- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.641
Valla kaderde varmış can kopal a ameliyat olmak.. Şükür iyikide varmış.. Ben fransadayım tr de afyonluyum.. Burnum çok sorunluydu buradaki aile doktorum dedi tr deki tıp çok ileride bir araştır ama dikkatli ol kasap a denk gelme diye.. Asla asla demiyceksin hayatta, bunu öğrendim.. Asla internet ortamına güvenmem forumlara hüvenmem dedim ama burası dengemi alt üst etti.. Can beyi yüz yüze ilk defa ön görüşmede gördüm ama zaten ameliyat günüm falan belliydi :) tasarım yapmıyor.. Ben buradaki hastalarının fotolarını görerek gitmiştim.. Bu konuda canım arkadaşım rujj un hakkını yiyemem her zaman yanımdaydı.. Onuda burda tanıdım :) ben can beye istemediklerimi smyledim ve dedim hocam malzeme burda açınca alt yapıyıda görürsünüz elinizden geleni yapın dedim.. Sağolsun hayal esemediğim iş çıkarttı burundada lippodada karın germedede.. Darısı isteyen herkezin başına
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum can bey hakkında yorumlarınızı almak için.. öncelikle yazılanların çoğunu okudum genelde herkes memnun sanırım.. ben de can bey'e ameliyat olacağım görünen o.. :) ameliyat süreci ne kadar sürüyor mesela can beyle ilk görüşmede mi randevu aldınız? randevu alırken en az 1 ay öncesinden mi randevu almamız lazım doktorumuzun yoğunluğunu düşünerek? burnunuzun nasıl olacağına dair fotoğraflarını çekip size bir seçenek sundu mu yoksa tamamen ona mı bıraktınız yani daha öncesinden nasıl bir burna kavuşacağınıza dair bir şeyler sundu mu size? ve yaptığıyla resim birbirine yakın oldu mu? çünkü bir arkadaşımın başına böyle bir durum geldi.. önce fotoğrafını çekti bi doktor sonra ona nasıl olacağına dair photoshop dan burnunu düzeltti ama sonuç farklı oldu yaptırdıktan sonra.. doğal bir burnum olsun istiyorum.. :44: şu an can bey hangi hastanede çalışıyor ya da yeri nerededir? taşındı tarzında şeyler okudum eski mesajlarda bundan emin olmak istedim.. fiyat konusunda 3000 i geçmemesini umuyorum yaptıranlardan yaklaşık olarak bi fiyat öğrenebilir miyim? alçılar kaç günde alınıyor ben temmuz başında yaptırmayı düşünüyorum.. temmuz sonunda izmir den ayrılacağım.. uçağa filan bindiğimde bir sorun olur mu yolculuk yapmam 1 ayda toparlandınız mı? şimdilik merak ettiklerim bunlar sanırım.. hepinize teşekkür ediyorum ben şimdiden..
Anaaam nerden başlasam cvp vermeye :))) çizim yapmıyor çünkü fotoşopla berşey yapılır ama burunda alt yapı neye müsaitse o yapılır demişti bana.. Ben ön görüşmeyide amlyt gününüde aynı anda aldım . Yani telde konuşurken. İkisinin tarihinide aldım.. İzmirli deilim gel git yapamam die.. Alçı kişiden kişiye değişiyor.. Bende 8 gün kaldı ama şimdiyr kadar duyduğum en fazla 11gündü galiba.. Muayenehane si karşıyakada yeni yapılan bir binanın 3 üncü katı.. Dominos pizzanın yanı.. (Arkadaşlar bana böyle anlattı :))) ama GPS le gideceksen telde konuşudken tam adresi iste.. Ameliyat egepolde.. Görüşmede en çok ne istemediğini söyle bence. İsteklerinide beraber konuşur anlaşırsınız.. Burun 3.250 falandı galiba..
