Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm ben otuz ocakta olmuştum ameliyat iki ay olmak üzere, minimum altı ay geçmesi gerekliymiş

evet canım daha yeni seninde birşey sorcam tamponlar ne zaman alınıcak amelyattan sonra kalınmıyor sanırım hastanede ertesi gün mü gidiyoruz çıkartıyorlar

evet canım daha yeni seninde birşey sorcam tamponlar ne zaman alınıcak amelyattan sonra kalınmıyor sanırım hastanede ertesi gün mü gidiyoruz çıkartıyorlar

evet ertesi gün gidip çıkarttırıyorsun ama evin uzaksa ya da geceyi emin ellerde geçirmek istersen kalabilirsin

cok tesekkurler canım senın de resımlerını merak edıyorum koyun artık görelimm

nasıl küçültüyor ki?? benim bazen büyüyor sonra baktığımda daha küçük gibi geliyor gözüme :) bunlar büyüyüp küçülüyor mu yoksa ben mi öyle görüyorum

canım dış görüntüyle ilgisi yok içerdeki etleri küçültücek. nefes almayı engelleyen etler bunlar. benim ameliyatımda etlerim küçültülmüştü ama sağ taraftaki etlerim tekrar şişme yapmış. onları lazerle yakacak bora bey.

kaç gün sonra alçısı alınıcak burnumu görebilcem acaba :)

canım ameliyatından 1 hafta sonra hem dikişlerin hem alçısı aynı anda alınacak o zaman burnunu görüceksin. eğer gerekliyse bandaj takıcak, gerekli değilse takmayacak öyle gönderecek. bence daha fazla araştırıp karıştırma bu konuları çünkü ne kadar kurcalarsan o kadar korkar ve heyecanlanırsın günlerin geçmez. anı yaşa.

haklısın canım dgru sölüyorsun bekleyelim ve görelim hersey zmanla guzel olucak inşallah :)

tesekkür ederim blmediğim için soruyorum kızlarr yardımlarınızı bekliyorum ctesi günü olucam ya ben doktor alıyor zannediyordum oyuzden sordum peki çok acıyormuu ??

benim hemşire aldı hiç acımadı sonra Bora beye çıktım kontrol etti ve on gün sonraya gün verdi, on gün sonra da kalıplar çıktı

ben de zaten içeridekileri söylemiştim ya kontrole gidince söyler Bora bey duruma göre. geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…