doktorum çok ıyıdır Muhammet Dilber...düzelcek çok yenı hala dedı.güvenıyorm ona işinin ehli o
aa senin doktorun kim?? ekolde mi oldun?? bi de benim sol gözümün yanında hani burun kemiği başlıyor ya orda yuvarlak oluştu yani leblebi gibi bişey dokununca elime geliyor, sizde de var mı öyle bişey
O leblebiden ben de de var sağ tarafta 16.günüm bu gün 2 sinde gitmeyi düşünüyorum benden önce gidersen bilgilendirir misin?Ayrıca sol tarafım benim de şiş :)
kızlar o sol taraftaki şişlik dediğiniz bende de var , benim de sol tarafımdaa:))) 6 ay olmasına rağmen gecmedi. daha doğrusu şöyle diyim burun sırtındaki bütün şişlikler indi ama solda elime gelen bi çıkıntı vardı şuan orası daha belirgin. aynadan bakınca sağ profil çok kavisli hoş gözüküyo ama sol taraftaki çıkıntı kavissiz görüntü gibi durmasını saglıyor. haftaya kontrolde bütün ayrıntıları konusucam
kızlar o sol taraftaki şişlik dediğiniz bende de var , benim de sol tarafımdaa:))) 6 ay olmasına rağmen gecmedi. daha doğrusu şöyle diyim burun sırtındaki bütün şişlikler indi ama solda elime gelen bi çıkıntı vardı şuan orası daha belirgin. aynadan bakınca sağ profil çok kavisli hoş gözüküyo ama sol taraftaki çıkıntı kavissiz görüntü gibi durmasını saglıyor. haftaya kontrolde bütün ayrıntıları konusucam
e 16.gününse kontrolün önümüzdeki haftaya denk gelmiyor mu?? bilgilendiririm tabi, inşallah o zamana kadar ikimizin de geçmiş olur leblebiler :)) sol tarafı şiş olmayan yok sanırım :)
arkadaşlar bugun gittim bi çok şey sordum ama aklımda tutamadım sanırım çok fazla :)))) hastaları olarak nette birleştiğimizi söyledim.herkesin sol tarafında şişlik oldugunu söleyince güldü :)))adet dönemlerinde ve alerjik durumlarda şişlik olabilir ama söyle dedi randevudan önce gelebilirler çünkü takip önemli duruma göre masaj verebilirim yani bekliyor sıkıntı olan herkesi :))) benim sol tarafımda elime gelen sertlik var onu eliyle bastırdı biraz dağıttı ama sertliğin geçmiceğini söledi şeklini bozmaz oturması daha 6 ay sürer dedi.nefes konusunda hala sıkıntılı oldugumu söyledim 2 ay olmasına rağmen.bana ilaç yazdı nasal sprey ve aerıus die hap yazdı. bu arada 2 ayı geçtiği için 35 tl muayene ücreti aldılar onada sinir oldum.şimdilik aklıma gelenler bunlar :))
e benim regl dönemim değil allerjim olduğunu da sanmıyorum,niye yamuldum ki :)) sağolasın bizleri de sorduğun için teşekkür ederiz arkadaşımsana ilaçları neden yazdı,şiş inermiymiş ilaçla?? bi de bastırmış ya acıdı mı?? 2 aya kadar ücret almıyorlarsa ona göre mi ayarlasak tarihlerimizi napsak tüh
Ben il dışından geldiğim içinmidir bilinmez kontrol için bir daha çağırmadı.Sadece ihtiyacın olursa ben burdayım dedi.Ayda bir kez geliyorum zaten izmire gelince uğrucam.Sizi nasıl çağırıyor kontrollere.Umarım kurtluruz leblebilerimizden :))
benim alerjim var sanırım tıkanmalarımın çok oldgunu gece nefes alamadıgımı belirttim ilaç yazdı bakalım.şişliklerle alakalı duruma göre masaj veriyorum dedi :))))) nasıl bastırma anlatamam biz dokunamıyoz bozulcak die ama bayagı eliyle masaj yaptı bana ama ilk zaman yaptıgında çok acıyordu gözümden yaş geliyordu bastırınca.vala benim 2 ayı geçti keşke 11 inden önce gideydim ne bileyim ben hiç duymamıştım kontorlden ücret alındıgını
ee düzeldi mi masaj yapması işe yaradı mı şimdi nasılsın?? ilaçlar şifa olsun inşallah. ben de tarihi dolmadan gideyim bari de iki ay içine dahil olsun kontrolüm, söylediğin iyi oldu keşke sana da söyleyen birileri olsaymış :)
ben ameliyatın ertesi günü gittim on gün sonra tekrar gel dedi,on gün sonra gidince de iki hafta sonra tekrar dedi,o zaman da iki ay derse iki ay dolmadan giderim artık, baksana kontrol parası alıyorlarmış :)) senin ne kadar zaman oldu ameliyatın?? leblebileri de eliyle bastırırsa diye korkmaya başladım laf aramızda
dağıldı azıcık ama sert işte bide bugun 2 aydan sonra ilkez çok şiş geliyor burnum çok mu uyudum acaba dicem yokkk oda deil :)))) önden zaten begenmiyorum yaa
Bu gün 16.günümdü.Leblebileri bastırır mı bilmiyorum ama 2. kontrolde sargıyı çıkardıktan sonra benim değmeye kıyamadığım burnucuğumu sağdan tutup sola kadar yatırmıştı :)
beğenmiyorum da dedin mi Bora beye)) uyku da şişiriyor mu burnu?? benim gözüm şişiyo daha çok, ameliyattan beri de sağ göz önde maşallah. zaten düz yatmaktan sıkıldım uykudan bişey anlamıyor insan :))
aaa bir gün varmış aramızda, ondan mı ikimizin de leblebisi var acaba :))) ben hala gülerken sorun yaşıyorum üst dudağım kasıyor, gülünce şeklim değişiyor sanki ve hala morluklarım tam geçmedi, kaleci rüştü gibi dolaşıyorum :)) sende de devam ediyor mu ??
kaçıncı günde yamuk????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?