ay çok mutlu oldum cevap verdiğin için :) yazdığımı kimse okumadı sanmıştım yeni üye olunca böyle oluyoryani bu durumda ameliyat olmadan önce nasıl bir burnun olacağına dair bir şey göstermedi mi sana photoshopla da olsa? şu an burnun kaç aylık ve memnun musun bir sorunun oluyor mu sağlık açısından? eğer resimdeki burun sana aitse çok hoş görünüyor umarım ben de istediğim gibi bir sonuç elde ederim.. morluk şişlik filan kaç gün sürdü bir de saçma gelebilir ama benim bir korkum var.. ameliyat sırasında bayıltsalar bile sanki acıyı hissedecekmişim gibi geliyor o bayılma anı nasıldı bir şey hatırlıyor musun acıya dair? uyanıp uyandığında her şey bitmiş mi oluyor
Anaaam nerden başlasam cvp vermeye :))) çizim yapmıyor çünkü fotoşopla berşey yapılır ama burunda alt yapı neye müsaitse o yapılır demişti bana.. Ben ön görüşmeyide amlyt gününüde aynı anda aldım . Yani telde konuşurken. İkisinin tarihinide aldım.. İzmirli deilim gel git yapamam die.. Alçı kişiden kişiye değişiyor.. Bende 8 gün kaldı ama şimdiyr kadar duyduğum en fazla 11gündü galiba.. Muayenehane si karşıyakada yeni yapılan bir binanın 3 üncü katı.. Dominos pizzanın yanı.. (Arkadaşlar bana böyle anlattı :))) ama GPS le gideceksen telde konuşudken tam adresi iste.. Ameliyat egepolde.. Görüşmede en çok ne istemediğini söyle bence. İsteklerinide beraber konuşur anlaşırsınız.. Burun 3.250 falandı galiba..
25 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum :/ whatsapp ım var canım bana özelden yazarsan fotoları görmeyi çok isterim..
Arkadaşım oldun.. Fotolarımı görebilirsin artık normalde??
biraz teknoloji problemli bir insan olduğum için buldum sonunda profilinden :) çok teşekkür ederim.. harika görünüyor ben de bir an önce olmak istiyorum ama okulum var şu an tatili bekliyorum o yüzden.. :/
kızlaR AMELIYATIMI OLDUM HERSEY RUYA GIBIYDI KORKTUGUM KADAR KOTU GECMEDI UYUYOSUN UYANIYOSUN HERSEY OLUP BITMIS OLUYO ZATEN HALA INANAMIYORUM RUYADAYIM SANKI TUM MORLUK VE SISLIKLERIME RAGMEN COK MUTLUYUM AYNAYI SIMDIDEN ELIMDEN DUSURMUYORUM AMELIYAT SONRASI KUSMAKTAN COK KORKUYODUM KUSMAKTAN NERFET EDERIM HIC KUSMADIM ALLAHIM AMELIYATTAN SONRA KUSMUYAYIM NEFES ALMAKTA ZORLANMAYAYIM DIYE COK DUA ETTIM VE AMELIYAT SONRASI COK GUZEL NEFES ALDIM FAKAT BUGUN SISLIKLERDEN DOLAYI HAFIF BIR SIKINTI VAR AMA KESINLIKLE GRIP OLMUSUM GIBI BIR SEY DAYANILMICAK KATLANILMICAK HICBISEYI YOK DUN 19.00DA NORMAL ODAYA ALDILAR DUN PEK BISEY YIYEMEDIM AMA BUGUN MANSALLAHIM VARDI PATATES KIZARTMALARI GOZLEMELERI GOTURDUMAMELIYAT ONCESI COK STRES YAPMISTIM HATTA UTU YAPARKEN KOLUMU BILE YAKMISTIM BOSA KENDIMI SIKMISIM KORKULACAK HICBISEYI YOK ZATEN HEMEN AGRI KESICI IGNE YAPIYOLAR HIC AGRI SIZI OLMUYO KORKAN ARKADASLARA SESLENIYORUM HIC KORKMAYIN DAHA ONCE OLSAYDIM KESKE DIYEBILIRSINIZ OKADAR GOZUNUZU KORKUTTUGUNUZA YANARSINIZ BENIM GIBI
