- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.381
fotonu göremiyorum nasıl görebilirim
Merhaba kronikbalikcım,
Hayır instagramda kendi adsoyadımı kullanıyorum.bu arada ben sizi tanıyorum.nerden diyecek olursanız,sizin şirketten busenin arkadaşıyım ben.buseyi de reyhan vasıtasıyla tanıdım.instagramda görmüstüm sizi.benim eşim de havacılık camiasından.şimdi çok açık yazmak istemiyorum herşeyi.fazla deşifre olmaya gerek yok :))))))))) burnunuz Gerçekten yakışmış ve olumlu yönde sizi değiştirmiş.sğlıklı günlerde kullan canım.
buraya ne zaman girsem mesaj doldurmak için yazılan saçma yazılarla doldurulmus sayfaları atlamaktan konuları kaçırıyorum. siteye yeni üye olan arkadaşlara sesleniyorum forumda mesaj hakkı doldurulsun diye açılmış bi başlık var burayı bu şekilde kirletmeyin lütfen.
buraya ne zaman girsem mesaj doldurmak için yazılan saçma yazılarla doldurulmus sayfaları atlamaktan konuları kaçırıyorum. siteye yeni üye olan arkadaşlara sesleniyorum forumda mesaj hakkı doldurulsun diye açılmış bi başlık var burayı bu şekilde kirletmeyin lütfen.
arkadaşlar ben bir buçuk yıl önce burun estetiği yaptırdım. ameliyatım kapalı olmuştu. fakat ameliyattan 3 ay sonra burun kemerimde kemik kaldığını hissettim tam kemerde sipsivri bir kemik kaldı güneşte hatta normalde bile belli oluyordu. can beye söyledim resimlerini gönder dedi resimlerimi gönderdim bişi belli değil ama çok rahatsızsan alırız dedi cuma günü bunun için tekrar bıcak altına yatıcam malesef size tavsiyem ameliyatlarınızı açık yaptırın tabi bu sizin elinizde olmayabilir ama yinede hassasiyetlerinizi dr nuza bildirin...
ayrıca albüm göremiyorum yine,nasıl bi site bu anlayamadım.
ben cemil tugayla can kopal arasinda kalmistim izmirde..can bey daha ilgili geldi ne zaman kacta aradiysam cvpladi sorularimi..cemil beye hic ulasamadim..ilk zamanlar baska doktor vardi buraya kayit oldugumda,allahtan hastalari ulasip foto gonderdilerde felaketin ucundan dondum :) (oda izmirde )
bende cemil tugaya oldum güzelim ama memnunum sen cemıl beyın hasatalrınn fotosunu mu gordun
ben cemil tugayla can kopal arasinda kalmistim izmirde..can bey daha ilgili geldi ne zaman kacta aradiysam cvpladi sorularimi..cemil beye hic ulasamadim..ilk zamanlar baska doktor vardi buraya kayit oldugumda,allahtan hastalari ulasip foto gonderdilerde felaketin ucundan dondum :) (oda izmirde )
Capueire canım can beyle ilgili herhangi bir şikayetin oldumu memnun musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?