benimde cumaya kadar gitmem gerekiyor. Hatta Beril6nin kalıbı çıkcak aynı gün gidelim dedik ama sevgililer günü yaw :) aslında 3müz kuşatsak sorularla belki bir sonuca ulaşırız
Evet ya neden hep soleline ters mi geliyor acaba hahah :)) bunuda sorayım gidince :)
canım güzel bence, doğal da duruyor üstelik. benim bugün sol tarafta şişlik belirdi moralim bozuldu geçer umarım
tşk ederim canım benimde solda ilk zaman vardı doktor eliyle dağıttı bastırarak ama çok canım yanmıştı.şimdi gidicem yarın bakalım nasipse yazarım buraya dediklerini
Yaaa daha alcim oldugu halde burnumun yamuk oldugunu ben bile farkettim ne olcak bu halimiz boyle mi kalcakve burnumun ucu baya buyuk olcak o alci ciktiginda anladim yaa korkuyorum of
kaçıncı günde yamuk????canım korkman için henüz erken, şimdiden moralini bozma
kaçıncı günde yamuk????
Düzeldi tabiki de ama hala yamukluk varve belirgin
aaa eliyle nasıl dağıttı yahu acır tabi, ben dokunmaya bile korkuyorum uyuştursa barihadi rast gelsin inşallah iyi şeyler söyler Bora bey, soracaklarını unutma sakın bi de neden hep soldan muzdaripmişiz onu da soruver bari )
benim 14.günde oldu, geçer umarımsende de mi var??
Evet ya neden hep soleline ters mi geliyor acaba hahah :)) bunuda sorayım gidince :)
15.20 de randevum var hazırlanıyorum kızlar :)))
canm asımetrık tarafları var yanı sol taraf sağdan daha şiş diye sol profille sağ profil aynı değil.içindekı yara durumu da farklı su an
Benimde hala sol tarfta sislik var kizlar bu bora beye ozel herhalde :)
Sagol canim idare eder ilac aliyorumumarim cabuk gecer
bak sen de sol taraf mağdurusun, hepimiz soldan muzdaribiz ?!
o zaman bi tuhaflık yok halimizde demek ki, sağı şişen olursa o üzülsün
kız benm doktorum baska amadüzelir yaa ..iner orası dokununca bıle bombe var şiş yanı inecek elbet...sabredelım kızlar yılmak yok
aa senin doktorun kim?? ekolde mi oldun?? bi de benim sol gözümün yanında hani burun kemiği başlıyor ya orda yuvarlak oluştu yani leblebi gibi bişey dokununca elime geliyor, sizde de var mı öyle bişey
aa senin doktorun kim?? ekolde mi oldun?? bi de benim sol gözümün yanında hani burun kemiği başlıyor ya orda yuvarlak oluştu yani leblebi gibi bişey dokununca elime geliyor, sizde de var mı öyle bişey
yok canm sadece burnumun orta kısmı yanları şiş gittikçe de inio ama bazı yerlerınde daha yavas ılerleme kaydedıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?