saol canım benim.benimde solda profilde bir sertlik var tam belli olmasada canımı sıkıyorr bakalım.bora bey en iyi bilirr bakalım ne dicek bizleree
Fıstık desem :)) burnun gayet hoş duruyor ve tabi sende. 1. Foto ve 2. Foto incelenince aradaki şişlikler belli oluyor ve benimkisinde aynen böylehatta şişlikler daha çok ve belirgin. Asimetrik duruyor
ne zaman gitcektin canım sen? ne dediğini yaz lütfen... benim sana göre çok belirgin, yamuk duruyor ve takıntım değil. Herkeste öyle olduğunu söylüyor, iner deselerde takıyorum işte
Ben hep sürdüm nemlendirici çünkü çıktığı günden beri Güneşte çok kalmışım gibiydi burun derim. Gerginliği en güzel soymak ve sonrasındaki nemlendirici aldı diye düşünüyorum. Peelingde %100 sonuç vermiyor Yada sık yapmak lazım. Hala eskisi gibi değilim
sizde kalkıklığı nasıl şimdilik Eki Görüntüle 630681 Eki Görüntüle 630682 Eki Görüntüle 630683 Eki Görüntüle 630684 Eki Görüntüle 630685
vala canım 1 ay geçti çarşamba filan belki giderim cumaya kadar bigün işte gitsem iyi olur
Yok o ilk gunlerdeki gibi hapsurma degil. Burnum biraz tikandi ve basim agriyor kemiklerim sizliyor((( burnum ameliyatan beri hic tikanmamisti usuttum sanirim.
ben de bugün duşta peeling yapacaktım ama senin 19.gün hatırlatman aklıma geldi vazgeçtim :) eskisi gibi olmak için epey zaman gerekli sanırım, şekilden şekile girdik :))
benimde cumaya kadar gitmem gerekiyor. Hatta Beril6nin kalıbı çıkcak aynı gün gidelim dedik ama sevgililer günü yaw :) aslında 3müz kuşatsak sorularla belki bir sonuca ulaşırız
kaçıncı günündesin şuanda? off yaa 6 ay olsada süper burunlarımız oldu diye yazışsak
canım güzel bence, doğal da duruyor üstelik. benim bugün sol tarafta şişlik belirdi moralim bozuldu geçer umarım
yarın iki hafta bitmiş olacak, aman bi bakarsın geçen sene diye konuşmaya başlamışız
hepimizin solunda şişlik varne kadar şiş? yamuk yada asimetri var mı?
konuştuğumuzda güzel ve memnun olalımda :)
Benimde hala sol tarfta sislik var kizlar bu bora beye ozel herhalde :)dalga geçtin tabi, güldün hem de, hissederim ben :))) belki benim durumum çok iyiydi de dikiş atmaya gerek bile duymadı
evet o kadar hızlı konuşuyor ki bir an evvel kalkıp gitsem mi diye düşünüyorum ister istemez :))
şekercim nasıl oldun iyi misin, dün hasta olucam diyordun iyileştin mi ??
Sagol :) hic sorma ya silemiyorumki dogru duzgunGeçmiş olsunsilmek fln zor bir süreç...
Amiiiin insallah kizlarevet hem güzel hem memnun olalım ve bu zor günlerimizde konuştuklarımızı hatırlayıp gülelim inşallah amin arkadaşım)
evet yamuk gibi duruyor yandan bakınca,zaten sabah dokununca hissetmiştim ama dışarıdan belli olduğunu görünce üzüldüm.neden hep sol ki, seninkinde hiç düzelme olmadı mı ??
Benimde hala sol tarfta sislik var kizlar bu bora beye ozel herhalde :)
Yok canm benimki gerçekten yamuk. Herkes söylüyor ve belirgin ama herkes tek taraflı şiş burnunda diyor. Tek tesellim bu zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?