- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.401
geçmiş olsun canım
Can beyim muayenesi ücretsiz
fotonu göremiyorum nasıl görebilirim
can kopal ve cemil tugay arasında kaldım:18:can kopala 4 yıl once meme büyütme ameliyatı olmustum çok memnun oldugum söylenemez..ama burun konusunda cok guzel yorumlar okudum görüşmeye gitmelıyım sanırım
neden memnun kaalmadın meme buyutmeden?
nası anlatsam sımdıgöğsumun koyu tarafı çok asagıda kaldı meme uçlarım aşağıya bakıyo bariz bi şekilde..kas altı olmustum ben bikini giydiğimde falan kımse anlamıyo ve ufakda zaten can beyın tarzı bu ama ilerde cocuk emzirince iyice asaga ınmesınden korkuyrm
kızlarrr uzunca bir aradan sonra merhaba herkeze ben çoktandır yazamadım ben ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu herşey harika dört dörtlük gidiyo demeyi çok isterdim ama malesefki öyle değill(( alçının çıktığı ilk günden beri burun delikleri asimetrik bir delik daha yukarda uç kısmı içine çekik gibi duruyo gün geçtikçe şişlikler iniyo dolayısıyla daha göze batmaya başlıyo başlarda çok takmadım geçer vs diye ama zamanla sıkıntı yapmaya başladım bu durumu öyleki çevremdeki insanlar farkediyolar burnun sağ tarafı güzelde sol tarafı neden böyle diye soruyolar ( can beye söyledim orayı parmağınla açmaya çalış, iyileşme döneminde çekme yapabilir dedi. Dediğini yapıyorum ama inanın hiç bi gelişme yok ne yalan söliyim geçiceğine dair inancımda yok .geçenlerde vesikalık fotoğraf çektireyim dedim orayı shopla düzelttirdim yanii bu durum nasıl düzelcek bilmiyorum buna benzer bi durum yaşayan varmı aranızda ((
Cnm gecmis olsun..insallah duzelir..ilk zamanlar oyle birsey yoktu cok hostu burnun..yeni foto eklermisin baksak..can beyle yuzyuze gorusebildinmi,belki birseyler yapabilir[/QUOTEc
can beyle görüştüm canım yaa zamanla düzelceğini çok göze batmadığını söyledi çok kötü olsa bunu ben söylerdim diyo ya samimiyetine inanıyorum ama düzelceğini inancım yok gerçekten düzelcek bişe değilki şişlik olsa iner vs benim şeklinde bi sıkıntı var bi delik daha ince ve uzun yukarı doğru diğeri gyet normal bilmiyorum beklemketne başka çare yokki zaten( ara ara çok takıyorum bu durumu bakalım artık ..foto ekledim canım bu arada
Cnm gecmis olsun..insallah duzelir..ilk zamanlar oyle birsey yoktu cok hostu burnun..yeni foto eklermisin baksak..can beyle yuzyuze gorusebildinmi,belki birseyler yapabilir[/QUOTEc
can beyle görüştüm canım yaa zamanla düzelceğini çok göze batmadığını söyledi çok kötü olsa bunu ben söylerdim diyo ya samimiyetine inanıyorum ama düzelceğini inancım yok gerçekten düzelcek bişe değilki şişlik olsa iner vs benim şeklinde bi sıkıntı var bi delik daha ince ve uzun yukarı doğru diğeri gyet normal bilmiyorum beklemketne başka çare yokki zaten( ara ara çok takıyorum bu durumu bakalım artık ..foto ekledim canım bu arada
nims benide eklermısın burnunu çok merak ettım bence kötü değildir öyle hissettim
Kizlar sitede yeniyim 25 mesaj atmam gerekiyormus fotograflari gorebilmek icin.bu sekilde 25 tane yazsam oluyormu:) ben can kopalla gorustum gecen gun.eylulde burun ameliyati dusunuyorum.can beye ameliyat olanlatin eski ve yeni fotograflarini gormek istiyorum mumkunse.yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?