Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Geçicek ve emin ol çok memnun olcaksın. Hatta bir süre sonra zamana da takılmayıp hayatın akışına alışıyorsun ve işte o zaman hızla geçiyor

Tatlim sag ortadan bi yumruk yemisimde burun sola kaymis gibi fotograf cekildigimde burnun ustu ile burun ucu farkli yerlerde duruo sola ciddi bi egim var

Aynen benim geçmişimi anlatıyorsun canım :) İnan bana geçti şuan hafif var ama incelemek lazım anlaşılması için ve daha 2.5 ay oldum

Aynen benim geçmişimi anlatıyorsun canım :) İnan bana geçti şuan hafif var ama incelemek lazım anlaşılması için ve daha 2.5 ay oldum

Canim ozelden gonderdigin msj icin tsk ederim. Hic duymamistim adini biz iyi bir secim yaptik ozaman sukurler olsun.canim bu arada bi sorum daha olucak biraz igrenc ama :-( ben ara ara burnumdan kotu yanik bi koku algiliyorum icerdeki yara yuzundenmiki.soldanda nefes almadigim icin 1 aydir cok kotu oluyor.

kizlar amelyat oldm ck berbt durumdaym y burnumda yuz kilo agrlik war sanki ptesitampnlar cikick burnum ck kalkik iner
i o sizce

o kötü koku bende de vardı içim kalkıyordu :) sordum Bora beye içindeki silikon dikişlerden olduğunu söyledi, zamanla azalıyor hatta şimdi yok denecek kadar az kaldı. sen de biraz daha sabret ya da kokuyu algılamamak için çözümler üret, insanın yaratıcılığı artıyor ameliyat sonrası

Kökü oluyor canım hatta bazen sıvı geliyor hani yara kabuk bağlarda kolarına sıvı akar ya öyle işte. Ek konulan kıkırdaktan kaynaklanıyor ve oradaki bağ doku yapımından. Ama etrafdan alıgılananbirşey değil bu rahat ol. Sanırım iç dikişler gelinceye kadar devam etcek çünkü bende arada hala oluyor

kizlar amelyat oldm ck berbt durumdaym y burnumda yuz kilo agrlik war sanki ptesitampnlar cikick burnum ck kalkik iner
i o sizce

İşte aramıza asıl şimdi katıldın ve hoşgeldin canım :) şikayetlerin olduğuna göre herşey yolunda gitmiş demektir. Ve şişler incek, yamukluk geçicek, burun ucun zamanla kalkıklığı geçicek. Ama sen aklın takıldıkça sor canım. Çünkü insan o zaman rahatlıyor

hosbuldm cnim ama berbt durumdaym ya uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum 3kilo verdm 3gunde bugun tampnlar ckti rahat nfs aldm sukur

burnum ck kalkik ya of. kizlar yuzunuzdki sislik ve morluklar kcinci gundn snra gecmeye basladi gozlerm gormuyo nerdyse okadar sis ust dudagmda ck fna sıs knusmakta zorluk cekiym.

Kızlar ben geldim. İş başı yaptım bugün.16. günümdeyim.Herşey iyi sanırım şimdilik.Bora Bey gerçekten harika bir dok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…