Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şekli zamanla değişir diye kendimi kasmamaya çalışıyorum ama burnumda çok kuruluk var ve nefes alırken problem oluyor,umarım o da zamanla düzelir

zaten şuraya girip yazdıklarımızı okusa ne yapar merak ediyorum :) gerçi bir profil oluştursa, bize genel bir açıklama yazsa maddelerce, süper olurdu :)

benim bi sürü sorum olacaktı kendisine ama maşallah daha sormadan hepsini tek tek söyledi, buraya girse bizim sormamıza bile gerek kalmazdı muhtemelen :))

canım benimde olmuştu yemek yiyemedim 1hafta 5 kilo verdim. geçiyor ama sen spreyini kullan düzenli

sprey gargara pastil herbişeyi kullandım geçmek bilmedi,kilo veririm bahaneyle diye iyi yanından bakmaya çalıştım ama sen kadar vermemişim ben canımcım yaa şimdi daha iyi oldu ama kadın milleti işte kafaya takacak bişeyleri buluyor muhakkak )

sen çoook şanslıymışsın be tatlım ) telefonla sordum gargara yapmamı söyledi bi de başka ilaca başladım, dikişleri aldırmaya gidince bi anlattım yaşadıklarımı şaşırdı sorduğuna pişman oldu bora bey :) sonra baktı meğer aft çıkmış ağzımda bademciğimde bi de küçük bi delik vardı ben de aynayla bakıp görmüştüm de anlamamıştım o yüzden normalmiş yaşadıklarım,şimdi tam geçmese de daha iyiyim çok şükür

ben de sabah akşam çorba içtim,bugün 11.günüm ve tam olarak geçemedi hala, keşke sen kadar kilo verseydim de yanıma kar kalsaydı

şekli zamanla değişir diye kendimi kasmamaya çalışıyorum ama burnumda çok kuruluk var ve nefes alırken problem oluyor,umarım o da zamanla düzelir

şekli zamanla değişiyor. 1 hafta sonra daha ince bir burnun olcak, şekli çok daha güzel olcak ve şuan gözüne batan herşey o zaman daha normal görüncek :) tecrübeyle sabittir :)

Sanirim onlari goruyorum :) asil rahatlamayi bu tamponlar ciktiginda mi yasayacagim cunku hic nefes alamiyorum suan bide kikirdak koydugu yerin ic taraf yani hep yara

Sanirim onlari goruyorum :) asil rahatlamayi bu tamponlar ciktiginda mi yasayacagim cunku hic nefes alamiyorum suan bide kikirdak koydugu yerin ic taraf yani hep yara

Evet canım onlar çıkınca bir anda batma hissi azalacak ve burun içindeki kurulup geçip, nefesin açılacak :)) kıkırdak etrafı benim hala yara oluyor. Vücut resmen yabancılıyor. Eskisi gb değil ama düşersinde kabuk bağlar ya öyle oluyor

şekli zamanla değişiyor. 1 hafta sonra daha ince bir burnun olcak, şekli çok daha güzel olcak ve şuan gözüne batan herşey o zaman daha normal görüncek :) tecrübeyle sabittir :)

hımmm öyle bi anlatmışsın ki bi anda moral buldum, teşekkür ederim çok çok peki sen dokunabiliyor musun?? ben dokunduğum an ağrı oluyor bir de kütük gibi semsert. resmini ne zaman koyacaksın merak ediyorum seni bayan tecrübe :))

Offf insallah yaa valla iple cekiyorum anlatamam :)

