Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benimde cumaya kadar gitmem gerekiyor. Hatta Beril6nin kalıbı çıkcak aynı gün gidelim dedik ama sevgililer günü yaw :) aslında 3müz kuşatsak sorularla belki bir sonuca ulaşırız

Bencede ya not alcam hatta ben sorulari aklimdan ucuyo sorular gidip kistiralim her sorumuzu cevaplasin

canım güzel bence, doğal da duruyor üstelik. benim bugün sol tarafta şişlik belirdi moralim bozuldu geçer umarım

tşk ederim canım benimde solda ilk zaman vardı doktor eliyle dağıttı bastırarak ama çok canım yanmıştı.şimdi gidicem yarın bakalım nasipse yazarım buraya dediklerini

tşk ederim canım benimde solda ilk zaman vardı doktor eliyle dağıttı bastırarak ama çok canım yanmıştı.şimdi gidicem yarın bakalım nasipse yazarım buraya dediklerini

aaa eliyle nasıl dağıttı yahu acır tabi, ben dokunmaya bile korkuyorum uyuştursa bari hadi rast gelsin inşallah iyi şeyler söyler Bora bey, soracaklarını unutma sakın bi de neden hep soldan muzdaripmişiz onu da soruver bari )

15.20 de randevum var hazırlanıyorum kızlar :)))

Evet ya neden hep sol eline ters mi geliyor acaba hahah :)) bunuda sorayım gidince :)

yatış pozisyonumuza göre sağdan çalışma yapıyor muhtemelen, ben yattığımda sağımda kalıyordu onu hatırlıyorum bir tek, ondan mı solda sorunumuz var yoksa.hani kaş aldırırken de hep kadın aldığı yönü incecik yapar ya onun gibi, bende öyle oluyor sizi bilmem ) soracak mısın harbiden?? :)))

canm asımetrık tarafları var yanı sol taraf sağdan daha şiş diye sol profille sağ profil aynı değil.içindekı yara durumu da farklı su an

bak sen de sol taraf mağdurusun, hepimiz soldan muzdaribiz ?!
o zaman bi tuhaflık yok halimizde demek ki, sağı şişen olursa o üzülsün

kız benm doktorum baska ama düzelir yaa ..iner orası dokununca bıle bombe var şiş yanı inecek elbet...sabredelım kızlar yılmak yok

aa senin doktorun kim?? ekolde mi oldun?? bi de benim sol gözümün yanında hani burun kemiği başlıyor ya orda yuvarlak oluştu yani leblebi gibi bişey dokununca elime geliyor, sizde de var mı öyle bişey

aa senin doktorun kim?? ekolde mi oldun?? bi de benim sol gözümün yanında hani burun kemiği başlıyor ya orda yuvarlak oluştu yani leblebi gibi bişey dokununca elime geliyor, sizde de var mı öyle bişey

yok canm sadece burnumun orta kısmı yanları şiş gittikçe de inio ama bazı yerlerınde daha yavas ılerleme kaydedıo

doktorum çok ıyıdır Muhammet Dilber...düzelcek çok yenı hala dedı.güvenıyorm ona işinin ehli o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…