Arkadaşlar içiniz rahat olsun ben burak beyi bizzat tanıyorum çok iyi bir doktordur rahatça güvenebilirsiniz oğlumunda bademcik ameliyatını burak beye yaptırmıştım tanıdıklarımdan burnunu ona yaptıran var kuzenim yaptırdı çok güzel oldu
Merhaba arkadaşlar,
Ben ikinci kere burak hocaya ameliyat oldum. Bandajım da çıktı fotoları da koydum. Bi gözatın lütfen. Ben bu sefer gerçekten beğendim :)
Bende resimlerini görebilir miyim arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim :)
kabul ettim cnm
bende resimlerinizi göremem mümkünse lütfen bende 1 sene oldu ameliyat olalı ama burnum sarkık duruyorda revizyon banada gerekiyor ama daha kötü olur diye korkuyorum burak erdamara ameliyat oldum.kabul ettim cnm
Fotoları görmek istiyorum sizi ekmedim kabul edermisinizben ameliyat olalı 1,5 ay oldu. gözle görülür inme var şişlikler de ama henüz tam istediğim gibi deil. doktorla konusucam salı günü. eer bu haliyle kalırsa sırf burun ucundan tekrar ameliyat yapmasını isticem tabii ki bedava! :) albümde fotolarım war ama ark. olarak eklemen gerekior.
Slm, benim burun ucum da top gibi kaldı. Zaten büyük bir burnum vardı. Ben daha da küçülmesini istiyordum. Şimdi burun ucu estetiği düşünüyorum. Acaba ilk ameliyata göre daha mı kolay ameliyat sonrası süreç? Bir de ücreti merak ettim. Normal rinoplasti ye göre daha mı ucuz?Merhabalar,
Biliyorsunuz burun ucumdan memnun değildim, bu sebeple 18 nisanda tekar ameliyat oldum. Bandajım çıkınca yeni fotoları ekleyeceğim :))
Merhaba ben de burak beye ameliyat olcam foto atabilir misinizslm arkadaşlar bende yarın burak beye ameliyat oluyorummmmm.çok heycanlıyım
Burak beyden mi olmustunuz ameliyatı ben de olucam ama hala karar veremedimmerhaba ameliyatın nasıl geçti. benim kemerimde 2 katmanlı kemik çıktı ve çok mutsuzum. ucu biraz indi ve düştü. yani sonuçtan memnun deilim. 2,5 ay oldu. mayısta doktorla görüşücem tekrar ve sanırım revizyon olucam. şişler indikçe yanlışlıklar çıkıor ve maalsef güldüümde burnumun ucu yamuluor. aynı doktora olmak ne kadar dooru bilmiorm ama baska doktora vericek de param yok. umarım sen memnun kalmışsındır
Bana da fikir verebilir misiniz ben de dogalliktan yanayım çok küçük bi burun istemiyorum zaten burak bey bana hafif inceltirim çok da doğal bi burnun olur dedi mail adresimi yazsam bana foto atabilirmisinizşöyle anlatayım sana durumu. burak bey çok ii ve ilgili bi doktor. ve gerçekten doalcı ve burnun yapısını bozmayan biri. okuldaki arkadaslarım estetik olduğunu bile zor anladılar. fakat insan ameliyata girip o kdr zahmete katlanınca alçının altından mükemmel bi sonuç çıkmasını beklio. burnumun kemiğini gerçekten çok güsel yapmış. öle bariz kayık gibi bi kavisi yok ama bnm kendi burnumun ucu çok etliydi ve onun küçülmesini istiodum. o da çok az küçültmüş dolayısıyla hoşuma gitmedi. kendisi bunun ödem olduğunu ve ineceğini söyledi bana. herkes de öle dior. ama dier estetik olmş insanların resmine bakınca daha 1 ayda incecik ödemsiz burunları olduğunu görüorum. bu sebepten 6 ay sonra öle dehşet bi deişim olucaı kanısında deilim. pişman mıyım dersen hayır hiç deilim. eski burnumdan çok çok daha güsel. ama mükemmel deil. ve insan ameliyattan sonra gerçekten mükemmeli istior.
Merhaba burak beyde mi oldunuz ameliyatı ben de olmayı dusunyorum bilgi alabilir miyiz sizdenmerhaba ameliyatın nasıl geçti. benim kemerimde 2 katmanlı kemik çıktı ve çok mutsuzum. ucu biraz indi ve düştü. yani sonuçtan memnun deilim. 2,5 ay oldu. mayısta doktorla görüşücem tekrar ve sanırım revizyon olucam. şişler indikçe yanlışlıklar çıkıor ve maalsef güldüümde burnumun ucu yamuluor. aynı doktora olmak ne kadar dooru bilmiorm ama baska doktora vericek de param yok. umarım sen memnun kalmışsındır
slm arkadaşlar bende yarın burak beye ameliyat oluyorummmmm.çok heycanlıyım[/QUOM
Merhaba ameliyat oldunuz mu ben de burak bey e ameliyat olmayı dusunyorum yardimci olabilir misiniz
Bana da fikir verebilir misiniz ben de dogalliktan yanayım çok küçük bi burun istemiyorum zaten burak bey bana hafif inceltirim çok da doğal bi burnun olur dedi mail adresimi yazsam bana foto atabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?