zaten çok gülemiyosun ki kasılıp kalıyosun, hatırlatıyor sana zorlama beni diye :)) geçmiş olsun şimdi nasıl oldun, hem sağlık hem görüntü anlamında problemlerin bitti mi, memnun musun ??
tıkanmalarım nedense geçmedi çok fazla nefesten henüz sonuç alamadım şekil olarak sıkıntı yok.sol tarafımda geçmeyen bir sertlik var onuda haftaya randevum var o zmaan söylicem bakalım
tıkanma durumu bende de var sürekli kuru sanki, geçmez diye korkuyorum bak senin iki aydır geçmemiş ya doktora gidince sorarsın onu da dimi?? sertlik için de geçmiş olsun, normal bi durumdur çözümü vardır inşallah
benim asıl amaç zaten nefes alamamaktı.1 ay önce tuzlu su karışımı verdi hergün sümkürüyom açılıyor ama çabuk tıkanıyorr yatarken özelllikle.sorcam herşeyi inş :)
öfff evet benim de yatınca işkence oluyor, sor bence de herbişeyi hatta not al unutmamak için
bora bey zaten hızlı konuşuyor herşeyi söylüyorr orda unutuyom sorcaklarımı :))))) akşam foto koyabilirim 2 .ay adına
ben burnumun ucunda düşme farkettm kızlar ilk aylarki gibi kalkık değil hftaya kontrole gidicem.. 6.ay kontrolü
ben burnumun ucunda düşme farkettm kızlar ilk aylarki gibi kalkık değil hftaya kontrole gidicem.. 6.ay kontrolü
benimde indikçe düşme olucak sanırım şimdi ile normal geliyor kalkık gelmiyor bilmiyorum belki ben öyle düşünüyorum akşam foto koycam
Bana bora bey 2-3 mm incek demisti kuzum :)
aynen iniyor hatta keşke böyle kalsa demiştim ilk sargılar çıkınca :)
Bende biraz iniyor diye seviniyorum kücük domuzcuklar gibiydi benim :)
Sence bizim dikisler eriycekmi yoksa bora beye ismi düscek :) ben erisin diye can atiyorum hehe...
ah bu dikişler elimde deil hep dokunuyom :))) bilmiyom 1 ayım kaldı düşmesi lazım doktor almadan
Aynen bende duramiyorum sürekli ellim orda halbuki bora bey dokunmak yok dedi :)
Biraz kalkikligi inecek demisti ama bu durum inme degil. Resmen dusme var burun ucumda. Asagi dogru sarkma var. Sol profilden daha cok anlasiliyor. Bi de ilk zamanlarki gibi kucuk degil. Sanki gunden gune daha cok sisiyor. 3.aydan sonra olmaya basladi bu durum, ameliyat olali 6 ay olacak haftaya. Moralim bozuk acikcasi bugunlerde.
Aynen bende duramiyorum sürekli ellim orda halbuki bora bey dokunmak yok dedi :)
gülmeyin ama ben bişey sorucam, bora bey sizin dikişlerinizi almadı mı silikonları çıkartırken benim dikişleri de aldı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?