- 23 Mart 2013
- 93
- 2
- 28
cnm ben otuz ocakta olmuştum ameliyat iki ay olmak üzere, minimum altı ay geçmesi gerekliymiş
evet canım daha yeni seninde birşey sorcam tamponlar ne zaman alınıcak amelyattan sonra kalınmıyor sanırım hastanede ertesi gün mü gidiyoruz çıkartıyorlar
evet ertesi gün gidip çıkarttırıyorsun ama evin uzaksa ya da geceyi emin ellerde geçirmek istersen kalabilirsin
hımm şirinenin burnu demek vay vay vay :)) geçmiş olsun, tıkanıklık olunca mı lokal anesteziyle müdahale ediyormuş Bora bey napıyormuş ki etleri mi alıyor??
Tatlim senin adina cok sevindim. Hatirlarsan bende sana demistim burnun hic yamuk gorunmuyor aksine cok hos gorunuyor. Senin burnunu gorupte ameliyat karari alanlardan biride benim.cunku ben cok taraftar degildim estetige ama senin burnunu goren yakinlarim cok begendi ve ikna ettiler beni.bence burnun harika tatlim
evet uzak canım baya çiğliye hemde ben cumartesi olucam pazar doktor orda olucakmı acaba blmiyorumki
cok tesekkurler canım senın de resımlerını merak edıyorum koyun artık görelimm
zaten tamponu hemşire alıyor ama Bora beye kontrole gidiyorsun, c.tesi ameliyat olanlar bilir ben bilemiyorum malesef
pazar günü hemşire tamponu alır, 1 hafta sonra da bora beye gözükceksin
tekrar şişen etleri kücültücek canım. tamamen alınması zararlı.
nasıl küçültüyor ki?? benim bazen büyüyor sonra baktığımda daha küçük gibi geliyor gözüme :) bunlar büyüyüp küçülüyor mu yoksa ben mi öyle görüyorum
kaç gün sonra alçısı alınıcak burnumu görebilcem acaba :)
canım ameliyatından 1 hafta sonra hem dikişlerin hem alçısı aynı anda alınacak o zaman burnunu görüceksin. eğer gerekliyse bandaj takıcak, gerekli değilse takmayacak öyle gönderecek. bence daha fazla araştırıp karıştırma bu konuları çünkü ne kadar kurcalarsan o kadar korkar ve heyecanlanırsın günlerin geçmez. anı yaşa.
tesekkür ederim blmediğim için soruyorum kızlarr yardımlarınızı bekliyorum ctesi günü olucam ya ben doktor alıyor zannediyordum oyuzden sordum peki çok acıyormuu ??
canım dış görüntüyle ilgisi yok içerdeki etleri küçültücek. nefes almayı engelleyen etler bunlar. benim ameliyatımda etlerim küçültülmüştü ama sağ taraftaki etlerim tekrar şişme yapmış. onları lazerle yakacak bora bey.
benim hemşire aldı hiç acımadı sonra Bora beye çıktım kontrol etti ve on gün sonraya gün verdi, on gün sonra da kalıplar çıktı
tilbeeeeeeee resim koy artıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?