Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

içteki dikişler ne zaman kendiliğinden çıkıyor

Kemige yapilan islem ne kadarsa morluklar ona baglantili bende 17.gunde bitmisti tamamen.revizyon oncesi kesinlikle kotu degildi.ben aynanin karsisinda didik didik sorun aradigim icin pismanim.daha guzel oldu o ayri :) sorunumu belli eden fotolari hep silmisim. Sol tarafimda hafif asagi dogru bir cikinti vardi.sana tavsiyem icini ferah tut Can bey elinden gelenin en guzelini yapmistir.bi de alcin ciktiktan sonra fotolara aldanma oldugundan iri
cikariyor

boyamakitabi 6.ayima kadar ufak ufak hep dustu dikislerim.

3.5 yıllık burnumun son halini ekledim arkadaşlar..Hafta sonu yeniden kaldıracağım..Bilginize..

Son düzenleme:
Arkadaşlar rhinoplastinin pek çok tekniği var ve çok uzun yıllar uğraşmış kendini çok geliştirmiş cerrahlar dışında genelde her doktor kendi öğrendiği ya da yaygın olan bir kaç tekniği kullanıyormuş. En yakın arkadaşım plastik cerrah ben de bir ara plastik yazmayı düşünüp oldukça ilgilenmiştim. Sizlere tavsiyem, bir doktorun her hastası benzer problemlerden şikayetçiyse , revizyonda başka isim düşünülebilir ve lütfen unutmayın, revizyon her zaman daha zordur ve revizyon ücreti _genelde_ birincil ameliyattan da daha yüksektir.

Yani tabi bu doktorun başarısız olduğunu göstermez, herkesin eksik yanları olabilir.
Bir de bu 3,5 yıl sonra fotoğraf koyan arkadaşlara çok teşekkürler çünkü bazen en büyük isimli hocaların bile yaptıkları burunlar güzel görünüyor ama fazla kıkırdak aldıkları için bir kaç yıl sonra felakete dönüşebiliyor çökerek. Çok üzücü şeyler gördümm!!!

Ben de burnumun sadece uç kısmında düzeltme istiyorum, kemik kısmı estetikli gibi zaten ama uç yarısını- kıkırdak parçayı hiç beğenmiyorum, yaptırmak için kaç yıl oldu bir cerrahta karar kılamadım. ara ara çevremdekilerin sakın yaptırma demesiyle unutup sonra tekrar hatırlıyorum:) Böyle benim gibi problemi burun kemeri, kavsi değilde daha çok öndeki kıkırdak kısmı olup da yaptıran var mı kızlar?? ciddi el becerisi gerektiriyo onu toparlamak burun kemerini törpülemek "nispeten" daha kolay çünkü..

kızlar merhaba uzun zamandır yaptığım araştırmalar, kararsızlıklar , gel gitler sonunda bende ameliyatımı oldum :) bugün 8. günüm yarın alçımı çıkartıcam duşta :) Öncelikle bana sorarsanız bugüne kadarki süreçte en zor kısım doktora karar vermekti. Şöyleki bi çok isimi araştırdım hergün birine karar verdim en son 2 isimde yoğunlaştım 2 siylede görüşmeye gittim vee Can bey'e karar kıldım:) Can Bey burda yazıldığı gibi gerçekten enerjisiyle, güleryüzülüyle ,en önemlisi karşı tarafa verdiği güvenle insanın tam anlamıyla içine siniyo ,benki o kadar evham yaptım ya kötü olursa ya şöyle olursa diye ama Can Bey'le görüştüm ve gözüm kapalı girdim o ameliyata. Ameliyat için 2 hafta sonrasına gün almıştım sonrası heyecanlı bi bekleyiş. Neyse ameliyat günü geldi çattı tek gittim o gün hastaneye , odaya çıktım ,ameliyat önlüğünü giydim , hemşire damar yolu açtı, serum bağladı derken Can Bey geldi ameliyat öncesi biraz telkinde bulundu. Sonra sedyeyle beni almaya geldiler o sedyeye geçip güneşlenir gibi uzandım çok komik geldi o an yaa boş boş sırıtıyodum :) Tabi ameliyathaneye girince yüzümdeki sırıtma yerini tırsmaya bıraktı:) Şaka bi ameliyata girerken en ufak bi korku belirtisi yoktu güle oynaya girdim diyebilirim tabii ameliyathane ambiyansı insana bi garip gelmiyo değil. Başımda genel anestezi uzmanı vardı bişeyler soruyordu devamlı en son ben bayılcak mıyım dediğimi hatırlıyorum sonrasında dil dışarda uyudum galiba:)Kendime geldiğimde sedyeyle odaya doğru götürüyolardı nasıl yanii bittimi dedim kendi kendime elimle burnumu ellemeye çalışıyodum ki hemşire burnunuzu ellemeyin dedi :) Odaya geçtim Can Bey geldi beni gördü sonra hemşireleri sıkı sıkı tembih etti hastam size emanet dedi. Benim belli bi süre refakatçım yoktu sağolsunlar gelene kadar başımdan ayrılmadılar. Sonra akşamsı eve geldim şöyle söyliyim ameliyat sonrası ilk 3 gün biraz zorluyo tabi ama o tamponlar çıkınca müthiş bi rahatlama oluyor. Henüz alçımla merak içersinde bekliyorum elimde ayna devamlı bakıyorum şuan tam şekli belli değildir mutlaka ama ben bu haliyle bile beğendim diyebilirim . Umarım alçı çıkıncada aynı duyguları yaşarım:)) Öyle işte en yakın zaman da albümüme eklicem foto.ları gelişmelerden haber edicem mutlaka sevgiler...

ayrıca unutmadan gerek doktor konusundaki yönlendirmede yardımcı olan gerek ameliyat öncesi-sonrası sorularıma sabırla cevap veren arkadaşlara çok çoookk teşekkür ediorum. muck muck öpüyorum

cok gecmis olsun ne guzel atlatmissin..darisi ben gibi cesaret edemeyenlerin basina..insallah cok guzel burnusun olacak seninde..foto gorebilirmiyiz ltfn

slm bnde olmayı dusunuorumm suanda memunmusunz burnunuzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…