zaten şuraya girip yazdıklarımızı okusa ne yapar merak ediyorum :) gerçi bir profil oluştursa, bize genel bir açıklama yazsa maddelerce, süper olurdu :)
bende söylemiştim, iyi şeyler yazıyorlar mı bari demişti :)belkide okuyodur ben söylemiştim böyle bi sayfa olduğunu okuyosa baya gülüyodur herhalde :) walla doğru madde madde yazsa süper olurdu yani :)
bende söylemiştim, iyi şeyler yazıyorlar mı bari demişti :)
evet ya kendisinden basın açıklaması bekliyoruz. madde madde yazsınn bize
Canim ya senin burnunun icindeki dikislerden naber? :) ben yavas yavas sinir oluyorum onlara :)
Sana göre daha yolun çok başındayım ama harika görünüyorsun tatlım
çok tşk ederim canımcım.senide görelim inş biraz zaman geçsin :)
bende sinir oluyorum solda hep elim orda yaa :)))) sanki gözüktü gözükçek gibi kuzum
Eki Görüntüle 626943 17 günlük burnum :)
Aynen canim ya benimde soldaki sanki gözükmek üzere :) biran önce erisede kurtulsak :)
Eki Görüntüle 626943 17 günlük burnum :)
Off iyi bari yaaa :) hasta psikolojisi cok kotu birsey
canım nerelerdesin? herşey yolunda mı?
Cook hastayim ve isimi iyice zorlastiriyormorluklar gunden gunden gune azaliyor ama yuzum komple sis tabi :/ cok skildim evde durmaktan bu halde hic bi yere cikilmiyo bi an once persembe olsun istiyorum burnumun icide hep yara gibi gozukuyo isikla baktim size de oldu mu sen napiyorsun senin nasil gidiyo durumlar :)
arkadaşlar bora beye en yakın zaman da amelıyat olan arkadas ne kadar odedı bılgısı olan varsa yazar mı lutfen.ben de olmayı duşunuyorum da.2 bın lıra gıbı bı ucret en fazla odeyebılecegım rakam .ssk gecerlı olmuyordur herhal de degıl mı.bır de muayene ucretı ne kadar..
arkadaşlar bora beye en yakın zaman da amelıyat olan arkadas ne kadar odedı bılgısı olan varsa yazar mı lutfen.ben de olmayı duşunuyorum da.2 bın lıra gıbı bı ucret en fazla odeyebılecegım rakam .ssk gecerlı olmuyordur herhal de degıl mı.bır de muayene ucretı ne kadar..
Canım ben daha iyiyim. Şişlikler indi ama tam değil. Yinede daha şekilli bir burnum var.
Okyanus suyu ile bol bol temizle 3 yazdığına bakma, 4-5 yap. Yara sandıklarının çoğu tampon döneminden kalan kan pıhtıları. Ben inanamıyordum yapıştığı için yara sanman normal ama temizledikçe nefes düzeyin artıyor
Cok sevindim :) aynen temizliyorum bende 3 kere ama 4-5 yapiyim dedigin gibi madem :) ya isikla burnumun icine bakiyorum bisey var ama burnumun kendisi mi silikon tampon mu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?