canım inşallah öyle olur ama normalde burnumda estetik olmadan önce ucu düşüktü sanki suanda aynıı halen düşük ucuu varya kocamannn bi görsen kocaman bir burnun var moralim sıfırr ama genede takmamaya çalışıyorum inşallah zamanla düzelir fotograflarımdaki gibi değil şuanda hiç bir ilgisi yok onlarla
canım inşallah öyle olur ama normalde burnumda estetik olmadan önce ucu düşüktü sanki suanda aynıı halen düşük ucuu varya kocamannn bi görsen kocaman bir burnun var moralim sıfırr ama genede takmamaya çalışıyorum inşallah zamanla düzelir fotograflarımdaki gibi değil şuanda hiç bir ilgisi yok onlarla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kredi kartına taksit oluomuuuuuuuuuuu
evet canım hatta bir sayfa öncede cevapladım :)) ama komisyon ne kadar koyuyorlar bilmiyorum.
benim 67.gün ve 1 hafta öncesine kadar bile çok değişti eski burnum kemer falan yoktu ama büyüktü şimdi 67gün olmasına karşın ne kadar küçüldü ve daha çok korkum ise dahada küçülürse yüzüm kocaman burun dahada küçülürse tıpa gibi duracakbiraz önce şirinenin resimlerine baktım gerçktenden eski resimleriyle bariz farklar var büyüklüğünü dert etme dahada küçülüp zarifleşiyor ben hala arada çok tıkandığımda özellikle burnuma buz tutuyorum nefes almam daha ii oluyor ve sanki o an daha küçülüormuş gibi gelior. benim tek sıkıntım yamukluğu (((( o düzelmior bi (
ama whitem benim kaç taksit oda önemli :) yaa can kopalda aklımı karıstırıo suan ne yapacagım yaa akıl fikir verin :)
canım senin yazılarını hatırlıyorumda sende burnunda memnun olmayanlardandın galiba dün gece aynaya baktım burnum braz daha küçük geldi gözüme ama ucu halen büyük tabi sabah kalkınca acaipp büyükk zamanla küçülcek diosunuz inşallahh dediğiniz gibi olur canım zaten bora beye gtmeyi düşünüorum bakalım o ne dicek geçen ay 6sında olmuştum amelyatımı daha gtmedm çıktıktan sonra kontrole buzu denicem bende bakalım bnmkide düzelicekmi :::::)) teşekkür ederim cnm .
komisyonsuz 4e bölüyorlar diye hatırlıyorum ben.
can kopal içinde, ben görüşmüştüm ama tercih etmemiştim çünkü ona burnum çok kanıyor deviasyonumda var demiştim, hiç muayene etmeden ameliyat günü vermeye kalktı ve burnun içinde sorun mu var hiç ciddiye almadı. tek söylediği sana güzel bir burun yapıcam oldu.
buda beni tedirgin etti, özellikle bora beyin yaklaşımından sonra
komisyonsuz 4e bölüyorlar diye hatırlıyorum ben.
can kopal içinde, ben görüşmüştüm ama tercih etmemiştim çünkü ona burnum çok kanıyor deviasyonumda var demiştim, hiç muayene etmeden ameliyat günü vermeye kalktı ve burnun içinde sorun mu var hiç ciddiye almadı. tek söylediği sana güzel bir burun yapıcam oldu.
buda beni tedirgin etti, özellikle bora beyin yaklaşımından sonra
hiç büyük hatta kocaman diye takma canım. ben buradan neler yazdım. yamuk duruyor, şiş, kocaman, ucu çok havada vs diye... şuan 3. ayı doldurdum ve yamukluktan eser kalmadı (Bora bey demişti zaten, ödem o istemesende geçicek diye), hala zaman zaman şişiyor, ağlayınca bir anormal oluyor, nefeste sorun yok ama bazen kabuklanma yapıyor ama şekli çok güzel oldu, yüzüme çok oturdu ve cidden kimse estetik olduğunu anlamıyor artık.
şikayetlerim tamamen bitmesede Bora bey vaadettiğini yapmış oldu, mutluyum :)
bi fotografını göremedik ama rica etsem bana yollayabilir misin
Kızlar 40. günümdeyim sol tarafta dikişler var elime geliyor temizlemek çıkarmak istiyorum çok huylandırıyor.Bide içi kaşınıyor. Elim sürekli burnumda oynayıp duruyorum bu normal mi böyle dikişleri rahatsız eden varmıydı. çok mu oynuyorum acaba burnumun içiyle bir akıl verin:) Ameliyat öncesi de bunun korkusunu yaşıyordum,aleji var bende tik de olmuş sanırım o yüzden içini hep temizlemek isteği ile elim gidiyor düşündüğüm başıma geldi korkmaya başladım kıkırdakta sorun olur mu diye???????öptüm sizlerii:))
şuanda nasıl canım fotograf eklermiisn bitane sen daha önce koymuştun görmüştüm ozamanda çok güzeldi şuanki halinide görebilirmiyim acaba :)
en kısa zamanda 3 taraftanda foto çekip ekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?