- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.501
Ayni durum bende de var benim dahaBenım delıkler ellenmedı amelıyatta ama bende de ıçerde bı taraftan hala şiş et var diğer tarafta o kdr yok. Dıstan bakıldıgında da sag taraf daha sıs sızce bu durum geçici mi
Ayni durum bende de var benim daha
50 gün falan oldu ama ne zaman geçer bende merak ediyorum
Ilk aylar normal demişti bu sira gidicem gorusmeye en son gideli bir ayi geçtikontrolun ne zaman..doktor ne diyor bu duruma
Ilk aylar normal demişti bu sira gidicem gorusmeye en son gideli bir ayi geçti
Anlıyorum seni benim de ameliyattan önce bi sürü soru vardi kafamda ama ben şekil olarak gayet memnunum dogal olmasini istemistim en basta öyle de oldu tabi daha sisliklerim var ozellikle bi taraf daha sis hem disardan hem icten tam nefes alamiyorum onun icin onlar da inince başka sorunum kalmicak.Can bey cok iyi bi doktor benim ilk zamanlar endiselerim sorularim oluyodu hepsiyle ilgileniyo o konuda sıkıntın olmasin ben suan icin genel anlamda gayet memnunum yaniher an vaz gecebilirim..nasil deli sorular var kafamda..ben iki hafta kalip geri donucem..sorun olunca gidememde yaaa
sağlık problemnz olmasa gayet güzel bi burun, can kopalın burunları zaten kavisli ben yapıldım diyen burunlar burdan gördüğüm kadarıyla, bende ona olmayı düşünüyorum ve şuan çok takıyorum,amelyat olduktan snra braz rahat ederm sorun ortadan kalkar diye düşünüyodum ama öyle olmıcak galiba baksanıza her gün bi derdi ortaya çıkacak:/[/QUOTE
Cavdarcım şişlikler inmeye başladığında ameliyattan önceki bunundan daha iyi olacak merak etme ama yok yok kusuru mutlaka oluyor(kusursuz olanda var ama az genel olarak oluyor).... Eğer düşünmeden edemiyorsan ol ameliyat aklında kalıcak çünkü hep...evet birşeyleri kafana takıyorsun ama zamanla unutuyorsun öyle işte....zaman ilaç sadece kusursuz bekleme..
Ilk 6ay kesin olarak kendini rahatlatmak ve seninle aynı zamanlarda ameliyat olan forum arkadaşlarıyla teselli arayacaksın burnunun güzel hallerini çekip belki güzel denmesine ihtiyacın olacak ya da kusurlarını.. ama bunlar geçici rahatlatmalar çünkü burnun sen nasıl görüyorsan o ...ama zamanla unutuyorsun .....zaten 1 seneden sonra uğramamaya başlarsın....böyle benim gibi belki merak edenlere yardımcı olmak adına uğruyorsunuz bu kadar işte...gönlünü ferah tut güzel olur ama kusursuz olmaz bu kesin bence....
canım teşekkür ederim tabiki mükemmel bi burun olcağını sanmıorum,burda mükemmele yakın gördüğüm burunlar muhammet dilberin yaptıkları,anca onada maddi durumum yetmiyo ,yoksa hiç düşünmeden her yüze göre çok güzel burunlar yapan muhammet beye giderdim:)
illa ki yaptırcam çünkü hayatımı çok etkiliyo,tek korkum önceki halini arayacak kadar kötü olması,insanların ilk gördüğünde olumsuz eleştirileri ve en önemlisi aynaya baktığımda dikkat çeken depresyonlara girmeme neden olan şeyden kurtulamamış olmak
Benim hiç ağrım olmadi korkucak bisey yok o konuda inanslm bende cuma günü ameliyat olcam arkadaşlar cok ağrınız oldumu acaba
capoeira;33475806]her an vaz gecebilirim..nasil deli sorular var kafamda..ben iki hafta kalip geri donucem..sorun olunca gidememde yaaa
capoeira cım aynı ruh halindeyim tam bir kriz hali ameliyat yaklaştıkça panik yapıyorum ya nefes alma problemi beni çok korkutuyor bi de burnum şu an çok kötü değil , ameliyat sonrası yapmacık ya da yüzüme yakışmayan bi burun olursa naparım of yaaaa.
Bende Can beyde iki haftaya ameleyat olacagim bunun icin yurtdisindan gelecegim.cok kararsiz kaldim birden korku girsi icime...25mesajim yok aka mail adresimi versem neolur birkac Foto yollayabilirmisiniz???? lüften. andres: pp2007@live.de
Veya facebooktan eklerseniz cok memnun olurum mail adresimi girip ekleyebilirsiniz.
Bu benim icin cok önemli
cnm kadinlar kulubunde oyun bolumleri var..orda sayi sinirini doldurabilirsin boylece fotolari gorebilirsin..bu arada can beyin hastalarinida arkadas olarak eklemeyi unutma
Daha önce Can bey le ilgili yapılmış yorumlar v.s için aşağıdaki linklere gözatabilirsiniz....
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/378903-can-kopal-izmir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...meliyat-olanlar-olmayi-dusunenler-buraya.html
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/372540-28-gunumde-burnum-metamorfoz.html
tatlım forumdan sende görmüşsündür mikado funer gökçe can beye ameliyat olanlardandı..onlar ameliyatlarını oldular ondan sonra can beyle görüştüm ve onun dışında birkaç doktorla da mailleşmiştim..ama Can bey bana çok samimi geldi ve 1 yıl fln bekledim inan bu 1 yıl boyunca da çok düşündüm...ve sonra can beye ameliyat olan birçok kişi tanıdım ve hepsi çok memnunlardı..inan ki bir kişi bile çok mutsuz olsa ben daha ameliyat olamazdım herhaldeama yaptığı burunlardan birkaçını gördüm ve olan birçok kişiyle de mailleştim.. benim seçmemde en büyük etken kesinlikle doğal burun yapmasıydı..ben kavis ve kalkıklık fln istemiyordum kesinlikle çünkü maymun gibi olmaktan korkuyordum yani..ve ameliyat öncesi son gün bile hala düşünüyordum öyle iştee ya kötü olursa o olan güzel burun bana yakışmazsa fln diye ama sonuç öyle olmadı çok şükür..şu an sadece çok şişimm.. geçen hafta dahi çok kötüydüm bu şişlikler insanı tipsizleştiriyor dudağını uzatıyor gözlerin bitişik duruyor fln tipsizleşiyorsun ama gittikçe düzeliyor bugün çok daha iyiyim mesela...geçen gün mikado'nun başının etini yedim mesela...öyle işte tatlım...
kızlarr can beyi cebinden aradım ancak cevap vermedi başka hangi numaralardan ulaşabilirim? Mesaj atsanıza bana nasıl ulaşıp randevu aldıysanız lütfen:)
canım en ıyısı cebınden ara;;tekrarla gun ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?