Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

her an vaz gecebilirim..nasil deli sorular var kafamda..ben iki hafta kalip geri donucem..sorun olunca gidememde yaaa
Anlıyorum seni benim de ameliyattan önce bi sürü soru vardi kafamda ama ben şekil olarak gayet memnunum dogal olmasini istemistim en basta öyle de oldu tabi daha sisliklerim var ozellikle bi taraf daha sis hem disardan hem icten tam nefes alamiyorum onun icin onlar da inince başka sorunum kalmicak.Can bey cok iyi bi doktor benim ilk zamanlar endiselerim sorularim oluyodu hepsiyle ilgileniyo o konuda sıkıntın olmasin ben suan icin genel anlamda gayet memnunum yani

capoeira;33475806]her an vaz gecebilirim..nasil deli sorular var kafamda..ben iki hafta kalip geri donucem..sorun olunca gidememde yaaa

capoeira cım aynı ruh halindeyim tam bir kriz hali ameliyat yaklaştıkça panik yapıyorum ya nefes alma problemi beni çok korkutuyor bi de burnum şu an çok kötü değil , ameliyat sonrası yapmacık ya da yüzüme yakışmayan bi burun olursa naparım of yaaaa.

Bende Can beyde iki haftaya ameleyat olacagim bunun icin yurtdisindan gelecegim.cok kararsiz kaldim birden korku girsi icime... 25mesajim yok aka mail adresimi versem neolur birkac Foto yollayabilirmisiniz???? lüften. andres: pp2007@live.de

Veya facebooktan eklerseniz cok memnun olurum mail adresimi girip ekleyebilirsiniz.
Bu benim icin cok önemli

ay artik gunu gelsinde olsun bitsin valla bu gidisle ordan cikip timarhaneye yaticam insan ruyasinda hergece amlyt olurmu yaaa ustelik her defasinda kotu sonuc.. tobe tobeeee
sen ne zaman oluyosun

cnm kadinlar kulubunde oyun bolumleri var..orda sayi sinirini doldurabilirsin boylece fotolari gorebilirsin..bu arada can beyin hastalarinida arkadas olarak eklemeyi unutma

rr
Beni eklermisiniz ltfen bende can beye ameleyat olacagim. Biraz tedirginimde.

kızlarr can beyi cebinden aradım ancak cevap vermedi başka hangi numaralardan ulaşabilirim? mesaj atsanıza bana nasıl ulaşıp randevu aldıysanız lütfen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…