kızlar dün alışveriş yaparken başım öne eğik fazla kaldım sanırım ve burnumdan sıvı geldi, su gibi. tabi ben ilk önce kanamaya başladı sandım. eskiden yaz aylarında çok olurdu yine öyle diye korktum ama neyseki değilmiş. sonrada başıma ağrı girdi. neden böyle oldu, o sıvıda neydi anlayamadım. Gerçi benim burnum hiç akmıyordu, belki artık akmaya başlar diye sevinmedim değil.
kızlarrrrrrrrrrrrrr hala çok kararsızımm halis ünlüyede bi tane yokmu arkadasım yaaaa :) bora beyde farkettiyseniz çok oyuk yapıo sanki ben öyle istemiorum ki sanki herkese aynı yapıo korkuorum ya
kızlarrrrrrrrrrrrrr hala çok kararsızımm halis ünlüyede bi tane yokmu arkadasım yaaaa :) bora beyde farkettiyseniz çok oyuk yapıo sanki ben öyle istemiorum ki sanki herkese aynı yapıo korkuorum ya
kızlar burnum çok çirkin ya fotolarda göründüğü gibi değil görenler neresi estetik olmus dior hiç bir fark yok sadece kemer yok okadar ucu kocaman çok çirkin hiç ama hiç begenmiorum 1 ay oldu ne kavis ne bişi hiç bişi yok burnumda kocman aksine burnum ya eski halimden farkı yok(((( neolcak böle ne yapıcam ben okadar agrıyı bunun için çekdiğime inanmıorum moralim çok bozuk
hayır tatlım bora bey herkeze aynı burnu yapmıo. sen nasıl istersen öyle bir burun yapıyor. Benim mesela kavisli kısmı alındı burnum eski yüksekliğinde bırakıldı yani petek dinçözün burnu gibi bir burnum yok. Doğal oldu çok... ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım farketmediler bile. ama ben zaten çok doğal bir burun istedim aynaya baktığımda kendimden başkasını görmek istemediğimi söyledim. önden duruşu burnumun halen aynı diyebilirim, sadece yandan baktığımda artık kavisim yok. bu da beni çok mutlu ediyor.estetikk oldum ben diye bağıran bir burun hiç hoş değil bence. o yüzden sen bora beyle dilediğini konuş sen ne istersen o olacak sonuçta güven en yakışanı yapıcak..
oyuklugu kendi hastaları istiyor çünkü. sen tasarımda nasıl istdgini gösterirsen öyle yapar canm. bana düz burun ypmştı mesela tasarımda, ben kavis istedm kavis yaptı
Kizlar valla cok ozur dilerim cok uzun zamandir hic yazamadim annemin esini kaybettik tasindik ve bunun gibi seylerden..suan 3 ayima gelmek uzereyim ve moralim inanilmaz bozuk..resmen burnumun ucu dustu..berbat gorunuyor yandan..istanbuldayim baska doktorlarada gittim basta sisligine veriyodum durumu ve aksamlari hep bantliyodum daha iyi oluyodu sabah actigimda bi doktora gittim bana masaj gosterdi biraz yaptim ama cok da yapmadim neden dustu noldu bilmiyorum izmire ne zaman giderim bilmiyorum ama bu ne boyle ya 2.ameliyatimi mi olcam benolmam lazim galiba cok kotu bunun duzelcegi yok onu bombeli..elimle kaldirinca kalkiyo demekki dustu niye benim basima boyle seyler geliyo yaa
kızlar bide ben kredi kartıyla ödemek istiyorum nakit cok agır olur taksit imkanı varmı acabaaaaaaaaaa
şirinecim haklıymışsınn işte görkemliaşk ve benim 1 ayımda söylediğim şeylerrgerçekten dediğin gibi herkez öyle bir süreç yaşıyormuş.. canım görkemliaşkım sakın telaşa kapılma sakın üzülme benim eskiden yazdıklarımı okursan anlarsın ne demek istediğimi ameliyatımın 1.aynında ben de aynen böyle mutsuzdum.. şuanda 2.ayımı işliyorum şikayetlerim azaldı tek problemim önden bakılınca azcık yamuk olması o da ödemden kaynaklı diye düşünüyorum.Aynaya baktığımda öyle göze batan büyük kusurları yok. Ufak tefek yampiriliği dışında. ama 1. ayımda söylediklerimi hatırlıyorumda aynı senin gibi mutsuz ve pişmandım. zamana bırakmak zorundasın tatlım inan bana 2. ayında daha da değişecek. ben bazı sabahlar uyandığımda bile değiştiğini farkediyorum. sabırlı ol canım gereksiz yere sıkma üzme güzel canını.
Hoşgedin...moralin çok bozulmuş üzüldüm( şikayetlerin ne zaman başladı tam olarak? Masajları yapsaydın keşke. İmkanın varsa gel doktorun görsün.
Zaten izmire geldigim ilk vakit gidip gorusucem..bu kadar aci cektik bu kadar hayal kurduk para verdik sonu husran olsun diye mi?bilmiyorum ama hic bi zaman aa tam istedigim gibi diyemedim 3.ayima geliyorum her gecen gun daha iyi olmasini beklerken olana bak.hala sislik var tek umudum o..burda tekrar bi doktora gitmek istiyorum
şirinecim haklıymışsınn işte görkemliaşk ve benim 1 ayımda söylediğim şeylerrgerçekten dediğin gibi herkez öyle bir süreç yaşıyormuş.. canım görkemliaşkım sakın telaşa kapılma sakın üzülme benim eskiden yazdıklarımı okursan anlarsın ne demek istediğimi ameliyatımın 1.aynında ben de aynen böyle mutsuzdum.. şuanda 2.ayımı işliyorum şikayetlerim azaldı tek problemim önden bakılınca azcık yamuk olması o da ödemden kaynaklı diye düşünüyorum.Aynaya baktığımda öyle göze batan büyük kusurları yok. Ufak tefek yampiriliği dışında. ama 1. ayımda söylediklerimi hatırlıyorumda aynı senin gibi mutsuz ve pişmandım. zamana bırakmak zorundasın tatlım inan bana 2. ayında daha da değişecek. ben bazı sabahlar uyandığımda bile değiştiğini farkediyorum. sabırlı ol canım gereksiz yere sıkma üzme güzel canını.
kızlar sakın moralinizi bozmayın ilk aylarda cok mutsuzdm hiç bgenmiyordum ne biçim burnum var hiç ameliyatlı gibi dğil diyordum. ucu çok kocaman ve çirkin geliyordu gözüme. kızlar inanınki 7.ayımda düzelmye basladı, şuan 8.ayımdayım ve mutluyum daha yeni oturuyor burnum yüzüme. asla moralinizi bozmayın her ay değişicek burnunuz bakın 8.ayımda begenmeye basladım diyorum o yüzden moral bozmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?