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum can bey hakkında yorumlarınızı almak için.. öncelikle yazılanların çoğunu okudum genelde herkes memnun sanırım.. ben de can bey'e ameliyat olacağım görünen o.. :) ameliyat süreci ne kadar sürüyor mesela can beyle ilk görüşmede mi randevu aldınız? randevu alırken en az 1 ay öncesinden mi randevu almamız lazım doktorumuzun yoğunluğunu düşünerek? burnunuzun nasıl olacağına dair fotoğraflarını çekip size bir seçenek sundu mu yoksa tamamen ona mı bıraktınız yani daha öncesinden nasıl bir burna kavuşacağınıza dair bir şeyler sundu mu size? ve yaptığıyla resim birbirine yakın oldu mu? çünkü bir arkadaşımın başına böyle bir durum geldi.. önce fotoğrafını çekti bi doktor sonra ona nasıl olacağına dair photoshop dan burnunu düzeltti ama sonuç farklı oldu yaptırdıktan sonra.. doğal bir burnum olsun istiyorum.. :44: şu an can bey hangi hastanede çalışıyor ya da yeri nerededir? taşındı tarzında şeyler okudum eski mesajlarda bundan emin olmak istedim.. fiyat konusunda 3000 i geçmemesini umuyorum yaptıranlardan yaklaşık olarak bi fiyat öğrenebilir miyim? alçılar kaç günde alınıyor ben temmuz başında yaptırmayı düşünüyorum.. temmuz sonunda izmir den ayrılacağım.. uçağa filan bindiğimde bir sorun olur mu yolculuk yapmam 1 ayda toparlandınız mı? şimdilik merak ettiklerim bunlar sanırım.. hepinize teşekkür ediyorum ben şimdiden..
Kuzum merhaba..ben can beye ameliyat oldum uc gun oldu.evde dinleniyorum simdi.rahat bi ameliyatti'arisiz sizisiz'hissiz yani'..odem olustu bende morlugum pek yok,odemde yanaklara dogru iniyor..ben de cizim gormeden ameliyat oldum,guven verdi cunku,ucret 3000 civari..isleme gore degisir,ilgili bi dr,ben ilk onunla gorustum ve onda karar kildim..alcilar ciksin foto koyucam,umarim guzel olmustur
Merhabalar ben yazin buyuk olasilikla ameliyat olmayi dusunuyorum. Okuyorum ve ameliyat parami kendim odeyecegim. Acaba can bey ortalama ne kadara ameliyat yapiyor ? İndirim yapiyor mu ? Taksit secenegi var mi ?
3250 dioda 3 e yaptıranlarda olmuş.. Diğer sayfalarda yazıyordu.. Bence bunu direk kendisine sor, çekinme anlat böyle böyle kendim ödeyeceğim de.. İndirimi ve taksiti sor.. Konuşunca sende anlayacaksın öyle ters birisi deil:)
Aslinda terslenmekten korkuyorum birde cekingen biriyim kendimi anlatamiyorum pek. Birde agustos gibi ameliyat olmayi dusunuyorum simdiden gidip gorusmem dogru olur mu ki
Niye olmasınki? Öğrenciyim ağustosa kadar para biriktirip bu ameliyatı olmak istiorum dersin.. Valla dersin dersin diorumda fiyat konusunda hayatta kimseyle konuşamam..sen git karşılarşıya konuş
Bu arada doktorlar yazın ameliyat yapıormu???
Evet yapiyorlar. Zaten yazin olmaktan baska sansim yok cunku okulum varya psikolojimi cok etkilemese hic girismem su ise ama psikolojim bitmis durumda
Zaten kimse canı sıkıldı diye bıçak altına yatmazki.. Seni çooookkkk iyi anlıyorum.. Rabbim yardımcın olsun.. Herşey gönlünce olsun inşallah
İnsallah cok tesekkur ederimallahim bana senin gibi guzel bi burun nasip etsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?