Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

İnsallah insallah cunku boyle kalcaksa pisman oldum sanirim ben suan kapali pek anlayamiyorum ama Allah pisman etmesin emen iner insallah sislikler :/ senin nasil kaliptan sonra farketti mi sekli :/

mrb. geçms olsn kime ne kadara ameliyat oldugunuzu öğrebneblr miyim. ayrıca siteden arkadaslarla nasl iletişime gecebilirim aceba yeni oldugm için hiçbr fikrm yok yardmcı olursanz sewnrm

adamcağızın kabusu olucaz bu gidişle :))

Benim görüşmem bu sefer o kadar kolay olmucak. insanların anlamayacağı doğallıkta burun diye konuştuk. Bırak estetiği anlamalarını, herkes geçmiş olsunda yamukluk var diyor. Çıldırcam valla :S

aaa ne ayıp, çıldırmak mı?! sen ki bize hep moral veriyordun, moralini sağlam tut da yarın unutma sorularını

Bora bey düz yatmaya devam dediydi, sana demedi miydi :)) ben dönsem korkarım daha da yamulurum diye, sen pek rahatsın maşallah )

maşallah sen kadar problemsiz yok sanırım, Allah nazardan saklasın cancazım :)) nasıl oldun iyileştin mi ??

mrb. geçms olsn kime ne kadara ameliyat oldugunuzu öğrebneblr miyim. ayrıca siteden arkadaslarla nasl iletişime gecebilirim aceba yeni oldugm için hiçbr fikrm yok yardmcı olursanz sewnrm

ekolde Bora bey yaptı ameliyatımızı, muayenede durumuna göre rakam veriyor, ok.geçmiş olsun

mrb.fiyat olarak ne konstnuz aceba burunun sekline göre degişr mi

Çok büyük oynama olmasada yapılacak işe göre değişiyordur diye düşünüyorum. Bende çok işlem yoktu. Kendiside basit bir ameliyat demişti ve 2500Tlye oldum. Fiyatı doktor veriyor, hastane hiç karışmıyor ayrıca

Bora bey düz yatmaya devam dediydi, sana demedi miydi :)) ben dönsem korkarım daha da yamulurum diye, sen pek rahatsın maşallah )

Anaaaa ondan mı yamuluyorum yoksa bana basket oynama, gözlük takma dedi. Onun dışında normal yaşa dedi valla.
Ben çıktıktan sonra 5 gün daha yatıp sonra normale geçtim. Huzur buldum. Yarın sorayım bunuda

Canım sen nasıl oldun? İyisin demi?

bende ilk 1 ay sırt üstü ve 2 yastıkla yattım.hatta hala 2 yastıkla yatıyorum alıştım :)))) ama tabi sırt üstü deil artık yan yatabiliyorum

ne zamn kime ne kadara operasyon geçrdiğnizi öğrenebilr miyim aceba

Ben ve bu sayfadaki birçok arkadaşın ameliyatını izmirde ekol KBB hastanesinde Bora Karaali yaptı. Ücret hastaya ve işe göre değişir ve doktor belirler. Gidip görüşebilirsin randevu alıp

aaa ne ayıp, çıldırmak mı?! sen ki bize hep moral veriyordun, moralini sağlam tut da yarın unutma sorularını

Sorularım kaynıyor.

1. Burnumun içinde erimeden dikişler mimik yaparken batıyor, bari kısaltsa
2. Burnum yamuk ve ben dahil birçok arkadaşımın solu şiş. Ne yapcaz? Neden?
3. Sırtüstümü yaymalıyım hala?
4. Bir oda değiştirince Yada odada farklı koku alınca hala hapşuruyorum. Ve şiddetli, çok
5. Burnumdan plazma gibi sıvı geliyor, onu göstercem. O bölgeler kıkırdak etrafında kabuk tutuyor yara gibi

Başka var mıydı kızlar???

vala benim aklıma bişey gelmiyor başka zaten bende dün gitttim :)

Yani o kadar sis ki burnumun ucu dusuk duruyor ve onu kocaman yani insanlar bu mu estetikli hali? Diye yadirgayabilir o derece..bir de asiri sert yani bu sislik mi, yoksa doktor mu buyuk yapti anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…