gulum allah yardimcin olsun. Gecmis olsunnapcam ya of :)) 7den sonra bişey yeme dediler
canim bu dr kim cok merak ettim ozelden bana da yazarmisin tatlimcanım ya isim versen keske yada özel mesaj atar mısın bende orda olucam korktum
canımsın valla öyle derin bi ohh çektim ki okumadan önce inanamazsın öyle oturmuş ki içimeallah razı olsun gülüm. insan yaşadıklarını paylaşan birilerini bulunca hafifliyor sanki bir tek bende varmış gibi geliyor nedense herkesin ameliyat sonrası okka gibi burnu olmuşta bende sıkıntı varmış gibi ( sanırım çok üzerinde durmaya başladım... o yüzdende takıntı haline gelmeye başladı... yaşadıklarını paylaştığın için çok teşekkür ederim. takvimlerden gün aralamaya azcık daha devam edeceğim demektir. 1 ay geçti sayılır kaldı geriye 1,5 ay kadar daha o zaman :)
kalopsia saol cnm ben özel mesaj atamıyorum maalesef daha, allahtan o ismi aklımdan gecirmedim :)
yarın 13.30 da amelyatımm çok heyecanlıyım off off :))
Muayene için ücret ödeniyor mu?
Tatlim sag ortadan bi yumruk yemisimde burun sola kaymis gibi fotograf cekildigimde burnun ustu ile burun ucu farkli yerlerde duruo sola ciddi bi egim var
Geçicek ve emin ol çok memnun olcaksın. Hatta bir süre sonra zamana da takılmayıp hayatın akışına alışıyorsun ve işte o zaman hızla geçiyor
Aynen benim geçmişimi anlatıyorsun canım :) İnan bana geçti şuan hafif var ama incelemek lazım anlaşılması için ve daha 2.5 ay oldum
Canim ozelden gonderdigin msj icin tsk ederim. Hic duymamistim adini biz iyi bir secim yaptik ozaman sukurler olsun.canim bu arada bi sorum daha olucak biraz igrenc ama :-( ben ara ara burnumdan kotu yanik bi koku algiliyorum icerdeki yara yuzundenmiki.soldanda nefes almadigim icin 1 aydir cok kotu oluyor.
kizlar amelyat oldm ck berbt durumdaym y burnumda yuz kilo agrlik war sanki ptesitampnlar cikick burnum ck kalkik iner
i o sizce
Canim ozelden gonderdigin msj icin tsk ederim. Hic duymamistim adini biz iyi bir secim yaptik ozaman sukurler olsun.canim bu arada bi sorum daha olucak biraz igrenc ama :-( ben ara ara burnumdan kotu yanik bi koku algiliyorum icerdeki yara yuzundenmiki.soldanda nefes almadigim icin 1 aydir cok kotu oluyor.
kizlar amelyat oldm ck berbt durumdaym y burnumda yuz kilo agrlik war sanki ptesitampnlar cikick burnum ck kalkik iner
i o sizce
İşte aramıza asıl şimdi katıldın ve hoşgeldin canım :) şikayetlerin olduğuna göre herşey yolunda gitmiş demektir. Ve şişler incek, yamukluk geçicek, burun ucun zamanla kalkıklığı geçicek. Ama sen aklın takıldıkça sor canım. Çünkü insan o zaman rahatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?