Yesinler seni ya niye gülelim :) disardaki dikisleri aldi ama icerdeki duruyor canim :)))) o 3 ay durmak zorunda eger düsmezse bora bey alcak oda acir diye korkuyorum kendi düser insallah diyorum :)
Ben hapsurup duruyorum herhalde üsüttümbir bu eksikti nasil silcem burnuma yaaaaa ((((
tabi canım eminim gülmediniz :)) e iyi de Bora bey niye bana bişey söylemedi ki burnumun içinde bişeyler görüyorum çıkartsam mı ki diyorum, dikişler mi yoksa onlar tüüüü iyiki kopartmamışım :)) şu siyah yara gibi kabuk bağlayanlarda mı var dikiş?? benim öyle olmuş da korktuydum :)))
haydaaa dikkat etsene kendine arkadaşım adaçayı iç limonlu su iç, çokyaşa
Simdi güldüm valla :) öyle yapayim bari eve gidince annem yapi versin sanki hasta olcakmisim gibi hissediyorum bu burunla cok süper olur yaniii cok lazimdi :)
Sende gör
Niye söylemediki allah allah :)
aman kiz sakin haaa cikartma birsey burnunda hehe, ön tarafta olmasi lazim eline geliyor her iki tarafta. Sen gindince sor bora beye benim dikisler nerde diye :))))
eee benle dalga geçersen öyle virüsler sarıverir işte, mübarek insanımdırhep görelim :))
Ask olsun kiz ne dalgasi yaaa :)))) belkide bora bey sana icine dikis atmayi unuttu hehe
Doktorumuz hem hizli konusuyor hem hizli is yapiyor aldiysada sasirma haaa :))))
tecrübelerinle içimizi ferahlattığın için bu sıfatı hak ettin bencebazen bana da yamuk gibi geliyor ama çok inceleyince insan paranoyaklaşıyor ya ondan mı anlamadım çünkü evdekilere sorunca hayır diyorlar, belki de ben üzülmeyim diyedir bilemiyorum:))
maşallah pek azimlisin :) ben temzileme jeliyle yıkadım c.tesi günü ve derim soyulmaya başladı, nemlendirici mi süreyim kendi haline mi bırakayım bilemedim. fazla uğraşınca daha da kötü olur diye çekiniyorum ama 19.gün olunca peelinge gerek kalırsa yaparım artık, bayan tecrübeden aldığım cesaretle)
Biraz kalkikligi inecek demisti ama bu durum inme degil. Resmen dusme var burun ucumda. Asagi dogru sarkma var. Sol profilden daha cok anlasiliyor. Bi de ilk zamanlarki gibi kucuk degil. Sanki gunden gune daha cok sisiyor. 3.aydan sonra olmaya basladi bu durum, ameliyat olali 6 ay olacak haftaya. Moralim bozuk acikcasi bugunlerde.
gülmeyin ama ben bişey sorucam, bora bey sizin dikişlerinizi almadı mı silikonları çıkartırken benim dikişleri de aldı ??
Ben hapsurup duruyorum herhalde üsüttümbir bu eksikti nasil silcem burnuma yaaaaa ((((
Biraz kalkikligi inecek demisti ama bu durum inme degil. Resmen dusme var burun ucumda. Asagi dogru sarkma var. Sol profilden daha cok anlasiliyor. Bi de ilk zamanlarki gibi kucuk degil. Sanki gunden gune daha cok sisiyor. 3.aydan sonra olmaya basladi bu durum, ameliyat olali 6 ay olacak haftaya. Moralim bozuk acikcasi bugunlerde.
Yok o ilk gunlerdeki gibi hapsurma degil. Burnum biraz tikandi ve basim agriyor kemiklerim sizliyorCanım vucudundada hastalık belirtisi var mı? Bende sık hapşuruyorum ama burnumun reaksiyonu. Ortam değişinde, yoğun koku duyunca hemen başlıyorum.
kuzum haftaya bende gitcem.bakalım sana ne dicek.foto koysana son halini
Yok o ilk gunlerdeki gibi hapsurma degil. Burnum biraz tikandi ve basim agriyor kemiklerim sizliyor((( burnum ameliyatan beri hic tikanmamisti usuttum sanirim.
sizde kalkıklığı nasıl şimdilik Eki Görüntüle 630681 Eki Görüntüle 630682 Eki Görüntüle 630683 Eki Görüntüle 630684 Eki Görüntüle 630685
Fıstık desem :)) burnun gayet hoş duruyor ve tabi sende. 1. Foto ve 2. Foto incelenince aradaki şişlikler belli oluyor ve benimkisinde aynen böylehatta şişlikler daha çok ve belirgin. Asimetrik duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?