Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bişey sorcam sen masajı nasıl yapıyosun ? yani burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama :/

ben şuan masajı bıraktım burnumun eski kalkıklığı belki bundan gitti bilmiyorum.herkese farklı veriyo olabilir hoca. bana baş işaret ve orta parmağımı kullanarak vermişti. işaret parmağım tam burun sırtına diğer iki parmak yanlara gelicek şşşekilde burna oturtup aşağıdan yukarıya yapıyordum on dk günde 3 kez

Kızlar ben masaj fln yapmıyorum aklıma gelmıo gun ıcınde bısey olurmukı

Kızlar ben masaj fln yapmıyorum aklıma gelmıo gun ıcınde bısey olurmukı

Doktorunuza sormadan başkalarından öğrenerek yapmayın masaj. Sonra burna zarar verebilirsiniz. Emre İlhan hiç masaj vermiyor mesela ben ameliyat olalı 1 ayı geçti. Hiç masaj yapmadım. Açıkcası korkuyorum da burnumun ucunu ellemekten bile. O yüzden önce doktorunuza sorun tekniğini öğrenin.. Belki gerek görmez doktorda..

ben de hiç masaj yapmıyorum, 3 ay oldu benim de hala nefes alma problemim sürüyor. sağlık sorunum çözülmedi.
bu arada muayene ücreti almıyor can bey.

bizde aynı gune gıderdık belkı ama dr a bı karar weremedık kı ((((( onların ıclerıne sınmıs ne guzel ya

Cnm bn msj sayimi dolduramadim cvp yazamiyorum foto koycam en kisa zamanda ilk baslarda buyuk buluyordum ama artik begenmeye ba
sliyorum!

can kopal la da salih emre uregenlede konustum..fotograflarimi gonderip ikisininde dusuncelerini aldim..ikiside kendinden emin konustu ve ikiside guven verdi..fiyatlarida asagi yukari ayni..kafayi yiycem yaa valla geceleri uyuyamaz oldum..ne zormus :'(
karar verip ameliyat olanlari tebrik ediyorum...boyle guzel birsey icin insan oturup sinirinden aglarmi :'(

hanımlar yaklaşık 1 aydır sessiz sessiz forumda araştırmadığım doktor kalmamıştı. bu tempolu araştırma sürecimin sonunda can beyde karar kıldım sonunda . ve bir terslik çıkmazsa çarşamba günü ameliyatımı olucam. takdir edersinizki stres ve heycanım uyku uyutmayacak kadar fazla şuan. ameliyat sonrası fonksiyonel bir bozukluk da en korkulu rüyam an itibariyle :) ama can bey son derece sıcak kanlı,sakin ve anlayışlı bir doktor. en azından şuana kadarki yaklaşımı öyleydi. ben ona çok güveniyorum. umarım ameliyattan sonra da herşey yolunda gider. bana şans dileyin :18:

arkadaşlar uzun bi moladan sonra tekrar doktor araştrmaya başladım bu siteden ama bn mayıs gibi olabilicem ameliyatı daha can beyin muayenehanesine gtmedim ama mayıs gibi ameliyat yapıomu acaba havalar ısınmaya başlicağı için şişlikler konusunda çok sıkıntı çekemiim die düşünüorum. bide temmuzda da düğünüm war çok mu sıkştrmış olurum mayıs gibi ameliyat olursam şiş bi burunla gelinlik ne kadar yakışır onu düşünüorum

Merhaba Noneym, sanırım yarın ameliyata gireceksin, şimdiden geçmiş olsun, umarım herşey gönlünce olur.bende ufuk bilkay ve Can Kopal arasında kaldım, uzun zamandır araştırdığını söylediğin için sana danışmak istedim, Ufuk bey hakkında ne düşünüyorsun ?....Sağlıkla kal.

gecmis olsun..insallah hersey yolunda gitmistir..fotograflarini ve haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlar uzun süredir bende burun için doktor araştırmaktayım ve takiplerim sonucu bu sitede ağırlıklı olarak can kopal hakkında olumlu yanıtlar olması beni ona yönlediriyor umarım doğru bir tercih yapıyorumdur.. sizlerin yardımına ihtiyacım var bu sitede bir tek kronikbalık'ın fotolarını gördüm oldukça başarılı buldum fakat ameliyat öncesi fotoları yoktu benim merak ettiğim öncesi ve sonrasını görmek.. benim burun ucumla sorunum yok yan profilim canımı sıkıyor kemer var o törpülenmesi gerekiyor fakat korkularım var nefes alma kanalarrımda sorun yaşarmıyım seneler sonra burnum çökermi ikinci bir ameliyat gerekirmi bu tarz korkularım var acıya dayanıklıyım 1 yıl önce göğüs estetiği oldum antrenmanlıyım yani :)) 3cü günü iş başı yapmıştım yine ameliyat günü alırsam cumaya alıp pazartesi iş başı yapmak mecburiyetindeyim nekadar yatmam gerekio yer çekiminden dolayı ayağı kalkmamak gerekiomuş öyle duydum burun düşüyormuş bu doğrumu? çok soru sordum galiba :)) sizlerden cvp bekliyorum sağlıkla kalın kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…