- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.241
canım bişey sorcam sen masajı nasıl yapıyosun ? yani burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama :/
ben şuan masajı bıraktım burnumun eski kalkıklığı belki bundan gitti bilmiyorum.herkese farklı veriyo olabilir hoca. bana baş işaret ve orta parmağımı kullanarak vermişti. işaret parmağım tam burun sırtına diğer iki parmak yanlara gelicek şşşekilde burna oturtup aşağıdan yukarıya yapıyordum on dk günde 3 kez
Kızlar ben masaj fln yapmıyorum aklıma gelmıo gun ıcınde bısey olurmukı
kızlar ben masaj fln yapmıyorum aklıma gelmıo gun ıcınde bısey olurmukı
Kızlar ben masaj fln yapmıyorum aklıma gelmıo gun ıcınde bısey olurmukı
bizde aynı gune gıderdık belkı ama dr a bı karar weremedık kı((((( onların ıclerıne sınmıs ne guzel ya
haftaya ameliyat olacağım çook korkuyorummm
insallah hersey istedigin gibi olur..haberlerini ve fotograflarini bekliyoruzzz :)
teşekkür ederim, inşallah :) 4 kasımda ameliyatım. şişlikler inince fotoğraf koyarım
hanımlar yaklaşık 1 aydır sessiz sessiz forumda araştırmadığım doktor kalmamıştı. bu tempolu araştırma sürecimin sonunda can beyde karar kıldım sonunda . ve bir terslik çıkmazsa çarşamba günü ameliyatımı olucam. takdir edersinizki stres ve heycanım uyku uyutmayacak kadar fazla şuan. ameliyat sonrası fonksiyonel bir bozukluk da en korkulu rüyam an itibariyle :) ama can bey son derece sıcak kanlı,sakin ve anlayışlı bir doktor. en azından şuana kadarki yaklaşımı öyleydi. ben ona çok güveniyorum. umarım ameliyattan sonra da herşey yolunda gider. bana şans dileyin :18:
hanımlar yaklaşık 1 aydır sessiz sessiz forumda araştırmadığım doktor kalmamıştı. bu tempolu araştırma sürecimin sonunda can beyde karar kıldım sonunda . ve bir terslik çıkmazsa çarşamba günü ameliyatımı olucam. takdir edersinizki stres ve heycanım uyku uyutmayacak kadar fazla şuan. ameliyat sonrası fonksiyonel bir bozukluk da en korkulu rüyam an itibariyle :) ama can bey son derece sıcak kanlı,sakin ve anlayışlı bir doktor. en azından şuana kadarki yaklaşımı öyleydi. ben ona çok güveniyorum. umarım ameliyattan sonra da herşey yolunda gider. bana şans dileyin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?