Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Zehraaaaa guzum nerdesinnnnnnnnnnnnn:) Özelden fotoğraf isteyen arkadaşlar; Arkadaşlk isteği gönderip fotolarımı görebilirler:) Olumlu olumsuz düşüncelerinizi özelden veya genelden bekliyorum

görebilir miyim ben de fotografını arkadaş talebinde bulundum, merak ediyorum.

can bey bendede en ağır basan ısım acıkcası guzelım ya ama bu kararsızlık hala tak ettı ((((

sorma canım ben de karar verdim gibi ama bi an geliyor hadi kızım diyorum yaparsın uyuyp uyanacaksın çok güzel olacak baska bir an ya kötü olursa, ameliyat olayı baslıbasına ürkünç ,can bey doğru seçim mi falan seklinde uzayıp gidiyor.emre ilhanı düşünüyordum aslındaa ama istanbul çok uzak o yüzden eledim bir de sıra gelmiyormuş ki benim bu yaz olmam lazım.can beye gelince adını bu forumda duydum canım gittim görüştüm normal iyi biri canayakın.beni esas ilgilendiren yaptığı burunlar tam benim istedigim tarz yapıyor ucu zarif hafif kavisli adamın yaptığı burunlar (nefes sorununu bilemiyorum varsa eger)sekil itibariyle güzel ama cesaret lazım bize daha güzel olacagımızı düşünelim ,inşallah kadınlar kulubunden bir arkadasla aynı gün ameliyat olmayı diliyorum canım:))

hakkında hayırlısı olsun ınsallah canım tabı herkesn benmde bende muhammet dılberı dusunmuyo deılım bazen ama ıstanbul cok uzak nasıl yapabılcegmı kestıremıyorum. bılmıyorum ya bende kesnlıkle ınsallah tabı ama eylul ekım gıbı ıstıyorum

Kararsız arkadaşlar...Can bey burnunuza gelebilecek en güzel seçim olur ))Çoğu ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım ''ben senin burnuna bayılıyorum'' diyor :)))Ben de çaktırmıyorum olayı :)Can'dan gelen güzellik işte..

pardercım sukutunn çığlığı ,pnrgnr ,arhezin resimlerini gördün mü çok güzeller dimi inşallah bizde bu günleri görürüz

Can bey çok mu yoğun oluyor kızlar bi fikriniz var mı

canım bilemiyorum duruma göre degişir yoğunlugu ama yaz dönemleri yogun olur heralde şimdi tatilde yarın dönecekmiş ben hemen aramayı düşünüyorum bakalım ne zamana tarih verecek

naptın karar werdin mi sen güzelim?????

evet canım ,aradım bugun can beyin telefonu kapalıydı kliniği aradım kendisiyle görüşün dediler.ben bir kere görüştüm şimdi bir kez daha görüşücem muhtemelen ameliyat tarihi alırım diye düşünüyorum korkularım yok mu var ama tamamen ameliyat olan arkadasların tecrübelerine güvenerek bu yola çıktım.

Bu gece inecekti uçagi kizlar.yarın ulasabilirsiniz.benim cumartesi ameliyatim var ve stres heyecan korku karisti iyice

canım benim ya Allah yardımcın olsun hergece kendim için dua ediyorum bu gece senin içinde edicem çünkü heyecanını anlayabiliyorum benim aameliyatımı ne kadar ileri atar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…