Gidince bende söylücem nette buluştuğumuzu ve genel sorunlarımızı. YArın 10da randevum var kızlar. Sorusu, sıkıntısı olan yazsın. Laf arasında sorayım herşeyş :)
Ben her türlü yatıyorum şekerim, hiç kasmıyorum. Çok etkide etmiyor açıkçası. Zaten sınıra gelince burnum acıdığı için toparlanıyorum. Uykumu alamazsam yada kötü uyursam daha çok şişiyor bence
İnsallah insallah cunku boyle kalcaksa pisman oldum sanirim bensuan kapali pek anlayamiyorum ama Allah pisman etmesin emen iner insallah sislikler :/ senin nasil kaliptan sonra farketti mi sekli :/
farketti tabi canım.profilimde fotolarıma bak albüm var ilk çıktıgındada koydum son halinide.kesinlikle ilk zamanlar büyüktü 1 aya farkediyor yumuşuyor.iki kaş arası zaten ilk çıkınca çok şiş gözüküyorr.bana güven öle kalmaz[/QU
gecms olsn ameliyattan memmnun musn nerede kime oldugnu öğreneblr miyim ayrıca kişilelrle nasl iletişime geceblrm aceba
evet kesinlikle sorcam ve ciddi bir açıklaması olcaktır diye düşünüyorum. İnternette sürekli soldaki şişlikten dolayı yamuk olduğunu konuşuyoruz hastalarınızla ve moralimiz bozuk dediğimde bizleri ciddiye alcaktır :) kadın dayanışması :)
Benim görüşmem bu sefer o kadar kolay olmucak. insanların anlamayacağı doğallıkta burun diye konuştuk. Bırak estetiği anlamalarını, herkes geçmiş olsunda yamukluk var diyor. Çıldırcam valla :S
Ben her türlü yatıyorum şekerim, hiç kasmıyorum. Çok etkide etmiyor açıkçası. Zaten sınıra gelince burnum acıdığı için toparlanıyorum. Uykumu alamazsam yada kötü uyursam daha çok şişiyor bence
Banada kalip ciktiginda cok garip geldi ama hepsi geciyor o an tahmin edemiyorsun nasil düzelcek diye düsünüyorsun ama düzeliyor :) bant cikincada garipsiyceksin ama hem alisiyorsun hem gercekten güzel oluyor :) biraz zaman ve sabir gerekiyor...
mrb. geçms olsn kime ne kadara ameliyat oldugunuzu öğrebneblr miyim. ayrıca siteden arkadaslarla nasl iletişime gecebilirim aceba yeni oldugm için hiçbr fikrm yok yardmcı olursanz sewnrm
mrb.fiyat olarak ne konstnuz aceba burunun sekline göre degişr mi
Bora bey düz yatmaya devam dediydi, sana demedi miydi :)) ben dönsem korkarım daha da yamulurum diye, sen pek rahatsın maşallah)
adamcağızın kabusu olucaz bu gidişle :))
Banada kalip ciktiginda cok garip geldi ama hepsi geciyor o an tahmin edemiyorsun nasil düzelcek diye düsünüyorsun ama düzeliyor :) bant cikincada garipsiyceksin ama hem alisiyorsun hem gercekten güzel oluyor :) biraz zaman ve sabir gerekiyor...
Anaaaa ondan mı yamuluyorum yoksabana basket oynama, gözlük takma dedi. Onun dışında normal yaşa dedi valla.
Ben çıktıktan sonra 5 gün daha yatıp sonra normale geçtim. Huzur buldum. Yarın sorayım bunuda
ne zamn kime ne kadara operasyon geçrdiğnizi öğrenebilr miyim aceba
aaa ne ayıp, çıldırmak mı?! sen ki bize hep moral veriyordun, moralini sağlam tut da yarın unutma sorularını
Sorularım kaynıyor.
1. Burnumun içinde erimeden dikişler mimik yaparken batıyor, bari kısaltsa
2. Burnum yamuk ve ben dahil birçok arkadaşımın solu şiş. Ne yapcaz? Neden?
3. Sırtüstümü yaymalıyım hala?
4. Bir oda değiştirince Yada odada farklı koku alınca hala hapşuruyorum. Ve şiddetli, çok
5. Burnumdan plazma gibi sıvı geliyor, onu göstercem. O bölgeler kıkırdak etrafında kabuk tutuyor yara gibi
Başka var mıydı kızlar???
Benim görüşmem bu sefer o kadar kolay olmucak. insanların anlamayacağı doğallıkta burun diye konuştuk. Bırak estetiği anlamalarını, herkes geçmiş olsunda yamukluk var diyor. Çıldırcam valla :S
farketti tabi canım.profilimde fotolarıma bak albüm var ilk çıktıgındada koydum son halinide.kesinlikle ilk zamanlar büyüktü 1 aya farkediyor yumuşuyor.iki kaş arası zaten ilk çıkınca çok şiş gözüküyorr.bana güven öle kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?