- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.261
merhaba kızlar uzun süredir bende burun için doktor araştırmaktayım ve takiplerim sonucu bu sitede ağırlıklı olarak can kopal hakkında olumlu yanıtlar olması beni ona yönlediriyor umarım doğru bir tercih yapıyorumdur.. sizlerin yardımına ihtiyacım var bu sitede bir tek kronikbalık'ın fotolarını gördüm oldukça başarılı buldum fakat ameliyat öncesi fotoları yoktu benim merak ettiğim öncesi ve sonrasını görmek.. benim burun ucumla sorunum yok yan profilim canımı sıkıyor kemer var o törpülenmesi gerekiyor fakat korkularım var nefes alma kanalarrımda sorun yaşarmıyım seneler sonra burnum çökermi ikinci bir ameliyat gerekirmi bu tarz korkularım var acıya dayanıklıyım 1 yıl önce göğüs estetiği oldum antrenmanlıyım yani :)) 3cü günü iş başı yapmıştım yine ameliyat günü alırsam cumaya alıp pazartesi iş başı yapmak mecburiyetindeyim nekadar yatmam gerekio yer çekiminden dolayı ayağı kalkmamak gerekiomuş öyle duydum burun düşüyormuş bu doğrumu? çok soru sordum galiba :)) sizlerden cvp bekliyorum sağlıkla kalın kızlar :)
Kızlar 1.yıl şerefine foto ekledim..Ameliyat olacak arkadaşlar ..Can bey nasıl bir dr. diyenler..Fikir için buyursunlar efendim))
merhaba burnunuz cok hoşuma gıttı maşallah..yanlız bende amelıyat olmuştum 8 ay once burnumun sol tarafında nohut buyuklugunde içte bı şişlik var hala o geçemedı sızdede böyle bı sorun varmıydı..ve burun ucum hala şiş ne zamn ıner 8 ay kısa bı zamn değil ınmıcek dıye korkutuyor benı..sımdıden teşekkürler
Kısa bir süre öncesine kadar burnumun sol yan kısmında hafif bir çıkıntı vardı..Sürekli kafaya takıyordum..Ahh bu da olmasaydı burun kusursuza yakın olacakmış diyip hayıflanıyordum..öyle bir takıntılık haline getirmiştim ki hergün masaj yapıyordum.Bunun düzeleceği yok diyip en sonunda masaj yapmayı bıraktım..Can bey geçecek o demesine rağmen inancımı yitirmiştim artık.Ama ne göreyim son bir haftadır 1.yılın sonuna doğru o çıkıntı yok olmaya başladı..Dr. kusursuzluk bekleme ama %90 memnun kalacaksın demişti.Ama şimdi ben neredeyse %100'e yakın memnuniyet içindeyim..Sonsuuuuuzz teşekkürler ona ))
Bende iç kısmında değil dışta vardı..Ama dediğim gibi 1.yıl sonunda yok olmaya başladı..Sabret canımmm..İnşlh seninki de geçecek.
ayy cok sevındım adına:) benımde aynen senınkı gıbı işte benımkıde geçer ınsallah..bıde sızın burnunuz hafıf kavıslı gıbı geldı bana.hanı 1 yıl dolmadan önce daha mı kavıslıydı sonradan bıraz düzleşme oldu mu benım bıraz fazla oyukmuş gıbı sgercı önceden daha oyuktu sımdı yıne duzleştı bıraz daha duzleşır mı umıt varmı:) burun ucunuz ne kadar surede tam tamına ındı pekı? çok soru sordum kusuruma bakmayın
:)
ucu ne zamana kadar iner pekı tam olarak..Kaviside bıraz duzleşır mı ozamna kadar bugünkü gıbı oyuk durmaz demı..sızınkıde en baslarda oyuk gorunuyormuydu cok
Öncekine göre biraz daha düzeldi,kavisi azalmaya başladı diyorsun..inşlh geçer bitanem, istediğin gibi olur.Biraz daha bekle bakalım.Eminim önceki burnuna göre şimdiki hali kat kat güzeldir..Olumlu yanlarını düşün canım.Seni anlayabiliyorum..İnsan yinede kusursuzu istiyor ama öyle düşünmemek mi gerek bilmiyorum..ama insan düşünmeden de edemiyor.Ne zamanki umudunu yitiriyorsun.Üzüntünde azalıyor.Benim öyle olmuştu.Ama inşlh düzelecek benimki gibi...
ayyy ne guzel cok az kalmis..allah yardimcin olsun..cabucak iyiles insallah :))))
ayyy ne guzel cok az kalmis..allah yardimcin olsun..cabucak iyiles insallah :))))
Merhaba..
Benim ameliyat öncesi varolan nefes alma sıkıntım şu an tamamen duzelmiş durumda..Göğüs estetiğinden sonra bu çok hafif gelecektir zıra ben tamponların verdiği sıkıntı dışında en ufak bir ağrı sızı yaşamadım..Ancak 3. gün de işe başlayabilecegini sanmıyorum cünkü şişlikler ve morluklar bu günde tavan yapacaktır :)En az 1 hafta insan içine çıkacak durumda olamıyorsun malum alçı ve sargılar oldukca rahatsız edici görünüyor :)Ameliyat sonrası hemen ayaga kalkabilirsin yatmana gerek yok aksine başını hep yüksekte tutman gerekiyor..Şimdiden bol şans
Merhaba Noneym, sanırım yarın ameliyata gireceksin, şimdiden geçmiş olsun, umarım herşey gönlünce olur.bende ufuk bilkay ve Can Kopal arasında kaldım, uzun zamandır araştırdığını söylediğin için sana danışmak istedim, Ufuk bey hakkında ne düşünüyorsun ?....Sağlıkla kal.
gecmis olsun..insallah hersey yolunda gitmistir..fotograflarini ve haberlerini bekliyoruz
kızlarrrrrrrrrrrrrr :) 5 ay oldu benimmm olalı kilo aldımmm maalesef burnu düzeltelim derken vucut gidiooooooooooooooobugun b fite yazıldım artık spor yapablirim demiiiiiiiii bilgisi olan var mııı helpp
tatlimm ilk 1.ayda asiri efor gerektiren sporlarin yapilmamasi gerekiyor sadece yuruyus veriliyor. 2-3 . aydada burnuna darbe alabilecegin spordan kacinilmasi gerekiyor. sen artik istedigin sporu yaparsinda hangi kiloyu verceksin yok ki sende gormesem inanicam cok hos fizigin masallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?