Bencede ya not alcam hatta ben sorulari aklimdan ucuyo sorulargidip kistiralim her sorumuzu cevaplasin
canm asımetrık tarafları var yanı sol taraf sağdan daha şiş diye sol profille sağ profil aynı değil.içindekı yara durumu da farklı su an
yatış pozisyonumuza göre sağdan çalışma yapıyor muhtemelen, ben yattığımda sağımda kalıyordu onu hatırlıyorum bir tek, ondan mı solda sorunumuz var yoksa.hani kaş aldırırken de hep kadın aldığı yönü incecik yapar ya onun gibi, bende öyle oluyor sizi bilmem) soracak mısın harbiden?? :)))
revision ameliati da yapiyomu?
Ben de morluk yok canım ama üst dudağım benim de kasıyor.Gülerken zorlanıyorum.Yarın arayıp sorcam ben çok merak ettim bu leblebileri :))
Ne zor şeymiş.Gülmücen şeklin değişiyor,ağlamıcan burnun şişiyor,regl olmucan etkileniyor vs.
Ben de morluk yok canım ama üst dudağım benim de kasıyor.Gülerken zorlanıyorum.Yarın arayıp sorcam ben çok merak ettim bu leblebileri :))
Ne zor şeymiş.Gülmücen şeklin değişiyor,ağlamıcan burnun şişiyor,regl olmucan etkileniyor vs.
Ben il dışından geldiğim içinmidir bilinmez kontrol için bir daha çağırmadı.Sadece ihtiyacın olursa ben burdayım dedi.Ayda bir kez geliyorum zaten izmire gelince uğrucam.Sizi nasıl çağırıyor kontrollere.Umarım kurtluruz leblebilerimizden :))
begenmiyom demedim hani kavis filan çok begeniyorum dedim şu kanatlarım önden yumuşamıcak mı dedim oda daha iner biliyosun tam oturması 6 ay dedi zaten ne desen rahatlatıyor yani :))
e benim regl dönemim değil allerjim olduğunu da sanmıyorum,niye yamuldum ki :)) sağolasın bizleri de sorduğun için teşekkür ederiz arkadaşımsana ilaçları neden yazdı,şiş inermiymiş ilaçla?? bi de bastırmış ya acıdı mı?? 2 aya kadar ücret almıyorlarsa ona göre mi ayarlasak tarihlerimizi napsak tüh
beğenmiyorum da dedin mi Bora beye)) uyku da şişiriyor mu burnu?? benim gözüm şişiyo daha çok, ameliyattan beri de sağ göz önde maşallah. zaten düz yatmaktan sıkıldım uykudan bişey anlamıyor insan :))
canım ben perşembe için randevu almıştım. Bugun seninlede görüşcektik ya orada. Arayıp iptal ettiler, ameliyatı var diye. Yarın gitcem artıksen bugun gidiyor musun?
Gitim cikardi tamponlari ve kalibi ama dikisin oldugu yerler ustu cok sis burnum cok garip geldi bana kalip cikinca sanki ben degilmisim gibi sis oldugu icin bant koydu cumartesi cikarticam gene kapali burnum ama ne bileyim cok garip sanki bekledigim gibi degil uzun duruyoboyle kalmasin nolur ya
canım ben perşembe için randevu almıştım. Bugun seninlede görüşcektik ya orada. Arayıp iptal ettiler, ameliyatı var diye. Yarın gitcem artıksen bugun gidiyor musun?
canım hiç takılma sakın çünkü ilk çıkıncaki gibi kaba ve şiş kalmıcak emin ol.önden çok kalındı mesela benim kocaman gibiydi indi yani farketcek hemen ümitsiz olmaaa
İnsallah insallah cunku boyle kalcaksa pisman oldum sanirim bensuan kapali pek anlayamiyorum ama Allah pisman etmesin emen iner insallah sislikler :/ senin nasil kaliptan sonra farketti mi sekli :/
Benim görüşmem bu sefer o kadar kolay olmucak. insanların anlamayacağı doğallıkta burun diye konuştuk. Bırak estetiği anlamalarını, herkes geçmiş olsunda yamukluk var diyor. Çıldırcam valla :S
Gitim cikardi tamponlari ve kalibi ama dikisin oldugu yerler ustu cok sis burnum cok garip geldi bana kalip cikinca sanki ben degilmisim gibi sis oldugu icin bant koydu cumartesi cikarticam gene kapali burnum ama ne bileyim cok garip sanki bekledigim gibi degil uzun duruyoboyle kalmasin nolur ya
canım nasıl bir yamukluk bir foto paylaşsana bakalım
Gorusememize cok uzuldum ayrica kotu oldu yaaa
Banada kalip ciktiginda cok garip geldi ama hepsi geciyor o an tahmin edemiyorsun nasil düzelcek diye düsünüyorsun ama düzeliyor :) bant cikincada garipsiyceksin ama hem alisiyorsun hem gercekten güzel oluyor :) biraz zaman ve sabir gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?