Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haklısın canım dgru sölüyorsun bekleyelim ve görelim hersey zmanla guzel olucak inşallah :)

Tatlim bende senin gibi cok arastirdim cunku estetige taraf degildim hic. Ne olacagini cok merak ettim fakat hayatimin hatasini yapmisim korkudan oldum resmen. Cok sey bilmek ancak strese neden oluyor. Ben kafa tasindan 3 kez tumor aldirdim bu kadar korkmadim. Konu burun olunca isin icine guzellik girince insan dayanamiyor arastiriyor. Ben yaptim sen yapma hic bir artisi olmuyor daha cok bilmenin birak ani yasa tatlim

arka taraftan açık olduğunu bende hissediyorum aslında kıkırdağın şişlikleri geçse bencede daha iyi olcak.

kesinlikle öyle, birde dikişlerin etrafında bende hala şişmeler oluyor, bazı sabahlar özellikle kütük gibi uyanıyorum. Ama genel olarak şikayetçi değilim, zaman lazım artık bunu iyi biliyorum

Biz seninle görüştüğümüzde yanağında şişlik yoktu, bence yaşam şeklimize bağlı olarak hala yüzümüz duruma reaksiyon veriyor. Takma sakın geçicek biliyorsun

ben yeni duydum bu ismi açıkcası ama şimdi araştırıyorum bayağı memnun olan var. peki ameliyatı ne kadara yapıyo bilgisi olan varmı?

her doktor gibi ameliyatı istediğin değişikliklere göre yapıyor ve fiyatını kendisi hastaya özel belirliyor. ama genel olarak 2500-3000 TL gibi fiyatlar. Hastane kredi kartına taksit falanda yapıyor.
Bora beyin hiç revize ameliyat yaptığı birisini görmedimde duymadımda. Ayrıca ben ameliyattan önce okuduklarımdan çok etkilenmiş ve üstümde ameliyat önlüğü varken 2. ameliyat gerekir mi gibi sorular söylemiştim. Kendisinden o kadar emindi ki, güzel yapılmazsa gerekir tabi ama biz yapıcaz ve olucak demişti. Kendisiyle görüşünce bu özgüveni görüyorsun zaten. Ve bazı doktorlar gibi karşıdan bakıp çok güzel olcak demiyor. Muayenede ediyor, bilgilendiriyor.

haklısın canım dgru sölüyorsun bekleyelim ve görelim hersey zmanla guzel olucak inşallah :)

çok şirin bir hemşire vardı acil serviste aldılar tamponları. Ertesi gün sabah gittim, toplamda 24 saat bile kalmadı yani. Sonra Bora beyin yanına çıktım ama uzaktan konuştuk, nasıl hissediyorsun, ağrın oldu mu vs gibi. Asıl 10. gün görüyor bora bey tekrar ve o zaman burun içindeki silikonları, üstündeki kalıbı çıkartıyor. Burun şekline bakıp, muayene ediyor. Sonrasında kontrollere çağırıyor.
kesinlikle bu konuda uzman olmuşlar artık, herşey çok sistemli işliyor. Hiç sorunsuz geçiyor süreç

Biz seninle görüştüğümüzde yanağında şişlik yoktu, bence yaşam şeklimize bağlı olarak hala yüzümüz duruma reaksiyon veriyor. Takma sakın geçicek biliyorsun

sağol canım evet yoktu dün fark ettim.ben hep düz yatıyordum ya şimdi genelde sağ tarafa dönük yatıyorum ondan galiba, ne bileyim durduk yerde niye şişti anlamadım da herhalde ondandır diye düşündüm :)
sen devam ediyor musun masaja?? ben bazen deniyorum çok acıyor hemen bırakıyorum

aman ha sakın yan yatmayın bi süree. ben 15.günden sonra soluma dogru yatmaya başladım ve şuan 7 ay olmasına rağmen sol tarafım daha kaba duruyorrr..

aman ha sakın yan yatmayın bi süree. ben 15.günden sonra soluma dogru yatmaya başladım ve şuan 7 ay olmasına rağmen sol tarafım daha kaba duruyorrr..

ben normalde düz yatmayı hiç sevmem ama ameliyattan sonra bir ay boyunca kazık gibi dümdüz yattım :) Bora bey bişey olmaz deyince yanlara dönmeye başladım da dönerken burnumda bi gariplik hissediyorum sanki, sol taraftayken nefes daha az oluyor sağa dönünce yanak şişiyor )

Hayır yapamıyorum. Hem canım acıyor hemde yanlış yere masaj yapcam burun ucum düşecek falan diye korkuyorum.

Benim üzerine yattığım taraf normal ama. Diğer tarafta şişme var, Buda uyku pozisyonuyla ilgili olmadığını gösterir sanırım

kızlarrr ya cok kararsızım Halis Ünlümü Bora karaalimi, kuzenim oldu 2 gün önce halis beye ama ben karar veremiyorum bnm sadece kemeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…