Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım hiç endişelenme benim bugün 50.günüm aynı şikayetler bendede oldu sağdaki çöküklük çok moralimi bozuyordu.Bora bey geçecek önce kemik yerine oturuyor sonra kıkırdak dedi.Bendeki çöküklük daha yeni yeni geçiyor daha tam geçmedi ama ilk günlerdeki gibi değil daha az.Tamamen yok olacak merak etme.Sağlıklı günler dilerim

eyyvahh geç kaldım desene yüzümemi sürücem onu tarif edermisin nasıl sürücem canım şimdi başlasam bi etkisi olurmu tühh :

canım bende böyle birşey yoktu ama maden 1 ay oldu zaten Bora beye kontrole gitme zamanın gelmiş demektir. Geciktirme git, göster. O açıklarsa birşeyler daha çok rahatlar için

eyyvahh geç kaldım desene yüzümemi sürücem onu tarif edermisin nasıl sürücem canım şimdi başlasam bi etkisi olurmu tühh :

eğer şişliklerin ve hafifte olsa morlukların varsa kullan canım. Ben tüm şişliklere özelliklede göz çevresine kullanıyordum. normal krem sürer gibi sürüyorsun öyle bir detayı yok bildiğim kadarıyla

Canım çok sağol inan ki gerçekten can sıkıyor. İyide çok oturdu bence bu kemik içe doğru ( Seninle arkadaşız ama foton yok mu merak ettim gerçekten aynı mı diye.inş. geçer

yok canım burnum şiş ama morluklarım falan hiç yok yüzümde pek şişlik yok dün süürdüm sen öle deyince :)

kızlar yine ben ve yine bir sorum var Bora Beye sormamışım heyecandan pek birşey aslında düşündükçe de takılıyor insanın kafasına burun deliklerinin ortasındaki kısım yukarı kaldırılabiliyor değil mi arkadaşlar ? ortadaki kemiği kısaltmak gerek sanırım onun için, burnu kaldırırken bu dikiş atılan yerdeki kemiğe dokunuyor mu yani Bora Bey

Canım sen merak etme daha ameliyatına zaman var hepsini kendin sor doktora.Ama beğenmediğin her yer düzelir bu arada burun ucunda kemik yok hepsi kıkırdak ve ucunu dolduruyor kaldırıyor burnu yukarı.

acaba hepsi aynı zorluk mu yani kırık ameliyatı veye törpüleme işleminde aynı derce acı morluk mu cekilioo

Sen uyurken o ne yapıyorsa yapıyorr,,ben öyle düşündüm :)) ayılınca oluşan ağrı çok şiddetli değil. Morlukta herkeste farklı oluyor zaten rapor bitene kadar geçiyor yani morlukları hiç dert etmiyorsun.

kızlar dün alışveriş yaparken başım öne eğik fazla kaldım sanırım ve burnumdan sıvı geldi, su gibi. tabi ben ilk önce kanamaya başladı sandım. eskiden yaz aylarında çok olurdu yine öyle diye korktum ama neyseki değilmiş. sonrada başıma ağrı girdi. neden böyle oldu, o sıvıda neydi anlayamadım. Gerçi benim burnum hiç akmıyordu, belki artık akmaya başlar diye sevinmedim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…