kızlar bugün bora beeye randevum vardı gittim amelyat gününü kararlaştırdık resimimi çekti o fikrini söledi sonrada ben.. bana sen iddaalı bir burun istiyorsun dedi evet dedim peki öyle yaparız dedi 6 nisana amelyat günüm çok heyecanlıyım nelere olucak bakalım burnumda hiç bir problem yok sadece estetik amaçlı yaptırıyorum. ama ya istediğim gbi olmazsaaa off pişman olmak istemiyorum.
o yamuk kısım dikişlerden kaynaklıymış. dikiş izleriyle alakalı oldugunu gösterdi. cok dikkatli bakılmazsa anlasılmıyor yamukluk zaten, hatta bora bey de farketmedi ilk başta. ben revizyon diye ısrar edince burnumu tekrar acıcagını söyledi, bunun da bi takım riskleri varmış burnum cökebilirmiş veya burun derisinde bi takım sorunlar meydana gelebilirmiş. 1 seneni doldur moralini cok bozuyosan ben burdayım illa istiyosan yaparım ama senin yerinde olsam ben yaptırmazdım bu burnu tekrar açtırmaya değmez çünkü gayet güzel dedi. çevremdeki insanların tepkilerini sordu. yanindaki asistanı da yamuklugun belli olmadgını ve burnumun cok güzel oldugumu söyledi. hatta benim adımı verip şirinenin burnundan istiyoruz diyen birçok hasta varmış:) bu beni cok mutlu etti. kısacası risk almaya değmez diyolar. onun dısında herhangi bi problem yok zaten, sağ tarafımda bi tıkanıklık var ordaki burun etlerim tekrar şişme yapıyor, onu da kendimi hazır hissettgiim zaman gidip yaptırıcam. lokal anesteziyle maksimum 5 dakikada hallediceğini söyledi bora bey. rahatsız etmiyor cok güzel nefes alıyorum ama sag taraf tıkanıyor bazen. olmuşken tam olsun. baya uzun konuştuk ve revizyonu aklımdan cıkarmaya karar verdim. 1 senemi doldurduktan sonra ciddi anlamda moralimi bozarsa ucunu düzelttiririm ama şuan için vazgctim gibi. okuldaki arkadaşlarıma sordum onlar da yamuk değil sana öyle geliyo diyolar. cok dikkatli bi şekilde bakmayan anlamıyor yani.
Canim bunlari okuyunca cok rahatliyorum en azindan normal bir surec yasadigimi dusunuyorum.nefes alamayinca cok uzuluyorum sanki hep boyle kalicakmisim gibi geliyor.ama yorumlarinizi okudukca sabretmeyi ogreniyorum tesekkurler
o yamuk kısım dikişlerden kaynaklıymış. dikiş izleriyle alakalı oldugunu gösterdi. cok dikkatli bakılmazsa anlasılmıyor yamukluk zaten, hatta bora bey de farketmedi ilk başta. ben revizyon diye ısrar edince burnumu tekrar acıcagını söyledi, bunun da bi takım riskleri varmış burnum cökebilirmiş veya burun derisinde bi takım sorunlar meydana gelebilirmiş. 1 seneni doldur moralini cok bozuyosan ben burdayım illa istiyosan yaparım ama senin yerinde olsam ben yaptırmazdım bu burnu tekrar açtırmaya değmez çünkü gayet güzel dedi. çevremdeki insanların tepkilerini sordu. yanindaki asistanı da yamuklugun belli olmadgını ve burnumun cok güzel oldugumu söyledi. hatta benim adımı verip şirinenin burnundan istiyoruz diyen birçok hasta varmış:) bu beni cok mutlu etti. kısacası risk almaya değmez diyolar. onun dısında herhangi bi problem yok zaten, sağ tarafımda bi tıkanıklık var ordaki burun etlerim tekrar şişme yapıyor, onu da kendimi hazır hissettgiim zaman gidip yaptırıcam. lokal anesteziyle maksimum 5 dakikada hallediceğini söyledi bora bey. rahatsız etmiyor cok güzel nefes alıyorum ama sag taraf tıkanıyor bazen. olmuşken tam olsun. baya uzun konuştuk ve revizyonu aklımdan cıkarmaya karar verdim. 1 senemi doldurduktan sonra ciddi anlamda moralimi bozarsa ucunu düzelttiririm ama şuan için vazgctim gibi. okuldaki arkadaşlarıma sordum onlar da yamuk değil sana öyle geliyo diyolar. cok dikkatli bi şekilde bakmayan anlamıyor yani.
Bepanteni Bora Bey önerdi.Ama canım yaa bukadar bozma moralini formda okuduğuma göre insanların şikayeti 2 ayda falan azalıyor.Bora Bey çok detaya girmiyor okadar hızlı konuşuyorki zaten sorcaklarımıda unutuyorum.Çoğu şeyide soramıyorum sıkıldığını hissediyorum sanki.Ama şu varki sürekli burnunu dinlersen bu uzun süreç hiç geçmez seni bunalıma sokar, ucuna gelince düzelir o masaj falan yapıyomuş otür problemler geçiciymiş hiç merak etme. şimdi burnunda istediğin gibi olmadığından mutsuz olmuşsun ama inan bana o yamukluk düzelir birgün bile farkediyor, yani hergün şekli düzeliynsor. merkalanma canım
gittim canım ama cok yorgunum yatıcam şimdi, yarın size gereken acıklamayı yapıcam :)
bu arada bugün 15:30 sularında bora beyin odasından cıkan o burnu sargılı sarışın kimse cıksın ortaya
kızlar bugün bora beeye randevum vardı gittim amelyat gününü kararlaştırdık resimimi çekti o fikrini söledi sonrada ben.. bana sen iddaalı bir burun istiyorsun dedi evet dedim peki öyle yaparız dedi 6 nisana amelyat günüm çok heyecanlıyım nelere olucak bakalım burnumda hiç bir problem yok sadece estetik amaçlı yaptırıyorum. ama ya istediğim gbi olmazsaaa off pişman olmak istemiyorum.
bence rahat ol, Bora bey bana kontrol sırasında kamera ile burnumun içini gösterirken yutağa kadar gösterdi, yutkunduğumda daraldığını falan gördüm yani. O kadar açık olmasına rağmen tıkanıyor hala zaman zaman ama ilk zamanlara göre çok iyiyim
şimdiden geçmiş olsun kolaca geçsin canım
canım teşşkur ederim cok guzel moral oldu bana bu sözlerin istediğim gbi yapabiliceğine bi emin olsam içimde hiç şüphe kalmıcakşimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma boşuna çünkü kaçarı yok tarih çabucak geliveriyor ve bi bakmışsın olmuş da bitmiş bile ameliyat :)
canım teşşkur ederim cok guzel moral oldu bana bu sözlerin istediğim gbi yapabiliceğine bi emin olsam içimde hiç şüphe kalmıcak
rica ederim, olumlu düşünelim ki olumlu olsun dimi ama
haklısın .. senin nasıl memnunmusun burnundan ?
benim nefes problemim vardı onun için ameliyat oldum aynı zamanda estetik de yapıldı.nefes konusunda çok şükür eskiye göre iyiyim inşallah sonradan değişmez, şekil konusunda hala farklılıklar var.mesela dün sağ yanağımın şiş olduğunu fark ettim ve elim sürekli gidip duruyor kontrol ediyorum :)
ne kadar oldu yaptıralı uzun zaman gecmesi öenmliymiş burunun oturmasını bekllememiz lazımış
peki ne kadara yapıyo kzılar bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?