kızlaarr bora karaaliye 10 ay önce ameliyat olmuştum fotolarımı ekledim.bakmak isteyen varsa bakabilir
peki memnun msuun canım :) neden halise gitmedin peki
peki memnun msuun canım :) neden halise gitmedin peki
Fotolari goremiyorum :-(
arkadaş olarak ekledim seni.bakabilirsin fotolarıma cnm
kızlar amelyata giderken ne götürmem lazım yanımda kıyafet vs?? yardımcı olurmusunuz?
Canım ameliyat sonrası kalıp çıktıktan sonra kemeri sormuş. Orası kalcak, istersen tekrar törpüleyebiliriz biraz daha demiş. Ama tek taraflı müthiş bir çıkıntı var. Benim ameliyatsız Halim gb valla. Yazık yani o kadar çekmiş birde
canlarım bir kaç gün sonra tam bir ay olacak.. sağ ve sol profil gayet iyi ancak ön taraftan hala yamuk sola doğru bir eğim var... o kadar kötü ki fotograf çekilmek istemiyorum. masajda yapıldı ama nafile... ne zaman düzelecek bu yamukluk... sizlerde yamukluk olmuşmuydu ? olduysa ne kadar sürede geçti ? ne olur yardımcı olun kızlar delircem aynaya bakmak istemiyorum. hala şiş burun ucumtaş gibi dokunamıyorum... :..(
canım derin bir ohh çek ve yazdıklarımı oku lütfen. Yamukluk kesinlikle geçicek, Bora bey'in bana dediği gibi kemik oturdu, sorun kıkırdakta ve oradaki ödem, istemesende geçicek.
gelelim bana, ciddi düzeyde yamukluk vardı ve sabah akşam yazıyordum buraya. 5-10 sayfa geri gitsen görürsün ne kadar şikayetçi olduğumu. Bora beye bile gidip, hiç iyi değilim demiştim ve beni ikna etmek için baya anlatmıştı. Şimdi ortalama 2,5 ay oluyor ve hala devam eden asimetri olmakla beraber aşırı düzeldi burnum. Benim bile anlamak için incelemem gerekiyor ve bora bey haklı çıktı. kendi kendine geçti :)
canımsın valla öyle derin bi ohh çektim ki okumadan önce inanamazsın öyle oturmuş ki içimeallah razı olsun gülüm. insan yaşadıklarını paylaşan birilerini bulunca hafifliyor sanki bir tek bende varmış gibi geliyor nedense herkesin ameliyat sonrası okka gibi burnu olmuşta bende sıkıntı varmış gibi ( sanırım çok üzerinde durmaya başladım... o yüzdende takıntı haline gelmeye başladı... yaşadıklarını paylaştığın için çok teşekkür ederim. takvimlerden gün aralamaya azcık daha devam edeceğim demektir. 1 ay geçti sayılır kaldı geriye 1,5 ay kadar daha o zaman :)
canım ya isim versen keske yada özel mesaj atar mısın bende orda olucam korktum
Kızlarrr bugün estetik olmuş ve üzerinden 1 yıl olmuş bir burun gördüm ki sormayın. Ekolde adını vermeyeceğim bir doktor yapmış felaketti. Hani biz oram şiş, buram yamuk diyoruz ya ondan sonra aynaya bakınca burnum kalemle çizilmiş gibi geldi gözüme.
Bir ameliyat daha olsa ancak kurtarır. Kemeri törpülemişler, tek tarafta kalmış belirgin bir çıkıntı var. Burun ucu resmen uzaya bakıyor ve o kadar yukardaki burun delikleri ortada ve eşit değil.
Bugün gördüm ki bora beyi seçerek en doğru kararı vermişim
Tatlim sag ortadan bi yumruk yemisimde burun sola kaymis gibi fotograf cekildigimde burnun ustu ile burun ucu farkli yerlerde duruo sola ciddi bi egim varnasıl bi yamukluk canım bu tarif edebilir misin? bendeki gibi mi acaba
senin durumun nasil tatlim fotograf cekilip baktinmi en net oyle belli oluyorkızlar bahsettiğiniz yamukluk bende de var..sağa doğru burnum yamuk.bora bey ödemden dolayı böyle oldugunu ve geçeceğini söyledi.suan 3 haftalık burnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?