Benim üzerine yattığım taraf normal ama. Diğer tarafta şişme var, Buda uyku pozisyonuyla ilgili olmadığını gösterir sanırım
kızlarrr ya cok kararsızım Halis Ünlümü Bora karaalimi, kuzenim oldu 2 gün önce halis beye ama ben karar veremiyorum bnm sadece kemeri var
bora karaaliii kesinlikle canım ben 6 nisanda amelyat olucam beni ikna etti yani çok iyii bi doktor yapılan burunlarıda gördükten sonra karar verdim ve gittimm umarım benmkide güzel olur içime siner :)
kızlarrr ya cok kararsızım Halis Ünlümü Bora karaalimi, kuzenim oldu 2 gün önce halis beye ama ben karar veremiyorum bnm sadece kemeri var
benim yanak niye şişti öyleyse
bana da çok anlamsız geldi şişmesi, bence ara bora beyi yada git görsün seni bi, ihmal etmemelisin
Kızlarrr bugün estetik olmuş ve üzerinden 1 yıl olmuş bir burun gördüm ki sormayın. Ekolde adını vermeyeceğim bir doktor yapmış felaketti. Hani biz oram şiş, buram yamuk diyoruz ya ondan sonra aynaya bakınca burnum kalemle çizilmiş gibi geldi gözüme.
Bir ameliyat daha olsa ancak kurtarır. Kemeri törpülemişler, tek tarafta kalmış belirgin bir çıkıntı var. Burun ucu resmen uzaya bakıyor ve o kadar yukardaki burun delikleri ortada ve eşit değil.
Bugün gördüm ki bora beyi seçerek en doğru kararı vermişim
çok güzel anlatmışsın ya kızı görmüş kadar oldumama yapanı merak etmedim desem yalan olur. bir yılda hiç mi düzelme kaydetmemiş, ilk anından beri böylemiymiş söyledi mi ?? ona laf ederken bir yıl sonra biz de aynı olmayalım
bi gidip görüşmeyi düşünüyorum zaten, şu gözlük takma durumumu da sormak istiyorum.bugün dışarı çıktım güneşte kısa kısa gözümü bi hal oldum :)
Canım ameliyat sonrası kalıp çıktıktan sonra kemeri sormuş. Orası kalcak, istersen tekrar törpüleyebiliriz biraz daha demiş. Ama tek taraflı müthiş bir çıkıntı var. Benim ameliyatsız Halim gb valla. Yazık yani o kadar çekmiş birde
Evet ya bende gözlük takmak istiyorum. Burnum güzel olsun derken kırışcam diye korkuyorum
ben 7.ayımdayım hala güneş gözlügü takmadım korkudan:) ağustosta ameliyat olmuştum o zamandan beri etrafıma kısık gözlerle bakıyorum japon gibi:) kırışıklıga gelince yok böyle egzersiz gibi oluyo. gözü kıs gözü aç, suratı ekşit düzelt. eskisinden daha iyi cildim
ben 7.ayımdayım hala güneş gözlügü takmadım korkudan:) ağustosta ameliyat olmuştum o zamandan beri etrafıma kısık gözlerle bakıyorum japon gibi:) kırışıklıga gelince yok böyle egzersiz gibi oluyo. gözü kıs gözü aç, suratı ekşit düzelt. eskisinden daha iyi cildim
ya bende bora bey düşünüyorum ama Halis beyde prıf. bide konustum ordaki asistanlarla halis beye gelenler bi daha hiçbi sorunla geri gelmemiş gelen olmamış yani poff :) burnumu yaptırmaktan değilde doktordan korkuom yaa :)
kızlaarr bora karaaliye 10 ay önce ameliyat olmuştum fotolarımı ekledim.bakmak isteyen varsa bakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?