Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

saol canım benim.benimde solda profilde bir sertlik var tam belli olmasada canımı sıkıyorr bakalım.bora bey en iyi bilirr bakalım ne dicek bizleree

ne zaman gitcektin canım sen? ne dediğini yaz lütfen... benim sana göre çok belirgin, yamuk duruyor ve takıntım değil. Herkeste öyle olduğunu söylüyor, iner deselerde takıyorum işte

Fıstık desem :)) burnun gayet hoş duruyor ve tabi sende. 1. Foto ve 2. Foto incelenince aradaki şişlikler belli oluyor ve benimkisinde aynen böyle hatta şişlikler daha çok ve belirgin. Asimetrik duruyor

ne zaman gitcektin canım sen? ne dediğini yaz lütfen... benim sana göre çok belirgin, yamuk duruyor ve takıntım değil. Herkeste öyle olduğunu söylüyor, iner deselerde takıyorum işte

vala canım 1 ay geçti çarşamba filan belki giderim cumaya kadar bigün işte gitsem iyi olur

ben de bugün duşta peeling yapacaktım ama senin 19.gün hatırlatman aklıma geldi vazgeçtim :) eskisi gibi olmak için epey zaman gerekli sanırım, şekilden şekile girdik :))

vala canım 1 ay geçti çarşamba filan belki giderim cumaya kadar bigün işte gitsem iyi olur

benimde cumaya kadar gitmem gerekiyor. Hatta Beril6nin kalıbı çıkcak aynı gün gidelim dedik ama sevgililer günü yaw :) aslında 3müz kuşatsak sorularla belki bir sonuca ulaşırız

ben de bugün duşta peeling yapacaktım ama senin 19.gün hatırlatman aklıma geldi vazgeçtim :) eskisi gibi olmak için epey zaman gerekli sanırım, şekilden şekile girdik :))

kaçıncı günündesin şuanda? off yaa 6 ay olsada süper burunlarımız oldu diye yazışsak

benimde cumaya kadar gitmem gerekiyor. Hatta Beril6nin kalıbı çıkcak aynı gün gidelim dedik ama sevgililer günü yaw :) aslında 3müz kuşatsak sorularla belki bir sonuca ulaşırız

benim de öteki hafta kontrolüm, biraz oyalanıverin de hep beraber gidiverelim :)))

Benimde hala sol tarfta sislik var kizlar bu bora beye ozel herhalde :)

Yok canm benimki gerçekten yamuk. Herkes söylüyor ve belirgin ama herkes tek taraflı şiş burnunda diyor. Tek tesellim bu zaten :)

Yaaa daha alcim oldugu halde burnumun yamuk oldugunu ben bile farkettim ne olcak bu halimiz boyle mi kalcak ve burnumun ucu baya buyuk olcak o alci ciktiginda anladim yaa korkuyorum of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…