Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yesinler seni ya niye gülelim :) disardaki dikisleri aldi ama icerdeki duruyor canim :)))) o 3 ay durmak zorunda eger düsmezse bora bey alcak oda acir diye korkuyorum kendi düser insallah diyorum :)

tabi canım eminim gülmediniz :)) e iyi de Bora bey niye bana bişey söylemedi ki burnumun içinde bişeyler görüyorum çıkartsam mı ki diyorum, dikişler mi yoksa onlar tüüüü iyiki kopartmamışım :)) şu siyah yara gibi kabuk bağlayanlarda mı var dikiş?? benim öyle olmuş da korktuydum :)))

Niye söylemediki allah allah :)
aman kiz sakin haaa cikartma birsey burnunda hehe, ön tarafta olmasi lazim eline geliyor her iki tarafta. Sen gindince sor bora beye benim dikisler nerde diye :))))

Simdi güldüm valla :) öyle yapayim bari eve gidince annem yapi versin sanki hasta olcakmisim gibi hissediyorum bu burunla cok süper olur yaniii cok lazimdi :)
Sende gör

eee benle dalga geçersen öyle virüsler sarıverir işte, mübarek insanımdır hep görelim :))

Niye söylemediki allah allah :)
aman kiz sakin haaa cikartma birsey burnunda hehe, ön tarafta olmasi lazim eline geliyor her iki tarafta. Sen gindince sor bora beye benim dikisler nerde diye :))))

harbi huylandım ben yaa bora bey hızını alamayıp hepsini çıkardı mı yoksa D hiçbişey söylemedi valla :)) ben şimdi burnuma dokunmaya iyice korkarım dikiş nakış varsa kopartırsam diye tüüü işim iş iki hafta nasıl geçer :)

Ask olsun kiz ne dalgasi yaaa :)))) belkide bora bey sana icine dikis atmayi unuttu hehe
Doktorumuz hem hizli konusuyor hem hizli is yapiyor aldiysada sasirma haaa :))))

dalga geçtin tabi, güldün hem de, hissederim ben :))) belki benim durumum çok iyiydi de dikiş atmaya gerek bile duymadı
evet o kadar hızlı konuşuyor ki bir an evvel kalkıp gitsem mi diye düşünüyorum ister istemez :))

Yok canm benimki gerçekten yamuk. Herkes söylüyor ve belirgin ama herkes tek taraflı şiş burnunda diyor. Tek tesellim bu zaten :)

Ben hep sürdüm nemlendirici çünkü çıktığı günden beri Güneşte çok kalmışım gibiydi burun derim. Gerginliği en güzel soymak ve sonrasındaki nemlendirici aldı diye düşünüyorum. Peelingde %100 sonuç vermiyor Yada sık yapmak lazım. Hala eskisi gibi değilim

Ay umarım revizyon gerekmez. 3 Yada diğer aylarda kontrole gitmedin mi peki? Birşey demişmiydi?

gülmeyin ama ben bişey sorucam, bora bey sizin dikişlerinizi almadı mı silikonları çıkartırken benim dikişleri de aldı ??

Canım eğer burun ucuna müdahale ettiyse ki genelde herkese yapıyor. Kıkırdağı destekleyip dikiş atmıştır. Ericekmiş onlar ve aynen gördüğün her türlü kabuğu bağlayanlar o dikişler işte :)

kuzum haftaya bende gitcem.bakalım sana ne dicek.foto koysana son halini

Canım vucudundada hastalık belirtisi var mı? Bende sık hapşuruyorum ama burnumun reaksiyonu. Ortam değişinde, yoğun koku duyunca hemen başlıyorum.
Yok o ilk gunlerdeki gibi hapsurma degil. Burnum biraz tikandi ve basim agriyor kemiklerim sizliyor ((( burnum ameliyatan beri hic tikanmamisti usuttum sanirim.

Fıstık desem :)) burnun gayet hoş duruyor ve tabi sende. 1. Foto ve 2. Foto incelenince aradaki şişlikler belli oluyor ve benimkisinde aynen böyle hatta şişlikler daha çok ve belirgin. Asimetrik duruyor

saol canım benim.benimde solda profilde bir sertlik var tam belli olmasada canımı sıkıyorr bakalım.bora bey en iyi bilirr bakalım ne dicek bizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…