cnm bende seni ekledim kabul edermisin. mayıs ayında ameliyat olacağım ya burak bey ya da muhammed dilber'e. muhammed beyin yaptığı birçok burnu gördüm ve çok begendim ama ne yazık ki burak bey'in yaptığı hiçbir burnu henüz göremedim. karar veremiyorumhaklısın çok erken canım ama sanki şişlik deil de tipini öle yapmış gibi. biraz inme oldu suana kdr ama bilmiorm ne kdr deişim olur. milletin fotolarına bakıorm daha 1 ayda incecik ve çok güsel duruo. o yüzden 6 ayda çok dramatik bi deişim olucaına inanamıorm pek.
hayır cnm ben medipol de ameliyat olmadım.
ayın 13 ü salı günü Burak Bey'e ameliyat oldum.
Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Burun kanamam falan da olmadı.
Burak Bey ameliyat sonrası silikonlu tampon değil ince uzun sünger gibi bişi koymuş. ilk gün o vardı burnumda. sonra ertesi sabah gelip onu çıkardı.
burnumdan da nefes almaya başladım yavaş yavaş.
sanırım ameliyat 2 saat kadar sürdü, ameliyata dair bişi hatırlamıyorum.
ayrıca öyle yüzümde abartılacak şişlikler falan da olmadı göz altlarımda hafif bi kızarıklık oldu, ikinci gün koyulaştı bugün 4. günüm sararmaya başlamışlar bile ki çok hafifti bu morluklar abartılacak hiç bişi yoktu.
ben estetik kaygılarla ameliyat olmadım nefes alma problemim vardı, konkalar şişti ve sağ burun içinde lküçük bi et oluşmuştu ayrıca ben bundan yaklaşıl 8-9 yıl kadar önce Konya'da devlet hastanesine burun ameliyatı olmuştum dr sanırım fazla kıkırdak çıkarmış, burun içimde hiç kıkırdak kalmamış, Burak Bey gerekirse kulağından alıp buruna ilave edicez demişti, ki ameliyatta burunda hiç kıkırdak kalmadığını görmüş ve kulağımdan alıp burnuma yerleştirmiş. kulağımında arka kısmından yani hiç görünmeyecek kısımdan almış. ki iz kalmasın, belli olmasın diye. şuan kulağımda da agrı sızı yok, burnumda da. burnumdaki ateli çarşamba günü çıkaracak.
benim Burak Bey i tercih etme nedenim hem abimlerin şirketinden 4 kişiyi ameliyat etmesi hem de burdaki arkadaşların memnuniyeti oldu.
Burak Bey genel olarak çok ilgili sevimli, sempatik bi dr. Hastanenin ilgisi de güzeldi.
inş. sonuçta güzel olur..
darısı olmak isteyip de bi türlü olamayanların başına :)
hayır cnm ben medipol de ameliyat olmadım.
ayın 13 ü salı günü Burak Bey'e ameliyat oldum.
Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Burun kanamam falan da olmadı.
Burak Bey ameliyat sonrası silikonlu tampon değil ince uzun sünger gibi bişi koymuş. ilk gün o vardı burnumda. sonra ertesi sabah gelip onu çıkardı.
burnumdan da nefes almaya başladım yavaş yavaş.
sanırım ameliyat 2 saat kadar sürdü, ameliyata dair bişi hatırlamıyorum.
ayrıca öyle yüzümde abartılacak şişlikler falan da olmadı göz altlarımda hafif bi kızarıklık oldu, ikinci gün koyulaştı bugün 4. günüm sararmaya başlamışlar bile ki çok hafifti bu morluklar abartılacak hiç bişi yoktu.
ben estetik kaygılarla ameliyat olmadım nefes alma problemim vardı, konkalar şişti ve sağ burun içinde lküçük bi et oluşmuştu ayrıca ben bundan yaklaşıl 8-9 yıl kadar önce Konya'da devlet hastanesine burun ameliyatı olmuştum dr sanırım fazla kıkırdak çıkarmış, burun içimde hiç kıkırdak kalmamış, Burak Bey gerekirse kulağından alıp buruna ilave edicez demişti, ki ameliyatta burunda hiç kıkırdak kalmadığını görmüş ve kulağımdan alıp burnuma yerleştirmiş. kulağımında arka kısmından yani hiç görünmeyecek kısımdan almış. ki iz kalmasın, belli olmasın diye. şuan kulağımda da agrı sızı yok, burnumda da. burnumdaki ateli çarşamba günü çıkaracak.
benim Burak Bey i tercih etme nedenim hem abimlerin şirketinden 4 kişiyi ameliyat etmesi hem de burdaki arkadaşların memnuniyeti oldu.
Burak Bey genel olarak çok ilgili sevimli, sempatik bi dr. Hastanenin ilgisi de güzeldi.
inş. sonuçta güzel olur..
darısı olmak isteyip de bi türlü olamayanların başına :)
burak erdamar canım sevgılı doktorum :) 27 nısanda oldum 7 ay oldu burnumda egrilik ve nefes alamama problemiyle gittim ki daha oncesinde cok doktora gıttım hem estetik hemde nefes sorunum oldugundan ıkı işlemi yapacak doktor bulmam gerekti yada hem kbb hem plasık cerrahı cı 2 doktor gırmesını ıstıycektımki burak beyi buldum şöyyle diyiim hiç burnumun resmini çekmedi bana öyle guven cesaret verdiki herseyde mukemmel oldu :) çok morardım onu soylemeliyim ama hıc buz koydurmadım onun etkısı buyuk ve sunu soylım bana dediği sey ben asla estetıklı burun yapmam kımse anlamaz dedi kalkık mınıcık değil doğal yaparım dedi ve yaptı hıc kımse burnumun estetık oldugunu ben soylemezsem anlamıyor :) memorialda zaten amelıyat yapıyor tavsıye sıddetle ederım burnumun resimlerindeki fark zaten cok cok belli :)
Banada burun resimlerinizi yollarmısınız rica etsem ri_va@hotmail.com
Bende uzun süreler doktor araştırdım. Birkaç doktor ile görüşmeye gittim. En son Burak Bey ile görüştüğümde kesin kararımı verdim. Gidince sizde hak vereceksiniz. Önceden ona ameliyat olmuş tanıdığım yoktu. Burası sayesinde birinin önerisini aldım. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Gayet memnunum. İyiki uzun yıllar ertelemişim ve Burak Bey'i bulmuşum diye düşünüyorum. Ameliyat acayip acısızdı. Morluklar yok denecek kadar azdı. Herşey çok yolunda gitti. Çok memnunum. Ayrıca sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olabilirim.
Merhaba arkadaşlar,
Öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarımı profilimde paylaştım. Oradan bakabilirsiniz. Şu an daha doğal olduğunu söyleyebilirim. Sanki hep bu burnum varmış gibi hissediyorum. Ben memnun kaldım. Takdir sizin.
zda kardeş bir arkadaşımız 25 msj hakkını doldurabilmek için yazdığı msj ı 25 kez göndermişti onu dene ve eminep ve gülnihan ın burunlarını gör harika ikiside
burak erdamarın yerı nerde bılen varsa yardımcı olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?