Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bencede ya not alcam hatta ben sorulari aklimdan ucuyo sorular gidip kistiralim her sorumuzu cevaplasin

canım ben perşembe için randevu almıştım. Bugun seninlede görüşcektik ya orada. Arayıp iptal ettiler, ameliyatı var diye. Yarın gitcem artık sen bugun gidiyor musun?

canm asımetrık tarafları var yanı sol taraf sağdan daha şiş diye sol profille sağ profil aynı değil.içindekı yara durumu da farklı su an

evet kesinlikle sorcam ve ciddi bir açıklaması olcaktır diye düşünüyorum. İnternette sürekli soldaki şişlikten dolayı yamuk olduğunu konuşuyoruz hastalarınızla ve moralimiz bozuk dediğimde bizleri ciddiye alcaktır :) kadın dayanışması :)

revision ameliati da yapiyomu?

muhtemelen yapıyordur ama bugüne kadar böyle birşey hakkında duymadımda, okumadımda... Biz şuan binbir kusur bulsakta sürekli iyi işler çıkartıyor kendisi. Ben ameliyat öncesi gerildiğimde 2. ameliyatı gerektircek birşey olmaz demi, demiştim. İşini düzgün yapmazsan 2. ameliyat gerekir, biz yapcaz olcak demişti. Kendinden emin haliyle çok rahat girmiştim ameliyata

hahah ayrıca sokakta gezme, soğuktada etkileniyor bence :) hatta içine rüzgar alınca iyi sızlatıyor. Dudaklarınıza takılmayın. Dikişler geçtikçe düzelmeye başlıyor ve benim hala sağ mimiklerimle, sol mimiklerim aynı değil. Oturmuyor malesef pat diye. Zaman lazım ama üzülmeyin 1 ay olmadı benim ve yinede daha iy dudaklarım

ben çıkarken bir daha ne zaman gelcem diye soruyorum :) 15gün sonra görmek isterim gelebilirsen dedi mesela. Tabikide gitcem. Zaten 15 gün zor durdum bir sürü sorum var :)
Başı çok kalabalık oluyor, sor çağırmazsada...

begenmiyom demedim hani kavis filan çok begeniyorum dedim şu kanatlarım önden yumuşamıcak mı dedim oda daha iner biliyosun tam oturması 6 ay dedi zaten ne desen rahatlatıyor yani :))

Benim görüşmem bu sefer o kadar kolay olmucak. insanların anlamayacağı doğallıkta burun diye konuştuk. Bırak estetiği anlamalarını, herkes geçmiş olsunda yamukluk var diyor. Çıldırcam valla :S

Gidince bende söylücem nette buluştuğumuzu ve genel sorunlarımızı. YArın 10da randevum var kızlar. Sorusu, sıkıntısı olan yazsın. Laf arasında sorayım herşeyş :)

Ben her türlü yatıyorum şekerim, hiç kasmıyorum. Çok etkide etmiyor açıkçası. Zaten sınıra gelince burnum acıdığı için toparlanıyorum. Uykumu alamazsam yada kötü uyursam daha çok şişiyor bence

canım ben perşembe için randevu almıştım. Bugun seninlede görüşcektik ya orada. Arayıp iptal ettiler, ameliyatı var diye. Yarın gitcem artık sen bugun gidiyor musun?

Gitim cikardi tamponlari ve kalibi ama dikisin oldugu yerler ustu cok sis burnum cok garip geldi bana kalip cikinca sanki ben degilmisim gibi sis oldugu icin bant koydu cumartesi cikarticam gene kapali burnum ama ne bileyim cok garip sanki bekledigim gibi degil uzun duruyo boyle kalmasin nolur ya

canım hiç takılma sakın çünkü ilk çıkıncaki gibi kaba ve şiş kalmıcak emin ol.önden çok kalındı mesela benim kocaman gibiydi indi yani farketcek hemen ümitsiz olmaaa

canım hiç takılma sakın çünkü ilk çıkıncaki gibi kaba ve şiş kalmıcak emin ol.önden çok kalındı mesela benim kocaman gibiydi indi yani farketcek hemen ümitsiz olmaaa

İnsallah insallah cunku boyle kalcaksa pisman oldum sanirim ben suan kapali pek anlayamiyorum ama Allah pisman etmesin emen iner insallah sislikler :/ senin nasil kaliptan sonra farketti mi sekli :/

İnsallah insallah cunku boyle kalcaksa pisman oldum sanirim ben suan kapali pek anlayamiyorum ama Allah pisman etmesin emen iner insallah sislikler :/ senin nasil kaliptan sonra farketti mi sekli :/

farketti tabi canım.profilimde fotolarıma bak albüm var ilk çıktıgındada koydum son halinide.kesinlikle ilk zamanlar büyüktü 1 aya farkediyor yumuşuyor.iki kaş arası zaten ilk çıkınca çok şiş gözüküyorr.bana güven öle kalmaz

Benim görüşmem bu sefer o kadar kolay olmucak. insanların anlamayacağı doğallıkta burun diye konuştuk. Bırak estetiği anlamalarını, herkes geçmiş olsunda yamukluk var diyor. Çıldırcam valla :S

canım nasıl bir yamukluk bir foto paylaşsana bakalım

Canım tabiki de değişecek. Daha çok çok yeni. Rahat ol sn. Evet sima değişiyor ama zamanla alışacaksın tatlım, hiç üzme kendini

Banada kalip ciktiginda cok garip geldi ama hepsi geciyor o an tahmin edemiyorsun nasil düzelcek diye düsünüyorsun ama düzeliyor :) bant cikincada garipsiyceksin ama hem alisiyorsun hem gercekten güzel oluyor :) biraz zaman ve sabir gerekiyor...

geçms olsn nerede ne kadar ameliyat oldgnu öğreneblr miyim aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…