Arkadaşlar ameliyat sonrasında hangi sıklıkla kontrole çağırıyor Bara Bey.Şimdiden Teşekkürler :)

ben ameliyatın ertesi günü tampon alınması için gittim,on gün sonra dikişleri aldırmaya gittim,iki hafta sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi Bora bey.rica ederim kendi adıma

haha :) bayan tecrübe ilan edildim ya süper. resmimi koycamda tek sorun hala tek taraflı şilikten oluşan hafif yamukluk. Bir bu derdime çare yok malesef... sabır ve zaman dışında

ben şuanda dokunabiliyorum canım ve tam 20. günümdeyim... ama bundan birkaç gün öncesinde bile berbat şekilde irkilmeme sebep oluyordu. birde elim kolum arada çarpıyor burnuma ve eskisi kadar kasmıyorumda. o kadar çarpmayla şekli değişmez ve herkesi tedirgin etmeye başlamıştım son zamanlarda. Laf aramızda manyaklaştığımı düşünüyorlar :) kütük gibi laf mı şekerim ben burun benim değil gibi hissediyorum hala. Resmen oraya birşey oturtmuşsun gibi, his var ama çok fazla değil.

kızlar dün gece gözümü kararttım ve peeling yaptım burnuma. hemde baya bastırarak masaj yaparak yaptım. sonrada ılık suyla yıkadım. sormadan söyleyeyim soyuldu tabikide ama inanın harika oldu. Bu arada canınız aşırı yanmıyorsa öneririm. Çünkü bazı siyah noktalar resmen yerleşik hayata geçmişler ve çıkmadılar. onları zaman içinde zorlamam gerekicek. Derim parladı ve bugun burnumdaki değişimi soranlar, parladığını söyleyenler vardı. Ameliyat sonrası oluşan pütürlük azaldı ama hala var...
öneriyorum, bu arada dün 19. günümdü. Bunu göz önünde bulundurunda sorun olmasın

haha :) bayan tecrübe ilan edildim ya süper. resmimi koycamda tek sorun hala tek taraflı şilikten oluşan hafif yamukluk. Bir bu derdime çare yok malesef... sabır ve zaman dışında

tecrübelerinle içimizi ferahlattığın için bu sıfatı hak ettin bence bazen bana da yamuk gibi geliyor ama çok inceleyince insan paranoyaklaşıyor ya ondan mı anlamadım çünkü evdekilere sorunca hayır diyorlar, belki de ben üzülmeyim diyedir bilemiyorum:))

ayy sorma sakınılan göze çöp batar misali ben de burnuma çarpar oldum ve sanki yer değiştirecek gibi hissedip aklım çıkıyor, asıl en komiği de evde yürürken bile sanki burnumun üstüne düşecekmişim ya da kapıya çarpacakmışım gibi geliyor sanırım abarttım ama hadi düşüneyim demiyorum ki :))) yani çevrendekilere söyle sen manyaklaşmadın gayet normalsin,beterin beteri varmış dersin ) benim de sanki büyük uyuşuk bişeyi oturtmuşlar gibi dudağımın üst kısmında bi yerlere, dokununca ağrıyla bi uyuşukluk var sırf sanki,tuhaf işte anlatılmaz yaşanır haha

maşallah pek azimlisin :) ben temzileme jeliyle yıkadım c.tesi günü ve derim soyulmaya başladı, nemlendirici mi süreyim kendi haline mi bırakayım bilemedim. fazla uğraşınca daha da kötü olur diye çekiniyorum ama 19.gün olunca peelinge gerek kalırsa yaparım artık, bayan tecrübeden aldığım cesaretle )

benim bugun 2.ayım doldu şükür :))) bende evde robot gibi geziyodum çok gülünce moralim bozuluıyodu zorladım şekli bozulcak diee hepimiz manyaklaşıyozz demekki :))

benim bugun 2.ayım doldu şükür :))) bende evde robot gibi geziyodum çok gülünce moralim bozuluıyodu zorladım şekli bozulcak diee hepimiz manyaklaşıyozz demekki :))

zaten çok gülemiyosun ki kasılıp kalıyosun, hatırlatıyor sana zorlama beni diye :)) geçmiş olsun şimdi nasıl oldun, hem sağlık hem görüntü anlamında problemlerin bitti mi, memnun musun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…