Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma boşuna çünkü kaçarı yok tarih çabucak geliveriyor ve bi bakmışsın olmuş da bitmiş bile ameliyat :)

hımm şirinenin burnu demek vay vay vay :)) geçmiş olsun, tıkanıklık olunca mı lokal anesteziyle müdahale ediyormuş Bora bey napıyormuş ki etleri mi alıyor??

Canim bunlari okuyunca cok rahatliyorum en azindan normal bir surec yasadigimi dusunuyorum.nefes alamayinca cok uzuluyorum sanki hep boyle kalicakmisim gibi geliyor.ama yorumlarinizi okudukca sabretmeyi ogreniyorum tesekkurler

bence rahat ol, Bora bey bana kontrol sırasında kamera ile burnumun içini gösterirken yutağa kadar gösterdi, yutkunduğumda daraldığını falan gördüm yani. O kadar açık olmasına rağmen tıkanıyor hala zaman zaman ama ilk zamanlara göre çok iyiyim

Her zaman konuştuğumuz durum geçerli sanırım. O kadar çok takıyoruz ki burnumuza, kusur arayıp buluyoruz sonunda. İnsanların anlamadığı bir sürü hata görüyoruz. İyi oldu ama görüştüğün, için rahatlamıştır eminimki. :)

İnsallah hersey guzel olur hepimiz icin canim benim allah yardimcimi olsunn

Tatlim senin adina cok sevindim. Hatirlarsan bende sana demistim burnun hic yamuk gorunmuyor aksine cok hos gorunuyor. Senin burnunu gorupte ameliyat karari alanlardan biride benim.cunku ben cok taraftar degildim estetige ama senin burnunu goren yakinlarim cok begendi ve ikna ettiler beni.bence burnun harika tatlim

şimdiden geçmiş olsun kolaca geçsin canım

arka taraftan açık olduğunu bende hissediyorum aslında kıkırdağın şişlikleri geçse bencede daha iyi olcak.

şimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma boşuna çünkü kaçarı yok tarih çabucak geliveriyor ve bi bakmışsın olmuş da bitmiş bile ameliyat :)
canım teşşkur ederim cok guzel moral oldu bana bu sözlerin istediğim gbi yapabiliceğine bi emin olsam içimde hiç şüphe kalmıcak

haklısın .. senin nasıl memnunmusun burnundan ?

benim nefes problemim vardı onun için ameliyat oldum aynı zamanda estetik de yapıldı.nefes konusunda çok şükür eskiye göre iyiyim inşallah sonradan değişmez, şekil konusunda hala farklılıklar var.mesela dün sağ yanağımın şiş olduğunu fark ettim ve elim sürekli gidip duruyor kontrol ediyorum :)

ne kadar oldu yaptıralı uzun zaman gecmesi öenmliymiş burunun oturmasını bekllememiz lazımış

ben yeni duydum bu ismi açıkcası ama şimdi araştırıyorum bayağı memnun olan var. peki ameliyatı ne kadara yapıyo bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…