Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benimde cumartesi can beyle randavüm var .bakalım önerileri benim kararlarımı değiştirecek belkide yada tamamen vazgeçecem. endişelerim çok. inşallah pişmanlığım daha önce neden yaptırmamışım demek olur. sanada herşey gönlünce olsun dileklerimi sunuyorum

acaba sen ne amelyatı olacaksın canm..

muayane ücretsiz.burun ameliyatı olucam ben daha oncede gögüs büyütme olmuştum.tesekkur ederım çok heyecanlıyım

bişe sorucam amelıyattan hemen sonra hastaneden çıkınca araba kullanılırmı sizce

Capoirea nerdesin ya :)

misafirim var canim..giremiyorum o yuzden..valla cok heveslendim insallah hayal kirikligina ugramam..boyle giderse doktorum subata tmm diyor..bende okul tatiline ayarliycam..yani subat sonu gelicem turkiyeye..herseyin hayirlisi insallah..yanliz hala karin germe yag aldirma yaptiran birisini bulamadim can beye :'(

Arkadaşlar can beye ameliyat olalı 2 ay olmak üzere :) benim iyileşme sürecim biraz zaman aldı bünyeden dolayı fotoğraf yükledim, ilk fotoğraflarımda burnum fazlasıyla şiş, hala daha şişlikler duruyor ama gün geçtikçe güzel görünmeye başladı :))

can bey hangi hastanede ekolde çalışmıyo sanırım artık muayene olan yardım edebilir mi ya bende muayene olcam fakat ekode halis ünlünün adı çıkıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…