Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm bende seni ekledim kabul edermisin. mayıs ayında ameliyat olacağım ya burak bey ya da muhammed dilber'e. muhammed beyin yaptığı birçok burnu gördüm ve çok begendim ama ne yazık ki burak bey'in yaptığı hiçbir burnu henüz göremedim. karar veremiyorum

merhaba arkadaşlar,
bende burun estetiği olmak istiyorum. ve hekim önerisine ihtiyacım var.
2011 nisan ayınca rinoplasti ve deviasyon ameliyatı olmuştum fakat 1 yılın sonunda burun üzerinde bir kemer oluştu deviasyon fazlasıyla devam ediyor ve dahası burun ucum düştü. yan profilim çok kötü ve önden de bakılınca sola doğru hafif bi eğilme var Allahtan estetik oldum bi de olmasam nolurdu kimbilir bu yüzden benim son şansım. revize estetikler de hekimler de çekingen yaklaşıyor çünkü hata kaldırmaz diyorlar. kafam çok karışık. Burak Hoca hakkında görüşleriniz neler. okudum ama çok bilen yok sanırım. Bir de operasyon geçiren arkadaşların fotolarına ihtiyacım var lütfenn yardım edin bana

eğer benim de mailime foto yollarsanız öyle mesud olurum kii :):)
mhrbn.ms@hotmail.com

Son düzenleme:
Bende olmayı düşünüyorum fakat fiyatı hakkında bilgi paylaşırmısınız?

Resimlerinizi paylaşırmısınız rica etsem

Lütfen resimlerinizi atarmısınız mail adresim ri_va@hotmail.com bende estetik olmayı düşünüyorum ama doktorda karar kılamıyorum. çok araştırdım ve kararsızım

slm.bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim.ilk olarak resimlerine bakabilirmiyim bende ameliyat oldum 1 ay oldu fakat burnum cok düz duruyor şu an doktorum kavis gelecek masaj yap diyor ama bana niyeyse cok inandrıcı gelmiyor senin burnunda öylemiydi sekli sonradan mı oturdu?kavis oldumu? cevaplarsan sevinirim şimdiden sağol

bu doktora ait hiç resim yok(( resim koyabilir misiniz veya mail adresimi versem?

ben de resim görebilir miyim?

zda kardeş bir arkadaşımız 25 msj hakkını doldurabilmek için yazdığı msj ı 25 kez göndermişti onu dene ve eminep ve gülnihan ın burunlarını gör harika ikiside

yeni üyeyimm göremiyorumm..keşke bende görebilseydim fotolarını..bu msj sınırı cok sıkıntı yaaa...umarım memnun kalırsın tamemn oturdugunda burnun ve cabuk iyileşirsin..zaten acın olmadıgını söylemişsin...işallah bende bi dr a karar verip gönül rahatlıgıyla olurum ameliyatımı..su an içimde cok korku var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…