Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar can beyle konustum şimdi cumartesi gunune randevu aldım bana acil cvp yazin randevu ucretlimi ucretliyse fiyati nedir? Bekliyorummmmm :)

Merhaba..
Benim ameliyat öncesi varolan nefes alma sıkıntım şu an tamamen duzelmiş durumda..Göğüs estetiğinden sonra bu çok hafif gelecektir zıra ben tamponların verdiği sıkıntı dışında en ufak bir ağrı sızı yaşamadım..Ancak 3. gün de işe başlayabilecegini sanmıyorum cünkü şişlikler ve morluklar bu günde tavan yapacaktır :)En az 1 hafta insan içine çıkacak durumda olamıyorsun malum alçı ve sargılar oldukca rahatsız edici görünüyor :)Ameliyat sonrası hemen ayaga kalkabilirsin yatmana gerek yok aksine başını hep yüksekte tutman gerekiyor..Şimdiden bol şans

Kızlar 1.yıl şerefine foto ekledim..Ameliyat olacak arkadaşlar ..Can bey nasıl bir dr. diyenler..Fikir için buyursunlar efendim ))

merhaba burnunuz cok hoşuma gıttı maşallah..yanlız bende amelıyat olmuştum 8 ay once burnumun sol tarafında nohut buyuklugunde içte bı şişlik var hala o geçemedı sızdede böyle bı sorun varmıydı..ve burun ucum hala şiş ne zamn ıner 8 ay kısa bı zamn değil ınmıcek dıye korkutuyor benı..sımdıden teşekkürler

Kısa bir süre öncesine kadar burnumun sol yan kısmında hafif bir çıkıntı vardı..Sürekli kafaya takıyordum..Ahh bu da olmasaydı burun kusursuza yakın olacakmış diyip hayıflanıyordum..öyle bir takıntılık haline getirmiştim ki hergün masaj yapıyordum.Bunun düzeleceği yok diyip en sonunda masaj yapmayı bıraktım..Can bey geçecek o demesine rağmen inancımı yitirmiştim artık.Ama ne göreyim son bir haftadır 1.yılın sonuna doğru o çıkıntı yok olmaya başladı.. Dr. kusursuzluk bekleme ama %90 memnun kalacaksın demişti.Ama şimdi ben neredeyse %100'e yakın memnuniyet içindeyim..Sonsuuuuuzz teşekkürler ona ))

Bende iç kısmında değil dışta vardı..Ama dediğim gibi 1.yıl sonunda yok olmaya başladı..Sabret canımmm..İnşlh seninki de geçecek.

ayy cok sevındım adına:) benımde aynen senınkı gıbı işte benımkıde geçer ınsallah..bıde sızın burnunuz hafıf kavıslı gıbı geldı bana.hanı 1 yıl dolmadan önce daha mı kavıslıydı sonradan bıraz düzleşme oldu mu benım bıraz fazla oyukmuş gıbı sgercı önceden daha oyuktu sımdı yıne duzleştı bıraz daha duzleşır mı umıt varmı:) burun ucunuz ne kadar surede tam tamına ındı pekı? çok soru sordum kusuruma bakmayın
:)

Bende iç kısmında değil dışta vardı..Ama dediğim gibi 1.yıl sonunda yok olmaya başladı..Sabret canımmm..İnşlh seninki de geçecek.

ucu ne zamana kadar iner pekı tam olarak..Kaviside bıraz duzleşır mı ozamna kadar bugünkü gıbı oyuk durmaz demı..sızınkıde en baslarda oyuk gorunuyormuydu cok

Canım benim burnum çok kavisli bir burun değil.Neredeyse düz diyebilirim..Ben ne kadar ameliyat olmadan önce, olmuşken biraz kavisli olsun desemde Dr. bey ben düz yapacam, böylesi daha çok yakışacak sana dedi.Beni kırmamak için tamam senin istediğin gibi olsun desede o yine bildiğini okudu ve düz yaptı..)))İyi ki de böyle yapmış..Bu halinden çok memnunum.Alçıdan ilk çıktığında daha düzdü..Şimdide çok hafif belli belirsiz bir kavis var.Burun ucum baya yumuşadı.Sertlik hala var ama önceki kadar değil.Biraz daha zamana ihtiyacı var sanırım düzelmesi için.

ucu ne zamana kadar iner pekı tam olarak..Kaviside bıraz duzleşır mı ozamna kadar bugünkü gıbı oyuk durmaz demı..sızınkıde en baslarda oyuk gorunuyormuydu cok

