Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrr ya cok kararsızım Halis Ünlümü Bora karaalimi, kuzenim oldu 2 gün önce halis beye ama ben karar veremiyorum bnm sadece kemeri var

bora karaaliii kesinlikle canım ben 6 nisanda amelyat olucam beni ikna etti yani çok iyii bi doktor yapılan burunlarıda gördükten sonra karar verdim ve gittimm umarım benmkide güzel olur içime siner :)

bora karaaliii kesinlikle canım ben 6 nisanda amelyat olucam beni ikna etti yani çok iyii bi doktor yapılan burunlarıda gördükten sonra karar verdim ve gittimm umarım benmkide güzel olur içime siner :)

doğum günümden bir gün önce :) ne kadara olucaksın fiyatı söylermisin burdan yada özelden

kızlarrr ya cok kararsızım Halis Ünlümü Bora karaalimi, kuzenim oldu 2 gün önce halis beye ama ben karar veremiyorum bnm sadece kemeri var

ben Bora beyden memnunum fazlasıyla. Halis beyle değil ama başka doktorla görüşmüştüm ve kimse bora bey kadar ikna edici, rahatlatıcı olmamıştı ve bazıları muayene etmeden, harika burun yapcam diyorlar. İyi araştırmalısın bence

Kızlarrr bugün estetik olmuş ve üzerinden 1 yıl olmuş bir burun gördüm ki sormayın. Ekolde adını vermeyeceğim bir doktor yapmış felaketti. Hani biz oram şiş, buram yamuk diyoruz ya ondan sonra aynaya bakınca burnum kalemle çizilmiş gibi geldi gözüme.
Bir ameliyat daha olsa ancak kurtarır. Kemeri törpülemişler, tek tarafta kalmış belirgin bir çıkıntı var. Burun ucu resmen uzaya bakıyor ve o kadar yukardaki burun delikleri ortada ve eşit değil.
Bugün gördüm ki bora beyi seçerek en doğru kararı vermişim

bana da çok anlamsız geldi şişmesi, bence ara bora beyi yada git görsün seni bi, ihmal etmemelisin

bi gidip görüşmeyi düşünüyorum zaten, şu gözlük takma durumumu da sormak istiyorum.bugün dışarı çıktım güneşte kısa kısa gözümü bi hal oldum :)

çok güzel anlatmışsın ya kızı görmüş kadar oldum ama yapanı merak etmedim desem yalan olur. bir yılda hiç mi düzelme kaydetmemiş, ilk anından beri böylemiymiş söyledi mi ?? ona laf ederken bir yıl sonra biz de aynı olmayalım

Canım ameliyat sonrası kalıp çıktıktan sonra kemeri sormuş. Orası kalcak, istersen tekrar törpüleyebiliriz biraz daha demiş. Ama tek taraflı müthiş bir çıkıntı var. Benim ameliyatsız Halim gb valla. Yazık yani o kadar çekmiş birde

bi gidip görüşmeyi düşünüyorum zaten, şu gözlük takma durumumu da sormak istiyorum.bugün dışarı çıktım güneşte kısa kısa gözümü bi hal oldum :)

Evet ya bende gözlük takmak istiyorum. Burnum güzel olsun derken kırışcam diye korkuyorum

aa bi de rahat rahat kalacak mı demiş?! o kadar kolaymıymış tekrar törpületmek için aynı stresi çekmek. demek ki biz doğru seçim yapmışız, arada olan şişlikleri yamuklukları falan umursamayalım hiç, kıymetini bilelim hatta onları bile sevelim :)

ben 7.ayımdayım hala güneş gözlügü takmadım korkudan:) ağustosta ameliyat olmuştum o zamandan beri etrafıma kısık gözlerle bakıyorum japon gibi:) kırışıklıga gelince yok böyle egzersiz gibi oluyo. gözü kıs gözü aç, suratı ekşit düzelt. eskisinden daha iyi cildim

benim ameliyat sonrasındaki cilt bozukluklarım daha tam düzelmedi. Kalıp altındaki bantlardan alerji olmuştum ya hala lekeleri var. silikon jel falan kullanıyorum. geçicek inş. olmazsada kimyasal peelingle toparlıcam artık durumu başka çarem kalmadı malesef.

moral verdin çok teşekkürler uyuzşirinem :)))

ya bende bora bey düşünüyorum ama Halis beyde prıf. bide konustum ordaki asistanlarla halis beye gelenler bi daha hiçbi sorunla geri gelmemiş gelen olmamış yani poff :) burnumu yaptırmaktan değilde doktordan korkuom yaa :)

Canım geçende yazmıştım birine. Prof demek harika cerrah demek değil. Akademik kariyeri var bilimsel makalesi var demek. Ve makaleyi masa başında yazıp ameliyattan uzak bir sürü doktor var piyasada. Önemli olan tecrübe bence. Halis bey kötü demiyorum ama bora beyin yaptığı ameliyatlar ortada. Memnuniyet yüksek seviyelerde. Ve kendine güvenini görüşen alıyor ve kararını o anda veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…