- 25 Aralık 2013
- 78
- 3
- 98
Merhabalar,
Biliyorsunuz burun ucumdan memnun değildim, bu sebeple 18 nisanda tekar ameliyat oldum. Bandajım çıkınca yeni fotoları ekleyeceğim :))
canım ameliyatımı oldum dün 8.30 gibi bir saat 15 dk kadar sürmüş.. benim konuşmam çok erken daha aslında..benim burun ucum biraz düşüktü şu an sargılı ama kalkmış görünüyor..inşallah herkesin beğeneceği bir hale döner..benimde kemerim vardı ama bana kemik aldım falan demedi.sadece törpülendi..sen de sıkma hiç canını nolur..burak bey çok tatlı bir insan..gidip derdini tekrar anlat..muhakkak yardımcı olacaktır.. tekrar kime ameliyat olacağın konusuna gelince tamamen senin karar vereceğin bir iş arkadaşım..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Allahım güzellikler versin bize..bol bol da dua etmeyi unutma..gelecek olan Allahımdan geliyor nede olsa..
merhaba
burun ucunun nesinden memnun değildin acaba? bende burun ucumun çok büyük olmasından memnun değilim de. burak beye muayene oldum ama garanti vermedi, bende endişeye düştüm
Ucu genisti ve etliydi. Gulunce de dusuodu. Simdi kanatlarini daraltti ama daha alcida yani nasil oldu bilmiorum. Ama cok kucuk bi burun istiosan burak bey dogru tercih olmaz. Cunku o hep dogalciliktan yana yani. Emre ilhani oneririm kucuk bi burun istiosan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım burnum küçülsün istemiyorum ama burnumun ucu ve kanatları çok geniş. burak bey buralarda daraltma yaparım dedi. ama ne kadar yapacak? yapabilir mi??? anlamadım ki çok genel konuşuyor
bir de ilk ameliyatım nedeni ile burnumun ön kısmında eğrilik var. onu düzeltemeyebilirim dedi garantisini vermedi bu da dr la ilgili birşey değilmiş yani garanti veren olursa da inanma dedi, şimdi de ben güvenemiyorum. o kadar ameliyata giricem eğrilik kalacak mı yani
Canim resmini yollasana bana burnunun bakiim bnmkine benzio mu. Az cok fikir verebilirim sana.
nasıl göndericem özel msjla gidiyor mu , yada mailin varmı ona atayım?
oykuserifoglu hotmail.com tatlim
Slm biraz geçoldu ama gönderdim seninki ile benzer mi acaba canım merak ettim ?
Slm biraz geçoldu ama gönderdim seninki ile benzer mi acaba canım merak ettim ?
Canim gordum resimleri sanirim daha once ameliyat olmussun. Bnmkine benzemio ve bu burun burak hocanin duzeltecei bi burun diil bence. Onermem yani. Baris cakir ya da muhammet dilbere git
Merhaba arkadaşlar,
Ben ikinci kere burak hocaya ameliyat oldum. Bandajım da çıktı fotoları da koydum. Bi gözatın lütfen. Ben bu sefer gerçekten beğendim :)
Bende uzun süreler doktor araştırdım. Birkaç doktor ile görüşmeye gittim. En son Burak Bey ile görüştüğümde kesin kararımı verdim. Gidince sizde hak vereceksiniz. Önceden ona ameliyat olmuş tanıdığım yoktu. Burası sayesinde birinin önerisini aldım. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Gayet memnunum. İyiki uzun yıllar ertelemişim ve Burak Bey'i bulmuşum diye düşünüyorum. Ameliyat acayip acısızdı. Morluklar yok denecek kadar azdı. Herşey çok yolunda gitti. Çok memnunum. Ayrıca sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?