Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cikardim bantlari dayanamadim ve bakmak istemiyorum aynalara kustum hele soldan bakinca daha da kotu zaten yamuk gibi ama suan o kadar sis ki yamuklugu pek dert edemiyorum :/

Bora bey ile görüştüm. Hepimizin toplandığını, şikayetlerimizi söyledim.

1. Burnuma batan dikişleri kısalttı ve huzur buldum. Ama almadı 3 ay sonra eriyecek kendisi ve o dikişler kıkırdağı tutması için çok önemli dedi
2. Olarak dikiş etrafındaki yara gibi kabuk bağlamalar normal dedi. Bepanthen sürebilirsin, temizlemen sorun değil dedi
3. Hapşurmalarımda normalmiş, antihistaminik hap iç gerekirse ama bence gerek yok dedi
4. Çift yastık Yada sırtüstü yatmana gerek yok, kemik oturdu artık. Burnunun üstüne yatma yeter dedi
5. Solun şişkinliği için bastıra bastıra masaj yaptı. Canım biraz yandı ama ödem dağıldı.
6. Masajı sordum. Onu herkese vermiyorum, burunda ödem yoksa gerek yok dedi
Masajı kendiniz yapmayın, benim göstermem önemli. Asla yukardan aşağı yapmayın burun ucu düşer dedi. Bana masaj verdi ve sol için nasıl yapacağımı gösterdi. Ama hersey normalmiş.
Kemik oturmuş, düzgünmüş. Gerisi zamanla olacakmış. Sorun olursa, aklına takılan olursa ara çekinme dedi.

Herkese genel basın açıklaması bu yönde kızlar :)) aklımabaşka Birşey gelirse yazarım yine

Cikardim bantlari dayanamadim ve bakmak istemiyorum aynalara kustum hele soldan bakinca daha da kotu zaten yamuk gibi ama suan o kadar sis ki yamuklugu pek dert edemiyorum :/

canım benim telaşlanma ilk zaman yüzümü yıkayamıyordum burnum benim deil gibiydi.kesinlikle dert etme şiş yai büyük gelcek tabi :)

Ya aynen bencede yaaa ne olcak bu is bugun sorunca ne diyecek bi bakalim:/

Canım seninle burda buluşacağımızı da söyledim ve hatta daha bantları var ama oda şiş ve yamuk olduğunu düşünüyor dedim.
O hiç endişelenmesin. Daha 2 gün oldu görevli burun çizgisi gayet düzgündü. Şiş olduğu için öyle görüyordur dedi.

canım sen görüştün mü anlatsana

Kizlar merhaba ben de Bora Beye ameliyat olmustum. Memnumun su an onemli bir sorun yok. Ama burnumu yaptirinca cenem kucuk kaldi. Ameliyatla cene buyuten bildiginiz bir doktor var mi? Tesekkurler.

Ayy cok tesekkur ederimmmm cok dusuncelisin :) umarim dedigi gibi olur :)

Kizlar merhaba ben de Bora Beye ameliyat olmustum. Memnumun su an onemli bir sorun yok. Ama burnumu yaptirinca cenem kucuk kaldi. Ameliyatla cene buyuten bildiginiz bir doktor var mi? Tesekkurler.

çene olayınıda ben anlamıyorum hiç aklıma gelmick bir ameliyat :) canım benim fikrim yok ama sen yeni ameliyat olmadın mı bir 6 ay geçsin hele bir derim

Canım ben bora beye ameliyat olmadan önce can kopal ile görüşmüştüm. O yapıyor ve İZMİR için son derece ünlü. Ön görüşmeleride ücretsiz

Bora bey ile görüştüm. Hepimizin toplandığını, şikayetlerimizi söyledim.

1. Burnuma batan dikişleri kısalttı ve huzur buldum. Ama almadı 3 ay sonra eriyecek kendisi ve o dikişler kıkırdağı tutması için çok önemli dedi
2. Olarak dikiş etrafındaki yara gibi kabuk bağlamalar normal dedi. Bepanthen sürebilirsin, temizlemen sorun değil dedi
3. Hapşurmalarımda normalmiş, antihistaminik hap iç gerekirse ama bence gerek yok dedi
4. Çift yastık Yada sırtüstü yatmana gerek yok, kemik oturdu artık. Burnunun üstüne yatma yeter dedi
5. Solun şişkinliği için bastıra bastıra masaj yaptı. Canım biraz yandı ama ödem dağıldı.
6. Masajı sordum. Onu herkese vermiyorum, burunda ödem yoksa gerek yok dedi
Masajı kendiniz yapmayın, benim göstermem önemli. Asla yukardan aşağı yapmayın burun ucu düşer dedi. Bana masaj verdi ve sol için nasıl yapacağımı gösterdi. Ama hersey normalmiş.
Kemik oturmuş, düzgünmüş. Gerisi zamanla olacakmış. Sorun olursa, aklına takılan olursa ara çekinme dedi.

Herkese genel basın açıklaması bu yönde kızlar :)) aklımabaşka Birşey gelirse yazarım yine

kaçırmışım yazını :) benimde dağıtırken nasıl bastırmıştı gözümden yaş geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…