Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok iyi anlıyorum canım benimde öyleydi ucu kocamandıııı düşük gibi duruyodu ama şimdi toparlandı. bana hep ödem ödem dediler gerçekten ödemmiş. bi bburun 7 ayda mı kücülür, bak öyle oluyomuş demk ki. hele ben bi foto koymuştm buraya, herkes ucu büyük yazmıştı moralim nasıl bozulmustu anlatamam. kaldırdım o fotoyu. bence sürekli aynaya bakma. sürekli foto çekme. ayda bir foto çek sakla onları degişikligi kendin görr..

benim 67.gün ve 1 hafta öncesine kadar bile çok değişti eski burnum kemer falan yoktu ama büyüktü şimdi 67gün olmasına karşın ne kadar küçüldü ve daha çok korkum ise dahada küçülürse yüzüm kocaman burun dahada küçülürse tıpa gibi duracak biraz önce şirinenin resimlerine baktım gerçktenden eski resimleriyle bariz farklar var büyüklüğünü dert etme dahada küçülüp zarifleşiyor ben hala arada çok tıkandığımda özellikle burnuma buz tutuyorum nefes almam daha ii oluyor ve sanki o an daha küçülüormuş gibi gelior. benim tek sıkıntım yamukluğu (((( o düzelmior bi (

Kızlar 40. günümdeyim sol tarafta dikişler var elime geliyor temizlemek çıkarmak istiyorum çok huylandırıyor.Bide içi kaşınıyor. Elim sürekli burnumda oynayıp duruyorum bu normal mi böyle dikişleri rahatsız eden varmıydı. çok mu oynuyorum acaba burnumun içiyle bir akıl verin:) Ameliyat öncesi de bunun korkusunu yaşıyordum,aleji var bende tik de olmuş sanırım o yüzden içini hep temizlemek isteği ile elim gidiyor düşündüğüm başıma geldi korkmaya başladım kıkırdakta sorun olur mu diye???????öptüm sizlerii:))

canım senin yazılarını hatırlıyorumda sende burnunda memnun olmayanlardandın galiba dün gece aynaya baktım burnum braz daha küçük geldi gözüme ama ucu halen büyük tabi sabah kalkınca acaipp büyükk zamanla küçülcek diosunuz inşallahh dediğiniz gibi olur canım zaten bora beye gtmeyi düşünüorum bakalım o ne dicek geçen ay 6sında olmuştum amelyatımı daha gtmedm çıktıktan sonra kontrole buzu denicem bende bakalım bnmkide düzelicekmi :::::)) teşekkür ederim cnm .

ama whitem benim kaç taksit oda önemli :) yaa can kopalda aklımı karıstırıo suan ne yapacagım yaa akıl fikir verin :)

komisyonsuz 4e bölüyorlar diye hatırlıyorum ben.
can kopal içinde, ben görüşmüştüm ama tercih etmemiştim çünkü ona burnum çok kanıyor deviasyonumda var demiştim, hiç muayene etmeden ameliyat günü vermeye kalktı ve burnun içinde sorun mu var hiç ciddiye almadı. tek söylediği sana güzel bir burun yapıcam oldu.
buda beni tedirgin etti, özellikle bora beyin yaklaşımından sonra

hiç büyük hatta kocaman diye takma canım. ben buradan neler yazdım. yamuk duruyor, şiş, kocaman, ucu çok havada vs diye... şuan 3. ayı doldurdum ve yamukluktan eser kalmadı (Bora bey demişti zaten, ödem o istemesende geçicek diye), hala zaman zaman şişiyor, ağlayınca bir anormal oluyor, nefeste sorun yok ama bazen kabuklanma yapıyor ama şekli çok güzel oldu, yüzüme çok oturdu ve cidden kimse estetik olduğunu anlamıyor artık.
şikayetlerim tamamen bitmesede Bora bey vaadettiğini yapmış oldu, mutluyum :)

anladım cnm bende bugun görüştüm can beyle yani iyi moral verio güzel bi burun olacak falan dedi ama garip bişi vardı ya hani çıkaramadım eksik bişeydi sanki. bide taksit yok kredi kartı yok beni çok zorlayacaktı bakalım bora beylede görüşücem cnm ama korkuorum yaa cünkü bak bora beyde genelde burun ucu cok top gibi

bi fotografını göremedik ama rica etsem bana yollayabilir misin

şuanda nasıl canım fotograf eklermiisn bitane sen daha önce koymuştun görmüştüm ozamanda çok güzeldi şuanki halinide görebilirmiyim acaba :)

Kızlar 40. günümdeyim sol tarafta dikişler var elime geliyor temizlemek çıkarmak istiyorum çok huylandırıyor.Bide içi kaşınıyor. Elim sürekli burnumda oynayıp duruyorum bu normal mi böyle dikişleri rahatsız eden varmıydı. çok mu oynuyorum acaba burnumun içiyle bir akıl verin:) Ameliyat öncesi de bunun korkusunu yaşıyordum,aleji var bende tik de olmuş sanırım o yüzden içini hep temizlemek isteği ile elim gidiyor düşündüğüm başıma geldi korkmaya başladım kıkırdakta sorun olur mu diye???????öptüm sizlerii:))

bi fotografını göremedik ama rica etsem bana yollayabilir misin

fotomu eklemiştim aslında ama yine son halini de eklerim. Bora bey ucu top gibi yapıyor diyorsunda burada gördüğün tüm burunlar birkaç aylık, en fazlası 6 aylık yani. kimsenin 1 yıl geçipte tam şeklini almış burununu görmedim ben daha.
Son karar tabiki de senin, incelemek en mantıklısı ama şunu söyleyebilirim ki zamanla harika bir şekil aldı benim burnum ve ucunun oturmaya başlamasına daha 2-3 ayım var diye biliyorum

Canım burundaki dikişlerim benimde baya uzundu sürekli batıyordu, kontrolde Bora bey kesip, kısalttı ve rahatladım, yoksa burnumda her sürttüğünde hapşurtuyordu beni. Ayrıca bende alejiğim ama onun için gerekli görürse ilaç veriyor doktorumuz ve ben hala zaman zaman burnumdaki hassasiyetten hapşuruyorum, kolay değil.

Teşekkürler kalopsia Bende hepsini kestireyim ozamn. Burun ucum bişey olmaz dimi ister istemez oynuyorum biraz.Bu arada albüm yap açıp bakarız sonrada ben görmedim mesela senin eski eklediğini::)

kızlar burnumun solundaki hemen ucunda yukarı doğru sert böle incecik kıkırdak gibi kürdan gibi kısa biraz daha bişi bar içinde acaba bora bey unuttumu orayı burnumu temizlerken oraya değdiği zaman canım yanıyor tarifdeedemedim tam yahu bu nedir hepinizde var ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…