Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

slnaknalp93 cnm ozel msj hakkim yok..insallah gorursun burdan yazdigimi..ilgin icin cok tskr ederim..whatsapp kullanmiyorum bi sureligine..telimde sorun cikti..duzelsin eklerim seni..burdanda ekledigim ve kabul eden arkadaslar oldu sagolsunlar can beyin hastalari ve burunlarina bayildim nerdeyse hepside benimki gibi kemerli ve dusukmus bana cok yardimci oldu fotolarini gormem..tek sorun karin germe yaptiran yok bir orda takildim

kızlar bugün 16 .günüm iş başı yaptım iş yerindeki tepkilerr genel olarak herkez çok yadırgadı garip garip bakıyolar yüzüme güzel olmuş diyolar ama öylesine söylenmiş gibi hissediyorum. Önemli olan kendi fikrim tabiki ben genel olarak beğendim ama ifadem çok değişik oldu ne bilim gülerken falan yüzümde bi garip duruyomuş gibi geliyo fotoğraflarda çok doğal durmasına rağmen ayna karşısında başımı sağa sola çeviriken çok yapmacık durduğunu hissediyorum. Sanki yüzümün ortasında bana ait olmayan bişey taşıyo gibiyim bu durum normalmi acaba acelemi ediyorum aşağı yukarı ne zaman bi gariplik gider

alismissin sen kocaman cokuk burna garip gelir tabiii..darisi benim basima insallah bende sen gibi yadirgarim

bilmiyorum canım yaaa insanlarda çok garipsedi bu durum çok moralimi bozuyoo hakkında hayırlısı olsun inşllah ..

canım bu çok çok normal. benim iki aylık filandı o zaman bile o kadar garip geliyodu ki hatta fotoğraflara bakıp ağlıyodum ifadesizim bu ne böyle ben çirkin oldum diye.ki kaldı ki sen 16. gün diyorsun.masajlarını sakın aksatma ve biraz zamana bırak. biliyorum çok zor benim 3 ayı geçti hala ilk burnuma bakıyorum aynada.insanları da önemseme iyi ya da kötü bişe deseler de.ve unutma herşey zamanla çok daha iyi olacak:)

İnşallah canım yaaa bende kendi kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum sürekli böyle kalmıcak zamanla inicek uç kısmı düşücek diyorum böyle kendi kendime ayna karşısında kafayı kırmış durumdayım:) Bazen iyi hissediyorum bazende dibe vuruyorum. Öylede böylede geçicek zaman başka çaresi yok... Sağol canım benim yaa valla sizlerin yorumları olmasa burda şu süreç hepten zorlaşıcaktı,

canım bişey sorcam sen masajı nasıl yapıyosun ? yani burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama :/

bilmiyorum canım yaaa insanlarda çok garipsedi bu durum çok moralimi bozuyoo hakkında hayırlısı olsun inşllah ..

kilolu bir insan 20 kilo verse donup donup bakmiyomuyuz..bu kesinlikle cirkinlestigi aanlamina gelmez..hayranlikla bakarir ama acik konusaalim eger kiskanirsak eh guzel olmus ama eskiden daha iyiydi falan deriz..Sen takma kafana gercekten cok guzel olmus burnusun

canım banada öyle diolardı ya hatta çok çirkin olmuş diyen bile vardı skaın üzülme :) ben gülemiodum üst dişlerim görünmediği için 2 ay bana güldüler ama şimdi herkes çok begenio şişlikten canım o gercekten sen farketmiosun belki ama çok şiş :) bnm 4 aylık oldu cok sükür hem çok begeniyorum şimdi hemde cok doğal oldu sabır herseyin bası sadcee sabır :)

yaa canım çok sağoll inanki aynada sadece burnuma baktığımda diyorum kii daha ne istiyosun adam sana ne güzel bi burun yapmış ama bütüne odaklanınca aynaya kafa atasım geliyo:/ yaa sabırsızlık yapıyorum işte bide milleti çok takıyorum galibaaa çok sağol canım darısı başına inşallah biran önce en doğru kararı verirsin sende çok daha güzeli senin olur inşallah,

kuzucummmm ameliyat öncesi ve sonrası takip ettiğim kişiler arasındasın sende inan doğall burunlar arasında başlarda yer alıyosun benim için, şimdi yazdıklarını görünce içimeee böleee su serpildii resmen. Baştan beri çok olumlu düşündüm aslında ama insan içine çıkınca çökerttim resmen kendimi çok sağol canımm Allah razı olsun valla:) bu moral uzunca bi süre idare eder benii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…