Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba Burak beyi tanidiginizi yazmişsiniz sizden biraz bilgi alabilir miyim Burak bey hakkında :)

Fotoları görmek istiyorum sizi ekmedim kabul edermisiniz

Selamlar,
Burak bey'e ameliyat oldum daha sonra çok pişman oldum. Baska bi doktora revizyon olmak zorunda kaldim. Lutfen iyi dusunup karar veriniz..

Merhabalar,

Biliyorsunuz burun ucumdan memnun değildim, bu sebeple 18 nisanda tekar ameliyat oldum. Bandajım çıkınca yeni fotoları ekleyeceğim :))
Slm, benim burun ucum da top gibi kaldı. Zaten büyük bir burnum vardı. Ben daha da küçülmesini istiyordum. Şimdi burun ucu estetiği düşünüyorum. Acaba ilk ameliyata göre daha mı kolay ameliyat sonrası süreç? Bir de ücreti merak ettim. Normal rinoplasti ye göre daha mı ucuz?

Burun estetiği konusunda yorum yapamam ama, hastalık teşhisi konusunda alanında "tek" diyebilirim. Boğaz ağrısı ile öylesine gittiğim ve bir bakışta doğru teşhisi koyan doktordur kendisi.. Teşhis : "öpücük hastalığı". KBB için başka doktora gitmeyin derim :)

ben de Burak Erdamar !a ameliyat oldum.. ameliyattan çıktıktan sonra bir kere bile ağrı kesici almadım ..Ona kalsa çok iyiymiş enerjim ondanmış ama öyle değil önceki kapalı konka ameliyatımda gayet öldüm ağrıdan.. antibiyotik de içmeyi sevmem kullanmadım gayet iyiyim ve doğal duruyor kimse anlamıyor.. Burak Hocanın hocası bile denk geldi florance de gittiğimde çok doğal olmuş dedi

ve ekleyeyim inanılmaz pozitif cidden Nirvana noktasında bi yapısı olduğu için hiç gerilmeye fırsat bulamıyosunuz

Selam kızlar, Dr. Burak Erdamar'a estetik yaptırmayı düşünüyorum, çalıştığım iş yerinde bi arkadaş oldu, sonuç onun için mükemmel ama burun üstü hafif çökük, kendi de farkında ama memnuın. Burak bey in aslında KBB'ci olduğunu biliyorum, hiçbir nefes problemim yok. yaptıran arkadaşların burun fotolarını görmem mümkün mü?

teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar ben de burak erdamar da burun ameliyati olmayı dusunyorum yardimci olabilir misiniz nasıl memnun kaldınız mi ameliyat olan arkadaslar foto atabilir mi lütfen

Fotolarinizi göremiyorum kafam çok karışık ve burak beyin ameliyatları ile ilgili hiç foto gjoremedim

Burak beyden mi olmustunuz ameliyatı ben de olucam ama hala karar veremedim

Bana da fikir verebilir misiniz ben de dogalliktan yanayım çok küçük bi burun istemiyorum zaten burak bey bana hafif inceltirim çok da doğal bi burnun olur dedi mail adresimi yazsam bana foto atabilirmisiniz

Merhaba burak beyde mi oldunuz ameliyatı ben de olmayı dusunyorum bilgi alabilir miyiz sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…