geschichte selam, son durumunuz nedir acaba ? hala burnunuzdan mutsuz musunuz ?? bilgi verirseniz çok seviniirm.
benim okuduğum hep, ilk alçı çıktığında burnun ortasının tava ile vurulmuş gibi düz olduğu ama sonradan geçtiği...inşallah sizinki de geçer..ben de en çok anlamsız bakışlardan korkuyorum, çünkü önden bakıldığında burnumun şeklinden memnunum. Deviasyon olduğu için aşağından bakıldığında biraz yamuk ve, yandan biraz büyük. Onun dışında önden ince bir burmum var..deviasyon sebebi ile nefes sorunum olduğu için, yaptırmışken yamukluğu da düzelsin istiyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum...yardımız lütfenn...
çok teşekkürler.
şöyle anlatayım sana durumu. burak bey çok ii ve ilgili bi doktor. ve gerçekten doalcı ve burnun yapısını bozmayan biri. okuldaki arkadaslarım estetik olduğunu bile zor anladılar. fakat insan ameliyata girip o kdr zahmete katlanınca alçının altından mükemmel bi sonuç çıkmasını beklio. burnumun kemiğini gerçekten çok güsel yapmış. öle bariz kayık gibi bi kavisi yok ama bnm kendi burnumun ucu çok etliydi ve onun küçülmesini istiodum. o da çok az küçültmüş dolayısıyla hoşuma gitmedi. kendisi bunun ödem olduğunu ve ineceğini söyledi bana. herkes de öle dior. ama dier estetik olmş insanların resmine bakınca daha 1 ayda incecik ödemsiz burunları olduğunu görüorum. bu sebepten 6 ay sonra öle dehşet bi deişim olucaı kanısında deilim. pişman mıyım dersen hayır hiç deilim. eski burnumdan çok çok daha güsel. ama mükemmel deil. ve insan ameliyattan sonra gerçekten mükemmeli istior.
ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu. gözle görülür inme var şişlikler de ama henüz tam istediğim gibi deil. doktorla konusucam salı günü. eer bu haliyle kalırsa sırf burun ucundan tekrar ameliyat yapmasını isticem tabii ki bedava! :) albümde fotolarım war ama ark. olarak eklemen gerekior.
çok teşekkürler ayrıntılı bilgi için, tabi ki haklısınız insan hep hayalindekini istiyor.. ama bence öyle küçülmeyecek diye düşünmeyin, şişlik olduğu belli ve daha yeni sayılır, en azından 1 yıl sonra bence daha cok begeneceksiniz, ki şuanda da gayet güzel :) ben de kendimi ilk 1 yıl kafamdaki gibi olmayacak durumuna alıştırmaya çalışıyorum, ama tabi ki yaşamak başka bişey..inşallah yine korkup vazgeçmezsem ben de nisanda olacağım. tekrar çok teşekkür ederim bilgi için.
korkacak bişey yok. acı bağlamında. ben istediğim kıvama gelmezse tekrar olucam ameliyat. ama bu sefer muhammet dilbere olmayı düşünüorm :) ameliyattan sonra 2 ay güneş gözlüğü takamıosun o yüsden nisanda olmak biraz sıkıntılı olabilir. :)
Gönderdimm :) umarım sağlıklı bir karara varmana yardımcı olur..
nniluufer arkadaşım bana da gönderebilirsen inana çok mutlu olurum mailim
ummunsal@hotmail.com
Burun ameliyatımdan önce/sonrası resimlerimi albüme koydum,görmek isteyenler beni eklerse görebilir..
Gönderdim kontrol edebilirsin :)
çok uzun zaman sonraya vermiyor ben işlerimi ayarlamam lazım demiştim. 1 ay sonra ben arayıp gün almıştım.yazın sonu en iyisi sıaklar geçsin. tatile çık ondan sonra en doğru zaman..
şimdiden geçmiş olsun
inan uzun zamandır niyetliyim amacım burak beye alternatif aramak değil her seferinde bir kişi daha görsemde cesaretim biraz daha artsa korkum ameliyat masasına yatmak başka bir şüphem yok illa şu ankinden daha kötü olamaz Allahın izni ile ister özelden ister albümlerden fotonuda ğörmek isterim baharaydin3456@hotmail.com
ve o gördüğün resimlerin biri bandajın çıktığı ilk gün diğeri de 1 hafta sonrası,, Şuan kavisi ucu yavas yavas dahada guzelleşiyor.O hali şiş imiş meger:) Şimdi dahada güzel:))
mody arkadaşım kusura bakma emirvaki yapım seni ekledim. ben de pazartesi burak beye ameliyat oluyorum ama hiç fotoğraf göremedim..bana gönderirsen çok memnun olurum ummunsal@hotmail.com çok teşekkür ederimmm
canım ameliyatımı oldum dün 8.30 gibi bir saat 15 dk kadar sürmüş.. benim konuşmam çok erken daha aslında..benim burun ucum biraz düşüktü şu an sargılı ama kalkmış görünüyor..inşallah herkesin beğeneceği bir hale döner..benimde kemerim vardı ama bana kemik aldım falan demedi.sadece törpülendi..sen de sıkma hiç canını nolur..burak bey çok tatlı bir insan..gidip derdini tekrar anlat..muhakkak yardımcı olacaktır.. tekrar kime ameliyat olacağın konusuna gelince tamamen senin karar vereceğin bir iş arkadaşım..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Allahım güzellikler versin bize..bol bol da dua etmeyi unutma..gelecek olan Allahımdan geliyor nede olsa..
çok teşekkür ederim canım..şimdilik eski halimi yükledim..gün gün eklemeyi düşünüyorum..inşallah umduğumuzdan çok daha güzel olur her şey..peki neden mayısa kadar bekliyosun..hemen git bence..gerçi şişlikler ancak geçecektir..
burak bey bana dediki bir hafta sonra burnunu hiç beğenmeyeceksin birinci ayın sonunda hala beğenmeyeceksin ama 3. aydan sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin dedi..
sende hiç özme canını..senin fotoğraflarında samimi olarak söylüyorum kötü görünmüyor..ama beklentini anlıyorum..burun kanatların biraz büyük kaldı diye düşünüyorsun..onu da çok rahat düzelttirebilirsin..
birde ameliyattan sonra bakım için ne yaptın canım hala biraz tıkalı..burun spreyi sıkıp kulak pamuğuyla temizlemeye çalışıyorum..
yanlış yapmıyorum dur inşallah.
canım burak beyle en son görüşmemizde mayısta gel demişti o yüsden... 1,5 ay kadar sürekli sümüklü olacak burnun ve kan pıhtıları gelecek :)) sürekli sprey sık ve hafif hafif sümkür kulak pamuğuyla da temizle. ben de öle yaptım. 2. ayda ztn artk nefes alabilmeye başlıcaksın. ben ucu şiş olduğu için hep hafif hafif masaj yaptım inmesi için ne kdr faydalı oldu emin deilim ama :)) evet küçük bi müdaheleyle hallederim beenmediin yeri dedi ztn doktor. sorun olacağını sanmıorm. umarım sen de istediin şekle kavuşursun çok merak ediorum sonucu :)
bak bakalım mailine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?