- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.201
burun etlerinin büyümesi alerjik olabilir alerji mevsimi malum
Canim benimde 7.gunumde morluk degilde sarimsi yesilimsi sekilde agiz cevresinseydi. Ben sormamistim Can bey gozunaydin gidiyor yuzunden demisti. Hersey yolunda merak etme sentuzlu suya devam bu arada daha dolu burnun yumusata yumusata cikacak. Dikislerin atilacak kendiliginden.
ay bende telas oldum burea morlugun ne isi war diye :) benimde yesilimsi zaten artar die korktum. goz morluklarim 5. gun olmasina ragmen sararmadi ama mosmor. cabuk gecmesi icin bisey uyguladin mi hic. bi de revizyon olmustun sanirim revizyon oncesi foton warmi kotumuydu burnun
Arkadaşlar fikir vermesi açısından eski yeni ve son haliyle burnumun fotoğraflarını ekledim...
3.5 yıllık burnumun son halini ekledim arkadaşlar..Hafta sonu yeniden kaldıracağım..Bilginize..
walla sargıdan gozukene bakarsak cok koturesım yukledımm
Yeni fotoğraflar ekledim kızlar merak edenler için
3.5 yıllık burnumun son halini ekledim arkadaşlar..Hafta sonu yeniden kaldıracağım..Bilginize..
kızlar merhaba uzun zamandır yaptığım araştırmalar, kararsızlıklar , gel gitler sonunda bende ameliyatımı oldum :) bugün 8. günüm yarın alçımı çıkartıcam duşta :) Öncelikle bana sorarsanız bugüne kadarki süreçte en zor kısım doktora karar vermekti. Şöyleki bi çok isimi araştırdım hergün birine karar verdim en son 2 isimde yoğunlaştım 2 siylede görüşmeye gittim vee Can bey'e karar kıldım:) Can Bey burda yazıldığı gibi gerçekten enerjisiyle, güleryüzülüyle ,en önemlisi karşı tarafa verdiği güvenle insanın tam anlamıyla içine siniyo ,benki o kadar evham yaptım ya kötü olursa ya şöyle olursa diye ama Can Bey'le görüştüm ve gözüm kapalı girdim o ameliyata. Ameliyat için 2 hafta sonrasına gün almıştım sonrası heyecanlı bi bekleyiş. Neyse ameliyat günü geldi çattı tek gittim o gün hastaneye , odaya çıktım ,ameliyat önlüğünü giydim , hemşire damar yolu açtı, serum bağladı derken Can Bey geldi ameliyat öncesi biraz telkinde bulundu. Sonra sedyeyle beni almaya geldiler o sedyeye geçip güneşlenir gibi uzandım çok komik geldi o an yaa boş boş sırıtıyodum :) Tabi ameliyathaneye girince yüzümdeki sırıtma yerini tırsmaya bıraktı:) Şaka bi ameliyata girerken en ufak bi korku belirtisi yoktu güle oynaya girdim diyebilirim tabii ameliyathane ambiyansı insana bi garip gelmiyo değil. Başımda genel anestezi uzmanı vardı bişeyler soruyordu devamlı en son ben bayılcak mıyım dediğimi hatırlıyorum sonrasında dil dışarda uyudum galiba:)Kendime geldiğimde sedyeyle odaya doğru götürüyolardı nasıl yanii bittimi dedim kendi kendime elimle burnumu ellemeye çalışıyodum ki hemşire burnunuzu ellemeyin dedi :) Odaya geçtim Can Bey geldi beni gördü sonra hemşireleri sıkı sıkı tembih etti hastam size emanet dedi. Benim belli bi süre refakatçım yoktu sağolsunlar gelene kadar başımdan ayrılmadılar. Sonra akşamsı eve geldim şöyle söyliyim ameliyat sonrası ilk 3 gün biraz zorluyo tabi ama o tamponlar çıkınca müthiş bi rahatlama oluyor. Henüz alçımla merak içersinde bekliyorum elimde ayna devamlı bakıyorum şuan tam şekli belli değildir mutlaka ama ben bu haliyle bile beğendim diyebilirim . Umarım alçı çıkıncada aynı duyguları yaşarım:)) Öyle işte en yakın zaman da albümüme eklicem foto.ları gelişmelerden haber edicem mutlaka sevgiler...
kızlar hayırlısıyla bu carsamba gunu sabah Can beye amelıyatımı olucagım ınş..dua edın bana kazasız belasız cıkıp ondan sonrakı zor surecı hayırlı bır sekılde atlatmam ıcın..heycanlıyım ınş. hersey cok guzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?