 sene olcak tam olarakta o zaman iyileşcek zaten bora beyde öyle söylüyodu

ortalama 10 gün sonra kontrolüm var ve sanırım bu sefer bende soru yağmuruna tutup, bunaltcam. Söyleyeceği birçok şeyi burdan okusamda ondan duymak rahatlatcak sanırım.

16. günüde bitirdim kızlar. bu sabah ilk kez minumum düzeyde şişlikle uyandım ve soldaki şişlik hafiflemişti, itiraf etmek gerekirse ilk kez bugün daha az yamuk duruyor burnum ve bende aynadan nihayet huzurla koptum.
Soyulan deriyi sık sık soyuyordum artık burun yüzeyim çok daha pürüzsüz ve bugün dayanamayıp burun bantı yapıştırdım (siyah nokta ve yağ tabakaları için). Önce korktum sonra aklıma geldi, Bora bey kalıbı rahat rahat soymuştu, bende bantı kaldırcam diye cesaretle yaptım ve artık çok daha düzgün bir görünüme ulaştım :)
ara sıra elim çarpıyor, kendimi korudukça sakarlaşıyorum. yada önceden de çarpıyordum farkında değildim. Ciddi bir ağrı hissediyorum öyle anlarda umarım sorun olmaz?

ortalama 10 gün sonra kontrolüm var ve sanırım bu sefer bende soru yağmuruna tutup, bunaltcam. Söyleyeceği birçok şeyi burdan okusamda ondan duymak rahatlatcak sanırım.

benimde cumartesi kontrolüm war hala sorabileceğim bi çok soru war ewet bende biçok şeyin cewabını biliyorum nerdeyse ama bora beyden duymak daha rahatlatıcı dediğin gibi bora bey bile diyo internetten cıktı mertlik bozuldu diye :)

zaten şuraya girip yazdıklarımızı okusa ne yapar merak ediyorum :) gerçi bir profil oluştursa, bize genel bir açıklama yazsa maddelerce, süper olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…