Kızlar bir yardım edin kafama takılan bir konu var 1 ay oldu ameliyat olalı.son zamanlarda kemikte sağ da daha belli solda çok az çöküklük var önden bakınca çok belli kemik olduğu için ödem dir geçecekte diyemiyorum iyice can sıkıcı oldu( böyle olan varmıydı hiç????
ödem giderici jel ameliyat sonrasıydı aslında biraz gecikiyorsun bence, yüzüne sür ara sıra. bepantheni ise kulak çöpüne sık ve burnunun içine kulak çöpü yardımıyla sür, hatta sürüp uyuyabilirsin. nemlendiriyor ve çok rahat hissettiriyor.
Kızlar bir yardım edin kafama takılan bir konu var 1 ay oldu ameliyat olalı.son zamanlarda kemikte sağ da daha belli solda çok az çöküklük var önden bakınca çok belli kemik olduğu için ödem dir geçecekte diyemiyorum iyice can sıkıcı oldu( böyle olan varmıydı hiç????
eyyvahh geç kaldım desene yüzümemi sürücem onu tarif edermisin nasıl sürücem canım şimdi başlasam bi etkisi olurmu tühh :
canım hiç endişelenme benim bugün 50.günüm aynı şikayetler bendede oldu sağdaki çöküklük çok moralimi bozuyordu.Bora bey geçecek önce kemik yerine oturuyor sonra kıkırdak dedi.Bendeki çöküklük daha yeni yeni geçiyor daha tam geçmedi ama ilk günlerdeki gibi değil daha az.Tamamen yok olacak merak etme.Sağlıklı günler dilerim
eğer şişliklerin ve hafifte olsa morlukların varsa kullan canım. Ben tüm şişliklere özelliklede göz çevresine kullanıyordum. normal krem sürer gibi sürüyorsun öyle bir detayı yok bildiğim kadarıyla
kızlar yine ben ve yine bir sorum varBora Beye sormamışım heyecandan pek birşey aslında düşündükçe de takılıyor insanın kafasına burun deliklerinin ortasındaki kısım yukarı kaldırılabiliyor değil mi arkadaşlar ? ortadaki kemiği kısaltmak gerek sanırım onun için, burnu kaldırırken bu dikiş atılan yerdeki kemiğe dokunuyor mu yani Bora Bey
bora karaali ye revizyon ameliyatı olan var mı?
Sormayı unuttuğun her şeyi sor canım aklına takılmasın.bende senin gibi düşünüyordum delikler büyük ucu havaya kalkınca delikler çok belli olmasın sivri olmasın diye,sordum aynen böyle tek tek anlatıyor.Benim fotolarım bile ameliyata girmeden 5 dak. önce çekildi o zaman konuştuk şeklini :))
Canım sen merak etme daha ameliyatına zaman var hepsini kendin sor doktora.Ama beğenmediğin her yer düzelir bu arada burun ucunda kemik yok hepsi kıkırdak ve ucunu dolduruyor kaldırıyor burnu yukarı.[/QUO 1TE]
teşekkür ederim canım aynen biriktirip biriktirip götüreyim ben sorularımıdaha var zaten de insan telaş ediyor işte belirsizlik
bora karaali ye revizyon ameliyatı olan var mı?
ya bora bey kemerli burun ameliyatlarında kırarak mı yapıo acabaa :)
İşlemleri nasıl yapıyorlar tam bilmiyorum ama artık eskisi gibi kırılmıyor muş törpüleniyor muş.
acaba hepsi aynı zorluk mu yani kırık ameliyatı veye törpüleme işleminde aynı derce acı morluk mu cekilioo
acaba hepsi aynı zorluk mu yani kırık ameliyatı veye törpüleme işleminde aynı derce acı morluk mu cekilioo
evet canım ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?