arkadaşlar ben de bora beyden randevu alma karar verdim çünkü genelde buradaki yorumlarda doğallıktan bahsedilmiş, benim için de doğal durması çok önemli ama daha önce bora beyin ameliyat ettiği birini hiç görmedim o yüzden içim rahat etmiyor doğrusu
arkadaşlar ben de bora beyden randevu alma karar verdim çünkü genelde buradaki yorumlarda doğallıktan bahsedilmiş, benim için de doğal durması çok önemli ama daha önce bora beyin ameliyat ettiği birini hiç görmedim o yüzden içim rahat etmiyor doğrusu
pazartesi günü ameliyatımı oldum ve allaha çok şükür çok ii geçti bora bey süper bi doktor bugün 5. günüm ve morluklarımda geçti sayılır sadece yanaklarımda hafif bi şişlik var salı günü tekrar gitcem umarım çok ii olmuştur...
geçmiş olsun canım
bnde dün ameliyatımı oldum bugün tamponlarım alındı ve hastenedn çıktık 1 gece kaldım hastenede.bora bey hafif kavisli içime sinen bir burun oldu dedi ama bileiyorum şu an sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş olduğundan yamuk duruyo burun deliklerim.haftaya cumartesi dikişleri ve kalıbı çıkarttırmaya gidicem.inşallah güzel olmuştur çünkü morluklar ve şişlikler insanın moralini bozuyorlar
ben 16 temmuzda olacağım canım.
ilk günler bende morluklar geçmez şişlikler inmez zannediyodum ama çoğu geçti bile çok geçmiş olsun sanada bende salı günü gitcem tekrar bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.canım ağrın var mı,ameliyatta bişey hissettin mi,albüm ekleyecekmisin?:18:bnde dün ameliyatımı oldum bugün tamponlarım alındı ve hastenedn çıktık 1 gece kaldım hastenede.bora bey hafif kavisli içime sinen bir burun oldu dedi ama bileiyorum şu an sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş olduğundan yamuk duruyo burun deliklerim.haftaya cumartesi dikişleri ve kalıbı çıkarttırmaya gidicem.inşallah güzel olmuştur çünkü morluklar ve şişlikler insanın moralini bozuyorlar
çok sağol cnm sanada geçmiş olsun allah herkese kolaylık versin zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?