cok tesekkurler canım senın de resımlerını merak edıyorum koyun artık görelimm
tesekkür ederim blmediğim için soruyorum kızlarr yardımlarınızı bekliyorum ctesi günü olucam ya ben doktor alıyor zannediyordum oyuzden sordum peki çok acıyormuu ??
haklısın canım dgru sölüyorsun bekleyelim ve görelim hersey zmanla guzel olucak inşallah :)
arka taraftan açık olduğunu bende hissediyorum aslında kıkırdağın şişlikleri geçse bencede daha iyi olcak.
benim nefes problemim vardı onun için ameliyat oldum aynı zamanda estetik de yapıldı.nefes konusunda çok şükür eskiye göre iyiyim inşallah sonradan değişmez, şekil konusunda hala farklılıklar var.mesela dün sağ yanağımın şiş olduğunu fark ettim ve elim sürekli gidip duruyor kontrol ediyorum :)
ben yeni duydum bu ismi açıkcası ama şimdi araştırıyorum bayağı memnun olan var. peki ameliyatı ne kadara yapıyo bilgisi olan varmı?
haklısın canım dgru sölüyorsun bekleyelim ve görelim hersey zmanla guzel olucak inşallah :)
Canim fotolar hazir benim azcik daha yamukluk gecsin koycam suanda cok sinir bozucu bir haldeyim...
Eki Görüntüle 671325 Eki Görüntüle 671325
işte benim burnum. Hala şişim ama bakalım beğencek misiniz?
kalkıklıgı ve kavisi süpeeeerrr... benm neden böyle kalkık değil yaaaa
Biz seninle görüştüğümüzde yanağında şişlik yoktu, bence yaşam şeklimize bağlı olarak hala yüzümüz duruma reaksiyon veriyor. Takma sakın geçicek biliyorsun
sağol canımevet yoktu dün fark ettim.ben hep düz yatıyordum ya şimdi genelde sağ tarafa dönük yatıyorum ondan galiba, ne bileyim durduk yerde niye şişti anlamadım da herhalde ondandır diye düşündüm :)
sen devam ediyor musun masaja?? ben bazen deniyorum çok acıyor hemen bırakıyorum
aman ha sakın yan yatmayın bi süree. ben 15.günden sonra soluma dogru yatmaya başladım ve şuan 7 ay olmasına rağmen sol tarafım daha kaba duruyorrr..
sağol canımevet yoktu dün fark ettim.ben hep düz yatıyordum ya şimdi genelde sağ tarafa dönük yatıyorum ondan galiba, ne bileyim durduk yerde niye şişti anlamadım da herhalde ondandır diye düşündüm :)
sen devam ediyor musun masaja?? ben bazen deniyorum çok acıyor hemen bırakıyorum
ben normalde düz yatmayı hiç sevmem ama ameliyattan sonra bir ay boyunca kazık gibi dümdüz yattım :) Bora bey bişey olmaz deyince yanlara dönmeye başladım da dönerken burnumda bi gariplik hissediyorum sanki, sol taraftayken nefes daha az oluyor sağa dönünce yanak şişiyor)
kızlarrr ya cok kararsızım Halis Ünlümü Bora karaalimi, kuzenim oldu 2 gün önce halis beye ama ben karar veremiyorum bnm sadece kemeri var
Hayır yapamıyorum. Hem canım acıyor hemde yanlış yere masaj yapcam burun ucum düşecek falan diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?