- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.701
Canım hatlarımda telimde vs sorun var foto çekmem zor oluyor şuan çektim bir kaç tane canlı canlı burnumu görmüş biri olarak birde fotodan görebilirsin ama fotoda biraz daha farklı çıktı:) Yükledim daha sonra yine yükliycem
pardercım ben karar verdim gibi gibi can bey döndüğünde arayacagım hadi sen de ver kararını birlikte olalım :)))bizde aynı gune gıderdık belkı ama dr a bı karar weremedık kı((((( onların ıclerıne sınmıs ne guzel ya
pardercım ben karar verdim gibi gibi can bey döndüğünde arayacagım hadi sen de ver kararını birlikte olalım :)))
can bey bendede en ağır basan ısım acıkcası guzelım ya ama bu kararsızlık hala tak ettı((((
hakkında hayırlısı olsun ınsallah canım tabı herkesn benmdesorma canım ben de karar verdim gibi ama bi an geliyor hadi kızım diyorum yaparsın uyuyp uyanacaksın çok güzel olacak baska bir an ya kötü olursa, ameliyat olayı baslıbasına ürkünç ,can bey doğru seçim mi falan seklinde uzayıp gidiyor.emre ilhanı düşünüyordum aslındaa ama istanbul çok uzak o yüzden eledim bir de sıra gelmiyormuş ki benim bu yaz olmam lazım.can beye gelince adını bu forumda duydum canım gittim görüştüm normal iyi biri canayakın.beni esas ilgilendiren yaptığı burunlar tam benim istedigim tarz yapıyor ucu zarif hafif kavisli adamın yaptığı burunlar (nefes sorununu bilemiyorum varsa eger)sekil itibariyle güzel ama cesaret lazım bize daha güzel olacagımızı düşünelim ,inşallah kadınlar kulubunden bir arkadasla aynı gün ameliyat olmayı diliyorum canım:))
sukutun çığlığı meraktan ölüyorum arkd.istegimi hemen kabul et ben bakim olur mu
pardercım sukutunn çığlığı ,pnrgnr ,arhezin resimlerini gördün mü çok güzeller dimi inşallah bizde bu günleri görürüz
pardercım sukutunn çığlığı ,pnrgnr ,arhezin resimlerini gördün mü çok güzeller dimi inşallah bizde bu günleri görürüz
Can bey çok mu yoğun oluyor kızlar bi fikriniz var mı
canım bilemiyorum duruma göre degişir yoğunlugu ama yaz dönemleri yogun olur heralde şimdi tatilde yarın dönecekmiş ben hemen aramayı düşünüyorum bakalım ne zamana tarih verecek
naptın karar werdin mi sen güzelim?????
Bu gece inecekti uçagi kizlar.yarın ulasabilirsiniz.benim cumartesi ameliyatim var ve stres heyecan korku karisti iyice
pardercım hadi sen de karar ver beraber olalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?