Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugün Burak Bey ateli çıkardı. Çok tuhaf hissettim burnumu görünce, sanki başka biriydi aynadaki..hiç alışamadım.
geçen hafta salı olmuştum ameliyatı yaklaşık 8. günü işte bugün. Ve ucunda hafif lekeler kalmıştı silemedim de korktum.
3 tane fotograf ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.
Şişlik konusunda da endişelerim var benim yüzüm çok şişmedi aslında ama tabi burun ucu haliyle şiş, burun ucu inecekse ki insin tamam ya, eger burnun diğer kısımları da inerse, sanki bu burun bana küçük olurmuş gibi geliyo :S yuvarlak yüzlüyüm çünkü ben :S

Bi de fotograları kendim çektim, alelacele oldu biraz, ortamda güneşliydi epey, pek iyi çıkmamış olabilir, soluk v.s. gibi.

BURAK BEYE olmayı düşünüyorum sen gül_nihal in fotolarına bakarak ona bu konuda yardımcı olabilirmisin henüz 8.günü burun kendini toparlayınca daha güzel durmayacakmı sende o evrelerden geçtin daha iyi bilirsin

cnm biz eminep le telefonda zaten görüşüyoruz ben ona da attım fotoları o çok doğal buldu.
ben ameliyat olmayanların ya da olup tecrübeli de olanların yorumlarını da beklediğim için koydum fotoları.

Arkadaşlar içiniz rahat olsun ben burak beyi bizzat tanıyorum çok iyi bir doktordur rahatça güvenebilirsiniz oğlumunda bademcik ameliyatını burak beye yaptırmıştım tanıdıklarımdan burnunu ona yaptıran var kuzenim yaptırdı çok güzel oldu

bahar sen nasıl buldun fotoları? :) biraz bakımsız ya fotolar burun ucumda falan lekeler var çok dokunmamak için silemiyorum.
buarada, Burak Bey'e bence de gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin, benim kulaktan kıkırdak alıp burun ilave etmiş bi dr.
işinde başarılı bence.

bana kendine çok iyi bakmışsın dedi. bakma sen o koydugum fotolar biraz soluk gibi bulundugum odanın ortamından öyle çıkmış.
ben de doğru düzgün morarma bile olmadı, dolayısıla dr um kendine iyi bakmışsın çabuk toparlanmışsın dedi.
benim bu siteyi takibimden de anladıgım şu ki, benim burun 8 günlük olmasına ragmen yine de maşaallah çok ama çok iyi.
aşırı bi şişlik vs yok zira.

Bende senin durumunu çok iyi gördüm. Maşallah vücudun hemen toparlanmış. Bazı kişilerin gözleri üst ve alt olmak üzere kararırcasına morarıyor. Ben bir arkadaşımın ameliyatından sonra ziyarete gitmiştim. Onu görünce tansiyonum düştü. Birde robot gibi buz maskesi bağlamışlar suratına. Uzun süre kendime gelemedim. Burak Bey haldur huldur bir ameliyat yapmıyor. Kendisinin nazik olduğu gibi ameliyatta da nazik davranıyor ki sonuçlar ağrısız, az morartılı oluyor. Buzu gereksiz görüyor. Hastaların elini oyalamak için diyor. Umarım sende sonucundan çok çok memnun kalacaksın. Eminim.

tatlım ben çok beğendim burnunu:) sadece estetik mi oldun? ne kadara ameliyat oldun?

ouf ya burak bey şişli memorial de çalışıyormuş ben eve yakın bir yer olsun istiyorum sonuçta ameliyattan sonra da kontrollere falan gideceğim. Birde ben sadece estetik olmak istiyorum. kbb doktoru istediğim gibi yapmazsa diye korkuyorum burak bey estetiğe yeterince önem veriyor mu sizce? yoksa doğal olsun diye beğenmediğim bir burun yapar mı?

cnm, benim burunda gördün işte Burak Bey in marifetini :)
gerçi önden pek begenmiyorum çünkü burun ucu çok şiş şuan bişi belli değil o nedenle. bi de insanın yeni burnuna alışması çok zor oluyo.
ya bak ben de Anadolu'dan Avrupa yakasına ameliyata gittim. hastanenin nerede oldugu önemli değil bence.
Doğu Anadolu bölgesinden İstanbul'a ameliyata gelenler tanıyorum ben. Ki sen İstanbul'un içindesin, tamam trafik falan v.s. ama araban varsa zaten dert değil araban yoksa da Anadolu yakasında da zaten bi yere ulaşmak için en az iki araç değiştiriyosun.

