Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bora beyi seçmekle iyi etmişsin cnm.gidin görüşün bi doktorla.yaptığı burunlara bakın.en mantıklısı bu.ama çok doğal yapıyo gerçekten.doğallık dşyorsan kesinlikle bora bey

anım bu konuyu açan burcakt nikli arkadaşımızıda Bora Bey ameliyat etti.Foto albümüne bir bak derim.Onunda nefeste problemi vardı ve şeklide çok değişmiş.

pazartesi günü ameliyatımı oldum ve allaha çok şükür çok ii geçti bora bey süper bi doktor bugün 5. günüm ve morluklarımda geçti sayılır sadece yanaklarımda hafif bi şişlik var salı günü tekrar gitcem umarım çok ii olmuştur...

geçmiş olsun canım

bnde dün ameliyatımı oldum bugün tamponlarım alındı ve hastenedn çıktık 1 gece kaldım hastenede.bora bey hafif kavisli içime sinen bir burun oldu dedi ama bileiyorum şu an sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş olduğundan yamuk duruyo burun deliklerim.haftaya cumartesi dikişleri ve kalıbı çıkarttırmaya gidicem.inşallah güzel olmuştur çünkü morluklar ve şişlikler insanın moralini bozuyorlar

ilk günler bende morluklar geçmez şişlikler inmez zannediyodum ama çoğu geçti bile çok geçmiş olsun sanada bende salı günü gitcem tekrar bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.canım ağrın var mı,ameliyatta bişey hissettin mi,albüm ekleyecekmisin?:18:

salı günü gitcem bende dikişlerimi aldırmaya ama biraz korkuyorum açıkcası ayrıca bora beyde izinde olcak başka bi doktor alcak dikişleri oda biraz korkutuyo beni ama bakalım umarım ii geçer...

öncelikle teşkkür ederim geçmiş olsun dileklerini için.benim hiçağrım sızım yok allaha şükür ameliyat esnasında hiç bişey hissetmedim ama cem bey in hastalarının çok ağrısı vaarddı kız sbaha kadar uyuyamadı ağladı.o konuda şanslıyım allahtan.şu an albüm yapmayı düşünmüyorum belki morlklr e şişlikler gidince yaparım

4.günüm bugün.ağrım sızım olmadı şu ana kadar.ama ağzımdan nefes alıyorum burnum tıkalı ve burnumu temizlemeyede korkuyorum hafif hafif yapmya çalışıyorum.umarım doktor dikişlerimi alınca fazla acımaz.morluklar ve şişlikler yavaş yavaş geçiyor ama sabretmek çok zor ciddenn.bütün ameliyt olan ve olacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum :)))

dikişler alınırken hiç acımıyo merak etme gerçektende sert silmemeye çalış bende doktorun bütün dediklerini yaptım ama pazar gecesi kötü bi kanamam başladı ve1 gece hastanede kalmak zorunda kaldım ve kanama sabaha kadar zor durdu şuanda gayet iiyim dikişlerim ve burun içindeki silikonlarım kanamadan dolayı 1 gün erken alındı her ihtimale karşı inşallah bi daha böyle bişey yaşamam kimsede yaşamasın tekrar herkese çok geçmiş olsun...

gçmiş olsun rose2506 kötü olmuş ya.birde şu morluk ve şişlikler gitse daha ii hissedicm kendimi.önceden zaman akıp giderdi ameliyt olduktn sonra günler geçmiyo bugün daha 5. günüm:)

tskkür ederim çok sağol allaha şükür benim morluklarım we şişliklerim geçti sadece biraz burnum şiş ama oda geçer daha erken benimde 8, günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…