:)))) mesajını şimdi gördüm başka zaman söylerim . Cumartesi ameliyat oluyorum.Artık ameliyattan sonra sizin sayenizde rahatlayacam umuyorum.:))
Kizlar bugun tam 12.gun ve burnum halen sis ve yamuk neden bu kadar sert burun ucu tas gibi 2 kez hapurdum bugun cok agrim olmadi ama bu yamukluk ve sislik morelimi bozuyor. Gec zamannn... Geccc...
Tilbecim senin ne kadar zaman oldu. Burunum yamuk olmasi ne kadar normal senin durumun nasil simdi
Rapunzell tatlim seninle sali gunu ekolde karsilasmis olabilirmiyiz
geçer canım hiiiç üzülme erken daha, ben de çok hapşırıyordum dikişler patlayacak diye aklım çıkıyordu ama normalmiş ve hiçbişey olmadı çok şükür
ben ablama c.tesi günü için Bora beyden randevu alacaktım ameliyatı var muayene yapmıyor dediler, demek ki sebebi senmişsin :) şimdiden geçmiş olsun canım
bende çok esniyorum burnum yer değiştirior sanki :))) korkuyorumda şu halimle esnemekten hapşurmaktan acayip korkuyorum inş benimde bişi olmaz :)
:)))))Çok teşekkür ederim.Canım:))Ablana da geçmiş olsun.
rica ederim, ablam adına da ben teşekkür ederim canımcım)
Arkadaslar ne olur benide rahatlatin 20 gun oldu estetik ameliyati olali ama benim burnum cok tikali hala ozellliklede sol taraf dikislerde orada zaten. Ama deliricem burnum neden acilmiyor sol taraf icerden yapisik sanki ve ben nefes alamadigim icin ameliyat olmustum ams suan eskisinden beter gercekten moralim cok bozuk tecrubeli arkadaslar neolur bisey soyleyin. Sekil o
larak cok dogal yapti bora bey gercekten cok basarili.
aynı şeyi yaşadım benimde önceliğim nefesti ve sol taraf tamamen kapalıydı.benim açılması uzun sürdü.bora bey daha sonra tuzlu su karışımı yaptı öle ole 4 ayda açıldı diyebilirim
Arkadaslar ne olur benide rahatlatin 20 gun oldu estetik ameliyati olali ama benim burnum cok tikali hala ozellliklede sol taraf dikislerde orada zaten. Ama deliricem burnum neden acilmiyor sol taraf icerden yapisik sanki ve ben nefes alamadigim icin ameliyat olmustum ams suan eskisinden beter gercekten moralim cok bozuk tecrubeli arkadaslar neolur bisey soyleyin. Sekil o
benim profile gel solda albümüm var canım
banada verdi tuzlu ve karbonatlı su değilmi.Bu karışım benide sanki rahatlattı.peki şimdi yani 4 ayın sonunda rahatlama oldumu?
bugün tam 7 ay olduu..salı günü randevum var bütün sorularımın cevabına ulasıcam artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?