Çok teşekkür ederim bahar3. :) Ben ameliyat olduğumu çok yakınlarım hariç kimseye söylemedim. Karşılaştığımda kimse anlamıyor. Aslında eski burnumla çok farklı. Ama doğal olduğu için ben söylediğimde şaşırıp kalıyorlar. :) Önceki yazışmaları okumadım. Sizde ameliyat mı olacaksınız?
BURAK BEYE olmayı düşünüyorum sen gül_nihal in fotolarına bakarak ona bu konuda yardımcı olabilirmisin henüz 8.günü burun kendini toparlayınca daha güzel durmayacakmı sende o evrelerden geçtin daha iyi bilirsin
bahar sen nasıl buldun fotoları? :) biraz bakımsız ya fotolar burun ucumda falan lekeler var çok dokunmamak için silemiyorum.
buarada, Burak Bey'e bence de gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin, benim kulaktan kıkırdak alıp burun ilave etmiş bi dr.
işinde başarılı bence.
bana kendine çok iyi bakmışsın dedi. bakma sen o koydugum fotolar biraz soluk gibi bulundugum odanın ortamından öyle çıkmış.
ben de doğru düzgün morarma bile olmadı, dolayısıla dr um kendine iyi bakmışsın çabuk toparlanmışsın dedi.
benim bu siteyi takibimden de anladıgım şu ki, benim burun 8 günlük olmasına ragmen yine de maşaallah çok ama çok iyi.
aşırı bi şişlik vs yok zira.
ouf ya burak bey şişli memorial de çalışıyormuşben eve yakın bir yer olsun istiyorum sonuçta ameliyattan sonra da kontrollere falan gideceğim. Birde ben sadece estetik olmak istiyorum. kbb doktoru istediğim gibi yapmazsa diye korkuyorum burak bey estetiğe yeterince önem veriyor mu sizce? yoksa doğal olsun diye beğenmediğim bir burun yapar mı?
cnm, benim burunda gördün işte Burak Bey in marifetini :)
gerçi önden pek begenmiyorum çünkü burun ucu çok şiş şuan bişi belli değil o nedenle. bi de insanın yeni burnuna alışması çok zor oluyo.
ya bak ben de Anadolu'dan Avrupa yakasına ameliyata gittim. hastanenin nerede oldugu önemli değil bence.
Doğu Anadolu bölgesinden İstanbul'a ameliyata gelenler tanıyorum ben. Ki sen İstanbul'un içindesin, tamam trafik falan v.s. ama araban varsa zaten dert değil araban yoksa da Anadolu yakasında da zaten bi yere ulaşmak için en az iki araç değiştiriyosun.
Ben sadece estetik olmadım, konkalarda büyüme vardı, burnumun içinde küçük bi et vardı nefes almamı zorlayan bunlar içinde işlemler yapıldı. Ameliyatımın asıl nedeni nefes alamama sıkıntımdı zaten.
Sadece estetik kaygın varsa, Burak Bey e bunu izah et, sadece estetik kaygım var ama burnumunda zarar görmesini istemiyorum dersin.
Çünkü bi plastik cerrah da burnuna başka açılardan zarar verebilir, düzeltecem derken.
Bi de ameliyat bana toplamda yaklaşık 5000 e patladı.Özel sağlık sigortam yok, memorial in de sgk ile anlaşması yok.
anladım canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Medipol hastanesini düşünüyorum aslında ama burak beyi de herkes beğeniyor. Ameliyat olmama daha var zaten o zamana kadar araştırıcam işte bakalım medipol doktorları olmazsa burak bey aklımda :)
rica ederim cnm, hakkında hayırlısı olsun tabi.
ben de en başta Medipol'ü düşünmüştüm. Sonra Burak Bey hakkında çok fazla kişiden olumlu yorum duyunca onda karar kıldım.
İnş. da yanılmamışımdır.
Burak Bey aynı zamanda doçent. Daha önce ÇAPA Tıp Fakültesindeymiş.
Burna zarar verecek bişi yapacagını sanmıyorum.
merhaba gül_nihan merak etme inşallah daha iyi olacaksın ameliyattan önceki fotolarında olsaydı doktorun sende neleri değiştirdiğinide görebilirdik şu anki haliyle biraz şişlikler olduğunda ve bantlı olduğundan senin beklentilerini veremiyo olabilir ama ben inanıyorumki yüzüne yakışan en güzel burun olacak ameliyat olanları hepsi ilk zamanlarda bu korkuya kapılıyorlar biraz sabretbahar sen nasıl buldun fotoları? :) biraz bakımsız ya fotolar burun ucumda falan lekeler var çok dokunmamak için silemiyorum.
buarada, Burak Bey'e bence de gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin, benim kulaktan kıkırdak alıp burun ilave etmiş bi dr.
işinde başarılı bence.
bana kendine çok iyi bakmışsın dedi. bakma sen o koydugum fotolar biraz soluk gibi bulundugum odanın ortamından öyle çıkmış.
ben de doğru düzgün morarma bile olmadı, dolayısıla dr um kendine iyi bakmışsın çabuk toparlanmışsın dedi.
benim bu siteyi takibimden de anladıgım şu ki, benim burun 8 günlük olmasına ragmen yine de maşaallah çok ama çok iyi.
aşırı bi şişlik vs yok zira.
neden öyle söyledin burak bey hakkında olumsuz bir duyum mu aldın ben de onda yoğunlaşmıştım.canım cok ıyı arastır benden tavsıye
Bu nefes ne ki canım sen birkaç ay geçsin de gör nefesi :) Beyninde hissedeceksin. İnanamayacaksın bu nasıl birşey diye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?