Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende bu ay içerisinde burak beye yaptırmayı düşünüyorum bi anda bir tavsiye üzerine doktor araştırırken duydum ve araştırmaya başladım. Ama resimleri göremiyorum nedeni mesaj sayısını doldurnamakmi[/SIZE]

Merhabalar,

Biliyorsunuz burun ucumdan memnun değildim, bu sebeple 18 nisanda tekar ameliyat oldum. Bandajım çıkınca yeni fotoları ekleyeceğim :))

Merhabalar,

Biliyorsunuz burun ucumdan memnun değildim, bu sebeple 18 nisanda tekar ameliyat oldum. Bandajım çıkınca yeni fotoları ekleyeceğim :))

merhaba
burun ucunun nesinden memnun değildin acaba? bende burun ucumun çok büyük olmasından memnun değilim de. burak beye muayene oldum ama garanti vermedi, bende endişeye düştüm

merhaba burnunun ucundan memnun musun???

merhaba
burun ucunun nesinden memnun değildin acaba? bende burun ucumun çok büyük olmasından memnun değilim de. burak beye muayene oldum ama garanti vermedi, bende endişeye düştüm

Ucu genisti ve etliydi. Gulunce de dusuodu. Simdi kanatlarini daraltti ama daha alcida yani nasil oldu bilmiorum. Ama cok kucuk bi burun istiosan burak bey dogru tercih olmaz. Cunku o hep dogalciliktan yana yani. Emre ilhani oneririm kucuk bi burun istiosan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım burnum küçülsün istemiyorum ama burnumun ucu ve kanatları çok geniş. burak bey buralarda daraltma yaparım dedi. ama ne kadar yapacak? yapabilir mi??? anlamadım ki çok genel konuşuyor

bir de ilk ameliyatım nedeni ile burnumun ön kısmında eğrilik var. onu düzeltemeyebilirim dedi garantisini vermedi bu da dr la ilgili birşey değilmiş yani garanti veren olursa da inanma dedi, şimdi de ben güvenemiyorum. o kadar ameliyata giricem eğrilik kalacak mı yani

Canim resmini yollasana bana burnunun bakiim bnmkine benzio mu. Az cok fikir verebilirim sana.

Slm biraz geçoldu ama gönderdim seninki ile benzer mi acaba canım merak ettim ?

Canim gordum resimleri sanirim daha once ameliyat olmussun. Bnmkine benzemio ve bu burun burak hocanin duzeltecei bi burun diil bence. Onermem yani. Baris cakir ya da muhammet dilbere git

cnm çok net yorum yapmışsın tşk ederim kafamdaki soru işaretleri silindi en azından, dediğin gibi a. göksel veya m. dilber olacak sanırım maddi kısmını ayarlayabilirsem. barış çakır plastik cerrah o yüzden istemiyorum kbb ci de olması lazım.. bir de barış çakırın yaptığı bi burun gördüm kötü diil ama çok özel de değil yani o kdr paraya daha ii olabilirdi bence

Merhaba arkadaşlar,

Ben ikinci kere burak hocaya ameliyat oldum. Bandajım da çıktı fotoları da koydum. Bi gözatın lütfen. Ben bu sefer gerçekten beğendim :)

24 nisanda bende 2.ameliyatımı Burak hocaya oldum nefes almamla ilgili bi sorunum vardı benim estetik değildi ve hayatımda gördüğüm en güler yüzlü en cana yakın doktor çok sevdim ben :) 2.ameliyatım için çok iyi doktor seçmem gerekiyordu en önemlisi doktora güvenmek çok önemli ve kendisi o güveni bana verdi :) şuanda gayet rahat nefes alabiliyorum Allah'a şükür :)

Merhaba, bende Burak bey hakkında bilgi almak istiyorum, fotoğrafların izi görmek istiyorum, beni arkadaş olarak eklermisiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…