Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

zaten şuraya girip yazdıklarımızı okusa ne yapar merak ediyorum :) gerçi bir profil oluştursa, bize genel bir açıklama yazsa maddelerce, süper olurdu :)

belkide okuyodur ben söylemiştim böyle bi sayfa olduğunu okuyosa baya gülüyodur herhalde :) walla doğru madde madde yazsa süper olurdu yani :)

belkide okuyodur ben söylemiştim böyle bi sayfa olduğunu okuyosa baya gülüyodur herhalde :) walla doğru madde madde yazsa süper olurdu yani :)
bende söylemiştim, iyi şeyler yazıyorlar mı bari demişti :)
evet ya kendisinden basın açıklaması bekliyoruz. madde madde yazsınn bize

canım nerelerdesin? herşey yolunda mı?

Cook hastayim ve isimi iyice zorlastiriyor morluklar gunden gunden gune azaliyor ama yuzum komple sis tabi :/ cok skildim evde durmaktan bu halde hic bi yere cikilmiyo bi an once persembe olsun istiyorum burnumun icide hep yara gibi gozukuyo isikla baktim size de oldu mu sen napiyorsun senin nasil gidiyo durumlar :)

Canım ben daha iyiyim. Şişlikler indi ama tam değil. Yinede daha şekilli bir burnum var.
Okyanus suyu ile bol bol temizle 3 yazdığına bakma, 4-5 yap. Yara sandıklarının çoğu tampon döneminden kalan kan pıhtıları. Ben inanamıyordum yapıştığı için yara sanman normal ama temizledikçe nefes düzeyin artıyor

arkadaşlar bora beye en yakın zaman da amelıyat olan arkadas ne kadar odedı bılgısı olan varsa yazar mı lutfen.ben de olmayı duşunuyorum da.2 bın lıra gıbı bı ucret en fazla odeyebılecegım rakam .ssk gecerlı olmuyordur herhal de degıl mı.bır de muayene ucretı ne kadar..

2.500 odedim ben bi hafta olmadi ameliyat olali..ama isin icine estetik de girdigi icin boyle..sigortan varsa 23-24 lira da muayne ucreti, fark aliyorlar..

canım muayene ücreti için ben emekli sandığından doğan farkı verip 23,50TL ödedim. ameliyatımı 22 ocakta oldum ve 2500tlye oldum. Buna hastane masrafları ve tahlil vs herşey dahil ücretiydi. Söylediğine göre kolay bir ameliyattı ve ücrette ona göreydi.
2000TLyeyapar mı bilmiyorum ama görüş istersen. ben memnunum ayrıca.

Cok sevindim :) aynen temizliyorum bende 3 kere ama 4-5 yapiyim dedigin gibi madem :) ya isikla burnumun icine bakiyorum bisey var ama burnumun kendisi mi silikon tampon mu anlamadim

Cok sevindim :) aynen temizliyorum bende 3 kere ama 4-5 yapiyim dedigin gibi madem :) ya isikla burnumun icine bakiyorum bisey var ama burnumun kendisi mi silikon tampon mu anlamadim

silikon tampon dedikleri şey esnek plastik birşey. bükülebilen cinste ve hatırladığım kadarıyla şeffaftı. Birde ucunu kaldırmak için koyduğu kıkırdak destek var, burun sırtında olan. Onun dışında ışıkla gördüğün burnunun içidir ama çok fazla kurumuş pıhtı çıkmıştı benden. inanamamıştım. belki onları görüyorsundur

ben geldim tekrardan :) en son rahatsızlığımla ilgili yazmıştım ve cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim ancak oldu üzgünüm.çok şükür dün silikon kalıp ve dikişler alındı benim de ve normal hayata adım atmaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…