zaten şuraya girip yazdıklarımızı okusa ne yapar merak ediyorum :) gerçi bir profil oluştursa, bize genel bir açıklama yazsa maddelerce, süper olurdu :)
canım benimde olmuştu yemek yiyemedim 1hafta 5 kilo verdim. geçiyor ama sen spreyini kullan düzenli
canım bende hiç öyle şeyler olmadı. SAdece ağzımdan nefes almaktan dolayı ağzımda aşırı kuruluk ve dudaklarımda hafif çatlama belirtisi vardı ama toparlandım hızlı. Yemek sorunumda ilk 2 gün oldu, sonra herşey normale döndü. ağzındaki yaralar nasıl acaba? bir daha gitsene bora beye, reçete yazsın sana. Boşuna ızdırap çekme böyle anlamsızca... şimdiye kadar geçmeliydi diye düşünüyorum.
Benimde olmuştu böyle 10 gün sürdü benim kimsenin o kadar uzun olmamıştır heralde 4-5 kilo verdim sadece 3 kaşık çorba içtiğim günler olmuştu.. Gayet normal yaşadığın ılık su iç bol bol boğazın kurudukça daha kötü oluyo.. Pastil alıyordum ben bol bol..
şekli zamanla değişir diye kendimi kasmamaya çalışıyorum ama burnumda çok kuruluk var ve nefes alırken problem oluyor,umarım o da zamanla düzelir
silikon tampon dedikleri şey esnek plastik birşey. bükülebilen cinste ve hatırladığım kadarıyla şeffaftı. Birde ucunu kaldırmak için koyduğu kıkırdak destek var, burun sırtında olan. Onun dışında ışıkla gördüğün burnunun içidir ama çok fazla kurumuş pıhtı çıkmıştı benden. inanamamıştım. belki onları görüyorsundur
Sanirim onlari goruyorum :) asil rahatlamayi bu tamponlar ciktiginda mi yasayacagim cunku hic nefes alamiyorum suanbide kikirdak koydugu yerin ic taraf yani hep yara
şekli zamanla değişiyor. 1 hafta sonra daha ince bir burnun olcak, şekli çok daha güzel olcak ve şuan gözüne batan herşey o zaman daha normal görüncek :) tecrübeyle sabittir :)
Evet canım onlar çıkınca bir anda batma hissi azalacak ve burun içindeki kurulup geçip, nefesin açılacak :)) kıkırdak etrafı benim hala yara oluyor. Vücut resmen yabancılıyor. Eskisi gb değil ama düşersinde kabuk bağlar ya öyle oluyor
Arkadaşlar ameliyat sonrasında hangi sıklıkla kontrole çağırıyor Bara Bey.Şimdiden Teşekkürler :)
hımmm öyle bi anlatmışsın ki bi anda moral buldum, teşekkür ederim çok çokpeki sen dokunabiliyor musun?? ben dokunduğum an ağrı oluyor bir de kütük gibi semsert. resmini ne zaman koyacaksın merak ediyorum seni bayan tecrübe :))
hımmm öyle bi anlatmışsın ki bi anda moral buldum, teşekkür ederim çok çokpeki sen dokunabiliyor musun?? ben dokunduğum an ağrı oluyor bir de kütük gibi semsert. resmini ne zaman koyacaksın merak ediyorum seni bayan tecrübe :))
haha :) bayan tecrübe ilan edildim ya süper. resmimi koycamda tek sorun hala tek taraflı şilikten oluşan hafif yamukluk. Bir bu derdime çare yok malesef... sabır ve zaman dışında
ben şuanda dokunabiliyorum canım ve tam 20. günümdeyim... ama bundan birkaç gün öncesinde bile berbat şekilde irkilmeme sebep oluyordu. birde elim kolum arada çarpıyor burnuma ve eskisi kadar kasmıyorumda. o kadar çarpmayla şekli değişmez ve herkesi tedirgin etmeye başlamıştım son zamanlarda. Laf aramızda manyaklaştığımı düşünüyorlar :) kütük gibi laf mı şekerim ben burun benim değil gibi hissediyorum hala. Resmen oraya birşey oturtmuşsun gibi, his var ama çok fazla değil.
kızlar dün gece gözümü kararttım ve peeling yaptım burnuma. hemde baya bastırarak masaj yaparak yaptım. sonrada ılık suyla yıkadım. sormadan söyleyeyim soyuldu tabikide ama inanın harika oldu. Bu arada canınız aşırı yanmıyorsa öneririm. Çünkü bazı siyah noktalar resmen yerleşik hayata geçmişler ve çıkmadılar. onları zaman içinde zorlamam gerekicek. Derim parladı ve bugun burnumdaki değişimi soranlar, parladığını söyleyenler vardı. Ameliyat sonrası oluşan pütürlük azaldı ama hala var...
öneriyorum, bu arada dün 19. günümdü. Bunu göz önünde bulundurunda sorun olmasın
ayy sorma sakınılan göze çöp batar misali ben de burnuma çarpar oldum ve sanki yer değiştirecek gibi hissedip aklım çıkıyor, asıl en komiği de evde yürürken bile sanki burnumun üstüne düşecekmişim ya da kapıya çarpacakmışım gibi geliyor sanırım abarttım ama hadi düşüneyim demiyorum ki :))) yani çevrendekilere söyle sen manyaklaşmadın gayet normalsin,beterin beteri varmış dersin) benim de sanki büyük uyuşuk bişeyi oturtmuşlar gibi dudağımın üst kısmında bi yerlere, dokununca ağrıyla bi uyuşukluk var sırf sanki,tuhaf işte anlatılmaz yaşanır haha
benim bugun 2.ayım doldu şükür :))) bende evde robot gibi geziyodum çok gülünce moralim bozuluıyodu zorladım şekli bozulcak diee hepimiz manyaklaşıyozz demekki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?