- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.441
üçyolda egepol hastahenesinde ameliyat yapıyo
Can bey ekolde diil, muayenehanesi var bostanlıda. Ameliyatı Egepol hastanesinde yapıyor.
Oke can beye oldum bnde yarın alçım çıkıo inşallah hayırlısıyla istediğini sor canım bilgilendrrrm bu arada mikado sana sonsuz teekküerüü borç bilirimmm senn sayende can beye yöneldim imdilik herşey yolunda inşallah daha bi güzel olacakk
Merhaba arkadslar..suann size 3yastikli yatagimdan yaziyorum:) suan hicbir sorunum yok tampon ve alci oldugu halde burnumdan nefes alabiliyorum fakat burnumdan nefes alinca cok ince bi sızı oluyor grip oldugumdaki gibi..acim sancim yok sukurler olsun ki..ameliyat sirasindada hicbirsey hissetmiyorsunuz..suana kadar en buyuk acim uyutmak icin elime acilan damar yolu oldu..2gun sonra yani cmt gunu tamponlarim cikicak..insallah seklide guzel olur dogal kimsenin anlamicagi bir burun dilegim..
Çok geçmiş olsun canım.O damar yolu açma olayı beni de yerimden hoplatmıştı.Hala unutamıyorum :)
Merhaba arkadslar..suann size 3yastikli yatagimdan yaziyorum:) suan hicbir sorunum yok tampon ve alci oldugu halde burnumdan nefes alabiliyorum fakat burnumdan nefes alinca cok ince bi sızı oluyor grip oldugumdaki gibi..acim sancim yok sukurler olsun ki..ameliyat sirasindada hicbirsey hissetmiyorsunuz..suana kadar en buyuk acim uyutmak icin elime acilan damar yolu oldu..2gun sonra yani cmt gunu tamponlarim cikicak..insallah seklide guzel olur dogal kimsenin anlamicagi bir burun dilegim..
randevu için egepol aranmıyor, can beyin bostanlıdaki özel muayehanesine gidiliyor. bunun için can beyden randevu alınıyor.canımmmm çok geçmiş olsun ağrısız sızısız olsunnnn istediğinn gibi olurr minicik bişi olurr inşallaahh
ya siz randevu için egepolü mü aramıştınız can beyden randevu almak içinn
canımmmm çok geçmiş olsun ağrısız sızısız olsunnnn istediğinn gibi olurr minicik bişi olurr inşallaahh
ya siz randevu için egepolü mü aramıştınız can beyden randevu almak içinn
Evet gorusme ucretsiz
Internetten numarasini bulabilirsin..muayene bostanlida..ucret almaz bence gorusme icindeCan beyin internet sitesi var mi? Muayenehanesi tam olarak nerede ve revizyon icin fikrini alicam ucret alir mi ki?
Alciyi cikarmadan once herne olursa olsun boyle kalmicagini biliyorum degisicek diyodum bugun alciyi cikardim aslinda olablicek en guzel burun ama cok kalkik geldi bana evdekilerinde uzayliymisim gibi bakislarida inanilmaz uzdu beni gercekten ameliyat degil ama sonrasi yorucuymus.
Simdi doktordan ciktim herseyin guzel olduğunu söyledi sisliklerimde inince daha iyi olcak insallah simdi disardayim aksama foto eklicem:)canım ben de aynı sen gbi düşünüyorum daha çıkmadı alçı ama çıksa da iner şişlik diye düşünüyorum hep. pazartesi çıkcak benm alçı senn nasıl koysana foto bakalım belki abartıcak bişi yoktur burda amelyt olmuş olanların yorumları da önmli.aynen amlyt sonrsı biraz daha yorucu ayna hep elimde aklımda burnum :))
Simdi doktordan ciktim herseyin guzel olduğunu söyledi sisliklerimde inince daha iyi olcak insallah simdi disardayim aksama foto eklicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?