Ben sadece estetik olmadım, konkalarda büyüme vardı, burnumun içinde küçük bi et vardı nefes almamı zorlayan bunlar içinde işlemler yapıldı. Ameliyatımın asıl nedeni nefes alamama sıkıntımdı zaten.
Sadece estetik kaygın varsa, Burak Bey e bunu izah et, sadece estetik kaygım var ama burnumunda zarar görmesini istemiyorum dersin.
Çünkü bi plastik cerrah da burnuna başka açılardan zarar verebilir, düzeltecem derken.
Bi de ameliyat bana toplamda yaklaşık 5000 e patladı.Özel sağlık sigortam yok, memorial in de sgk ile anlaşması yok.

Son düzenleme:

anladım canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Medipol hastanesini düşünüyorum aslında ama burak beyi de herkes beğeniyor. Ameliyat olmama daha var zaten o zamana kadar araştırıcam işte bakalım medipol doktorları olmazsa burak bey aklımda :)

rica ederim cnm, hakkında hayırlısı olsun tabi.
ben de en başta Medipol'ü düşünmüştüm. Sonra Burak Bey hakkında çok fazla kişiden olumlu yorum duyunca onda karar kıldım.
İnş. da yanılmamışımdır.
Burak Bey aynı zamanda doçent. Daha önce ÇAPA Tıp Fakültesindeymiş.
Burna zarar verecek bişi yapacagını sanmıyorum.

evet ondanda korkuyorum zaten estetik olcam diye daha kötü hale gelirse çok üzülürüm
henüz hiç bir doktorla görüşmedim yüz yüze görüştüğümde bana en çok güven veren doktora ameliyat olurum sanırım

merhaba gül_nihan merak etme inşallah daha iyi olacaksın ameliyattan önceki fotolarında olsaydı doktorun sende neleri değiştirdiğinide görebilirdik şu anki haliyle biraz şişlikler olduğunda ve bantlı olduğundan senin beklentilerini veremiyo olabilir ama ben inanıyorumki yüzüne yakışan en güzel burun olacak ameliyat olanları hepsi ilk zamanlarda bu korkuya kapılıyorlar biraz sabret

herkese her şeyi begendirmek de zor.
ben ilk muayaneme gittiğimde bi kız vardı, şikayetçiydi, neymiş şişlikleri çok olmuş Burak Bey ameliyat sonrası çok ilgilenmiyomuş falan filan.
bunları söyleyenlerin bence, burun ameliyatı hakkında fikirleri yok. ben ameliyattan sonra da gittim kontrol için Burak Bey ilk günkü kadar ilgiliydi.
Ameliyat öncesi nasılsa, sonrasında da aynı ilgi vardı.

burnumun şuan önden görüntüsü pek hoşuma gitmiyo, profilden süper duruyo benim, öndeki görüntü için de çok erken belki de yorum yapma zira, burun ucum falan çok şiş şuan. 12. gündü bugün. Ama şu bi gerçekki, nefes alma sıkıntım hemen hemen hiç yok diyebilirim, ameliyatımın üzerinden çok az zaman geçmesine ragmen tıkanıklık olmadı fazla.

Bu nefes ne ki canım sen birkaç ay geçsin de gör nefesi :) Beyninde hissedeceksin. İnanamayacaksın bu nasıl birşey diye. :)

Daha çok yeni. Daha 13. günde böyle düşünmen normal. Daha oturmadı ki hiç. Şu an fotoğrafım yok ama çekip en kısa zamanda yollarım. Alışman zaman alır. Dedim ya sana, bandajsız görünce şok olmuştum. Şimdi çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…