Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

O tarz sorunlar hep oluyor. Benim solumda hala kuruluk var ve hatta kabuklanmaya bağlı tıkanıklık. Bol bol temizle ve 20 gün bence çok erken bir zaman. Daha kan pıhtılarını atamamış bile olabilirsin

Tesekkurler canim erken daha degil mi acele ediyorum belkide kan pihtisi falan cikmadi benden hep sikiyorum okyanus suyunu ama bora bey siksik sikiyorum dedigimde gerek yok okadarina gunde 2 sefer siksan yeter dedi

Canlarim bugun 17.gunum burun hala yamuk bir ucu anyada digeri konyada soldan nefes alis verisi hic yok hata icerde bilye gibi buyuk toplar var ise geri dondum bugun kdv nin son gunuydu kafayi egerek calismaktan suratim dayak yemis gibi yeniden sisti.. Bu gidisin sonu ne olur bilmem ama biraz daha nefes alamazsam cildurcam bogulacakmis gibiyim. Gunde 4 kez tuzlu su yapiyorum ama nafile... Cok mutsuzuuummm.

canım aramızda 3 gün var.Benimde canım çok sıkkın soldan nefes alamıyorum hep yapışık sanki.seninlede meslekdaşız ayrıca ama ben çalışma hayatına biraz ara verdim.düzelicek herhalde bende bazen boğulacak gibi oluyorum, nefes gelmeyince deliriyorum ama şu tuzlu karbonatlı su bana biraz iyi geldi.Cuma günü Bora Beye kontrolum vardı biraz içini temizledi falan ama odadan çıktım gene aynı tıkanıklık devam ediyor.Karbonatlı su önerdi şimdi onu yapıyorum.Birde Bora bey bu gidişimde beni şok edici söz söyledi.öyle vakumlar gibi nefes almayı beklemeyin kıkırdak falan dikildi kanallar biraz daraldı haliyle dedi. Ama eskisinden kötü olmaz dedi. Tabi ameleyattan önce böyle bir konuşma geçmemişti aramızda beni biraz endişelendirdi bu durum.yani canikom beklemekten başka yapıcak birşeyimiz yok sabırla bekliycez. çok fazlada canını sıkma

canım benim şok oldum şimdi bora bey neden öyle söyledi ki. Benim ameliyat olmamda tek neden nefes problemi !!! eskisinden daha iyi olmayacaksa bu kadar ağrıyı sancıyı boşunamı çekiyoruz. Benim dış görünüşümle ilgili kemer dışında problemim yoktu ve çokta rahatsız değildim aynı burunla ömrümü tamamlardım ama biraz gazla girmişken tam olsun deyip etrafımdaki insanlar tarafından cesaretlendirilince aldırdım gitti dış görünüşüm fena sayılmaz yamuk olması dışında ama öncelikli derdim nefes almak o da yok malesef. Bu karbonatlı su diye tarif ettiğiniz şey tam olarak nedir ? ben eczaneden aldığım tuzu kullanıyorum hala...Senin burnunda bir yamukluk söz konusu mu benim baya yamuk duruyor sol tarafa doğru ( kocamdan dayak yemiş gibiyim... Bu arada meslektaş olmamıza çok sevindim izmir mali müşavirler odasına mı bağlısın ?

merhaba tekrar, bende nefes yüzünden bukadar sıkıntı çektim.Burnum şekil olarak düzgün oldu herhangi bir yamukluk yok, benimde burnumun üzerinde hafif bir tepecik vardı şekil olarak burnum küçüktü zaten,birde ucu biraz düşüktü. Estetik olmasamda olurdu yani. Şu andaki şekli ise gerçekten çok güzel oldu sadece şişlikler var,dışardan bastırdığımda sağ tarafta küçük bir top var oda geçecek dedi Bora bey. Ama gelgörki nefes tek problemim o şimdi.Ses tonumda düzelmedi hala burnumdan konuşuyorum, artık insanlara dert anlatmaktan sıkıldım.Herkes soruyor nezaman düzelecekmiş diye.Tuzlu su tarifi şöyle Bora Bey verdi 1 lt suya 1yemek kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı karbonat koyup burnuna çekiyorsun hafifçe hınkırıyorsun, ayrıca içinede bepanten plus krem sür kulak çubuğuyla, oda ucunu çok yumuşatıyor.ama bütün bunlara rağmen her sabah kütük gibi bir burunla kalkıyorum yataktan.işte böyle canım. Ben İstanbuldan yeni yerleştim İzmir'e Özel sektörde muhasebe şefiydim.

