Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

peki memnun msuun canım :) neden halise gitmedin peki

Tatlim ben burdaki yorumlarla tanidim bora beyi... Baska hic bir arastirmam yok sadece karsiliksiz guvendim. İnan iyikide guvenmisim burnum her gecen gun dahada guzellesiyor eminim siskler inince daha da iyi olacak

kızlar amelyata giderken ne götürmem lazım yanımda kıyafet vs?? yardımcı olurmusunuz?

cnm eğer gece kalmayacaksan kıyafet götürmene gerek yok, eşofmanla gidersen iyi olur çünkü ameliyat sonrası rahat oluyor.onun dışında ıslak mendil su götürürsen de işine yarayabilir, benim yaramış baygın olduğumdan hatırlamıyorum :)

canım ya isim versen keske yada özel mesaj atar mısın bende orda olucam korktum

canlarım bir kaç gün sonra tam bir ay olacak.. sağ ve sol profil gayet iyi ancak ön taraftan hala yamuk sola doğru bir eğim var... o kadar kötü ki fotograf çekilmek istemiyorum. masajda yapıldı ama nafile... ne zaman düzelecek bu yamukluk... sizlerde yamukluk olmuşmuydu ? olduysa ne kadar sürede geçti ? ne olur yardımcı olun kızlar delircem aynaya bakmak istemiyorum. hala şiş burun ucum taş gibi dokunamıyorum... :..(

canım derin bir ohh çek ve yazdıklarımı oku lütfen. Yamukluk kesinlikle geçicek, Bora bey'in bana dediği gibi kemik oturdu, sorun kıkırdakta ve oradaki ödem, istemesende geçicek.
gelelim bana, ciddi düzeyde yamukluk vardı ve sabah akşam yazıyordum buraya. 5-10 sayfa geri gitsen görürsün ne kadar şikayetçi olduğumu. Bora beye bile gidip, hiç iyi değilim demiştim ve beni ikna etmek için baya anlatmıştı. Şimdi ortalama 2,5 ay oluyor ve hala devam eden asimetri olmakla beraber aşırı düzeldi burnum. Benim bile anlamak için incelemem gerekiyor ve bora bey haklı çıktı. kendi kendine geçti :)

canımsın valla öyle derin bi ohh çektim ki okumadan önce inanamazsın öyle oturmuş ki içime allah razı olsun gülüm. insan yaşadıklarını paylaşan birilerini bulunca hafifliyor sanki bir tek bende varmış gibi geliyor nedense herkesin ameliyat sonrası okka gibi burnu olmuşta bende sıkıntı varmış gibi ( sanırım çok üzerinde durmaya başladım... o yüzdende takıntı haline gelmeye başladı... yaşadıklarını paylaştığın için çok teşekkür ederim. takvimlerden gün aralamaya azcık daha devam edeceğim demektir. 1 ay geçti sayılır kaldı geriye 1,5 ay kadar daha o zaman :)

nasıl bi yamukluk canım bu tarif edebilir misin? bendeki gibi mi acaba

Merhaba bende 3 hafta önce bora beye ameliyat oldum.suanda sol tarafımda cok ödem varr ödemler geçtikten sonra cok daha iyi olacagını düsünüyorum

kızlar bahsettiğiniz yamukluk bende de var..sağa doğru burnum yamuk.bora bey ödemden dolayı böyle oldugunu ve geçeceğini söyledi.suan 3 haftalık burnum

canım özel mesajın için tesekkürler bn daha atamıorum emsaj :) canım o isim allahtan aklıma hiç gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…