Öncekine göre biraz daha düzeldi,kavisi azalmaya başladı diyorsun..inşlh geçer bitanem, istediğin gibi olur.Biraz daha bekle bakalım.Eminim önceki burnuna göre şimdiki hali kat kat güzeldir..Olumlu yanlarını düşün canım.Seni anlayabiliyorum..İnsan yinede kusursuzu istiyor ama öyle düşünmemek mi gerek bilmiyorum..ama insan düşünmeden de edemiyor.Ne zamanki umudunu yitiriyorsun.Üzüntünde azalıyor.Benim öyle olmuştu.Ama inşlh düzelecek benimki gibi...

inşallah senınkısı gıbı güzel bunuşum olur

ayyy ne guzel cok az kalmis..allah yardimcin olsun..cabucak iyiles insallah :))))

Oldum bittiii :))) 3 gün gerçekten zordu benim için, bünyem aşırı hassas olduğu için ama bi anda iyileşme dönemi başlamış oluyor. Şimdi heyecanla alçının çıkmasını bekliyorum. Can bey alçımı değiştirirken çok güzel bi burun olduğunu, 6 ay sonra harika olacağını söyledi...Doktor çok iyi arkadaşlar, espirili, insanı sakinleştirip rahatlatıyor...Tamponlar çıkarken çok korkmuştum ben ama korkulacak bişi yokmuş

Cnmmm cok tşk ederim suan can beyin muayahanesindeyim gorusmeye geldim umarim hersey yolunda gider tek sıkıntı olacak sey işten izin almam olucak sanırım sizlerin burda olumlu yorumlari beni daha çok cesaretlendiyor. GGörüşme sonrasi net karar verdigimde tekrardan yazicam öpüyorum sizi sağlıklı günler :)

canım merhaba ben çarşambadan beri anca pc başına geçebildim. şuan herşey çok iyi benim için perşembede alçım çıkıcak inş. izmirde araştırmalarımda 3 isimde yoğunlaşmıştım cemil tugay ufuk bilkay ve can kopal. açıkcası en geniş bilgiyide kadınlar klubunden edindim. yanlış yönlendirmek istemem ama ufuk bey ve cemil bey hakkında ufak da olsa eleştirel yorumlar okudum ama can bey hakkında hiç eleştri görmedim. ve en önemli sebeplerimden biride erika84 'un bile haberi yok ama onun burnunun resimleri en son can beyde karar kılmamı sağladı. bence tam kıvamında kavisi olan sağlıklı burunlar çıkarıyor. fotolarıda gördükten sonra tamam dedim daha fazla oyalanmaya gerek yok :)

gecmis olsun..insallah hersey yolunda gitmistir..fotograflarini ve haberlerini bekliyoruz

çok teşekkürler canım ama şuan şişliklerimle ve morluklarımla koyacağım foto bu işe yeltenenleri vazgeçirir sanırım :). perşembe günü alçım çıkıcak inş. sonrasında umarım güzel bir sonuçla karşılaşırım ve mutlaka foto koymak isterim :) zaten inanılmaz sabırsızım alçının üstünden şekli anlamaya çalışıyorum ısrarla

kızlarrrrrrrrrrrrrr :) 5 ay oldu benimmm olalı kilo aldımmm maalesef burnu düzeltelim derken vucut gidiooooooooooooooo bugun b fite yazıldım artık spor yapablirim demiiiiiiiii bilgisi olan var mııı helpp

kızlarrrrrrrrrrrrrr :) 5 ay oldu benimmm olalı kilo aldımmm maalesef burnu düzeltelim derken vucut gidiooooooooooooooo bugun b fite yazıldım artık spor yapablirim demiiiiiiiii bilgisi olan var mııı helpp

tatlimm ilk 1.ayda asiri efor gerektiren sporlarin yapilmamasi gerekiyor sadece yuruyus veriliyor. 2-3 . aydada burnuna darbe alabilecegin spordan kacinilmasi gerekiyor. sen artik istedigin sporu yaparsinda hangi kiloyu verceksin yok ki sende gormesem inanicam cok hos fizigin masallah :))

saol canım o snein bakan gözlerin güzelliğinden kaynaklanıyor :) şu burnu yaptırdıgımda 60 kiloydum şimdi 65,5 5 ayda her ay 1 kilo katmısım :) boyuj uzun die belli olmuo yoksaaa iriyimdir ha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…