Tatlim valla inan kendimi aglamamak icin zor tutuyorum suanda bilsemki daha fena olmucak bogurree bogureee aglicamm. Nefes almak istiyorum :-( :-( haftaya islerden firsat bulabilirsem gidecegim kontrole... Bu arada bepantenin asil kullanim alani neydi biliormusun bende var suanda da bora beye sormadan sursem mi acabag

Bepanteni Bora Bey önerdi.Ama canım yaa bukadar bozma moralini formda okuduğuma göre insanların şikayeti 2 ayda falan azalıyor.Bora Bey çok detaya girmiyor okadar hızlı konuşuyorki zaten sorcaklarımıda unutuyorum.Çoğu şeyide soramıyorum sıkıldığını hissediyorum sanki.Ama şu varki sürekli burnunu dinlersen bu uzun süreç hiç geçmez seni bunalıma sokar, ucuna gelince düzelir o masaj falan yapıyomuş otür problemler geçiciymiş hiç merak etme. şimdi burnunda istediğin gibi olmadığından mutsuz olmuşsun ama inan bana o yamukluk düzelir birgün bile farkediyor, yani hergün şekli düzeliyor. merkalanma canım

Sirinecim bugun gorusmeye gittinmi insallah iyi haberlerini bekliyoruz

gittim canım ama cok yorgunum yatıcam şimdi, yarın size gereken acıklamayı yapıcam :)

bu arada bugün 15:30 sularında bora beyin odasından cıkan o burnu sargılı sarışın kimse cıksın ortaya

daha cok erken sabrett, 2-3 ay icinde düzelicek. benmde icerden yapışık gibiydi geçti. şimdi boru gibi

Canım sen çok aceleci davranıyorsun ama. Benim yaklaşık 2.5 ay oldu ve harika nefes alıyorum diyemem. Evet burnum açık ama zaman zaman kuruma ve tıkanma oluyor ve bu sıkça tekrarlıyor kendini. Temizledim bugün rahatım diye Birşey yok yani.
Ayrıca ben senin dönemindeyken burnum yarı açık, yarı kapalıydı. Uykumda kendi şişme uyandığımı bilirim. Horlama Yada hırıltı değil ama burun boşluklarından hışırtı geliyordu resmen. İçini rahat tut herşey geride kalıyor ve bence çok odaklanma burnuna. İnceledikçe huzur bulamıyor insan.

gittim canım ama cok yorgunum yatıcam şimdi, yarın size gereken acıklamayı yapıcam :)

bu arada bugün 15:30 sularında bora beyin odasından cıkan o burnu sargılı sarışın kimse cıksın ortaya

E hadi anlat artık merak içinde bekliyoruz. Ne dedi bora bey?

Canim bunlari okuyunca cok rahatliyorum en azindan normal bir surec yasadigimi dusunuyorum.nefes alamayinca cok uzuluyorum sanki hep boyle kalicakmisim gibi geliyor.ama yorumlarinizi okudukca sabretmeyi ogreniyorum tesekkurler

o yamuk kısım dikişlerden kaynaklıymış. dikiş izleriyle alakalı oldugunu gösterdi. cok dikkatli bakılmazsa anlasılmıyor yamukluk zaten, hatta bora bey de farketmedi ilk başta. ben revizyon diye ısrar edince burnumu tekrar acıcagını söyledi, bunun da bi takım riskleri varmış burnum cökebilirmiş veya burun derisinde bi takım sorunlar meydana gelebilirmiş. 1 seneni doldur moralini cok bozuyosan ben burdayım illa istiyosan yaparım ama senin yerinde olsam ben yaptırmazdım bu burnu tekrar açtırmaya değmez çünkü gayet güzel dedi. çevremdeki insanların tepkilerini sordu. yanindaki asistanı da yamuklugun belli olmadgını ve burnumun cok güzel oldugumu söyledi. hatta benim adımı verip şirinenin burnundan istiyoruz diyen birçok hasta varmış:) bu beni cok mutlu etti. kısacası risk almaya değmez diyolar. onun dısında herhangi bi problem yok zaten, sağ tarafımda bi tıkanıklık var ordaki burun etlerim tekrar şişme yapıyor, onu da kendimi hazır hissettgiim zaman gidip yaptırıcam. lokal anesteziyle maksimum 5 dakikada hallediceğini söyledi bora bey. rahatsız etmiyor cok güzel nefes alıyorum ama sag taraf tıkanıyor bazen. olmuşken tam olsun. baya uzun konuştuk ve revizyonu aklımdan cıkarmaya karar verdim. 1 senemi doldurduktan sonra ciddi anlamda moralimi bozarsa ucunu düzelttiririm ama şuan için vazgctim gibi. okuldaki arkadaşlarıma sordum onlar da yamuk değil sana öyle geliyo diyolar. cok dikkatli bi şekilde bakmayan anlamıyor yani.

Son düzenleme:
kızlar bugün bora beeye randevum vardı gittim amelyat gününü kararlaştırdık resimimi çekti o fikrini söledi sonrada ben.. bana sen iddaalı bir burun istiyorsun dedi evet dedim peki öyle yaparız dedi 6 nisana amelyat günüm çok heyecanlıyım nelere olucak bakalım burnumda hiç bir problem yok sadece estetik amaçlı yaptırıyorum. ama ya istediğim gbi olmazsaaa off pişman olmak istemiyorum.

birde burda okudugum kadarıyla nefes problemi çekenleri söledim kmlermiş onlar gelsinler muyaneeye dedi asla öyle birşey olamaz dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…