Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bu arada evet yüz yüze ilk ön görüşmede gördüm. Ama daha önce defalarca tel de konuştuk watsapp tan yazıştık.. Saolsun hep cvp verdi.. Hani öyle iki foto gördüm kalkıp gideim olmadı.. Sorunları anlattım.. Aklıma takılanları sordum, oda yapılabileceğini söyledi ameliyata onay verdi öyle geldim.. Bu arada izmire aşık oldum ben yaaa ne şanslısınız

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum can bey hakkında yorumlarınızı almak için.. öncelikle yazılanların çoğunu okudum genelde herkes memnun sanırım.. ben de can bey'e ameliyat olacağım görünen o.. :) ameliyat süreci ne kadar sürüyor mesela can beyle ilk görüşmede mi randevu aldınız? randevu alırken en az 1 ay öncesinden mi randevu almamız lazım doktorumuzun yoğunluğunu düşünerek? burnunuzun nasıl olacağına dair fotoğraflarını çekip size bir seçenek sundu mu yoksa tamamen ona mı bıraktınız yani daha öncesinden nasıl bir burna kavuşacağınıza dair bir şeyler sundu mu size? ve yaptığıyla resim birbirine yakın oldu mu? çünkü bir arkadaşımın başına böyle bir durum geldi.. önce fotoğrafını çekti bi doktor sonra ona nasıl olacağına dair photoshop dan burnunu düzeltti ama sonuç farklı oldu yaptırdıktan sonra.. doğal bir burnum olsun istiyorum.. :44: şu an can bey hangi hastanede çalışıyor ya da yeri nerededir? taşındı tarzında şeyler okudum eski mesajlarda bundan emin olmak istedim.. fiyat konusunda 3000 i geçmemesini umuyorum yaptıranlardan yaklaşık olarak bi fiyat öğrenebilir miyim? alçılar kaç günde alınıyor ben temmuz başında yaptırmayı düşünüyorum.. temmuz sonunda izmir den ayrılacağım.. uçağa filan bindiğimde bir sorun olur mu yolculuk yapmam 1 ayda toparlandınız mı? şimdilik merak ettiklerim bunlar sanırım.. hepinize teşekkür ediyorum ben şimdiden..

Anaaam nerden başlasam cvp vermeye :))) çizim yapmıyor çünkü fotoşopla berşey yapılır ama burunda alt yapı neye müsaitse o yapılır demişti bana.. Ben ön görüşmeyide amlyt gününüde aynı anda aldım . Yani telde konuşurken. İkisinin tarihinide aldım.. İzmirli deilim gel git yapamam die.. Alçı kişiden kişiye değişiyor.. Bende 8 gün kaldı ama şimdiyr kadar duyduğum en fazla 11gündü galiba.. Muayenehane si karşıyakada yeni yapılan bir binanın 3 üncü katı.. Dominos pizzanın yanı.. (Arkadaşlar bana böyle anlattı :))) ama GPS le gideceksen telde konuşudken tam adresi iste.. Ameliyat egepolde.. Görüşmede en çok ne istemediğini söyle bence. İsteklerinide beraber konuşur anlaşırsınız.. Burun 3.250 falandı galiba..

ay çok mutlu oldum cevap verdiğin için :) yazdığımı kimse okumadı sanmıştım yeni üye olunca böyle oluyor yani bu durumda ameliyat olmadan önce nasıl bir burnun olacağına dair bir şey göstermedi mi sana photoshopla da olsa? şu an burnun kaç aylık ve memnun musun bir sorunun oluyor mu sağlık açısından? eğer resimdeki burun sana aitse çok hoş görünüyor umarım ben de istediğim gibi bir sonuç elde ederim.. morluk şişlik filan kaç gün sürdü bir de saçma gelebilir ama benim bir korkum var.. ameliyat sırasında bayıltsalar bile sanki acıyı hissedecekmişim gibi geliyor o bayılma anı nasıldı bir şey hatırlıyor musun acıya dair? uyanıp uyandığında her şey bitmiş mi oluyor

Cnm özel mesaj attım.. Buradan evet yada hayır diye cvp ver .. Sayın yeterli deil msj atamazsın sen bana

25 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum :/ whatsapp ım var canım bana özelden yazarsan fotoları görmeyi çok isterim..

biraz teknoloji problemli bir insan olduğum için buldum sonunda profilinden :) çok teşekkür ederim.. harika görünüyor ben de bir an önce olmak istiyorum ama okulum var şu an tatili bekliyorum o yüzden.. :/

Yok canım nedemek.. Bizde hemen çözemedik kk yı :)))

merhaba bende can beyi araştırıyorum fotolarınızı görebilir miyim bora karaali ve can kopal arasında git geller yasıyorum arkadaslık isteği de gönderdim lütfen kabul edin sizde gectiniz bu yollardan ;(

Kuzum merhaba..ben can beye ameliyat oldum uc gun oldu.evde dinleniyorum simdi.rahat bi ameliyatti'arisiz sizisiz'hissiz yani'..odem olustu bende morlugum pek yok,odemde yanaklara dogru iniyor..ben de cizim gormeden ameliyat oldum,guven verdi cunku,ucret 3000 civari..isleme gore degisir,ilgili bi dr,ben ilk onunla gorustum ve onda karar kildim..alcilar ciksin foto koyucam,umarim guzel olmustur

Oyyy kuzum toparlanmıştaaa, sonrakilere yardımcı oluyormuş.. Burun kardeşliği bu işte.. Bizi en çok biz anlarız dimi ?:))

Merhabalar ben yazin buyuk olasilikla ameliyat olmayi dusunuyorum. Okuyorum ve ameliyat parami kendim odeyecegim. Acaba can bey ortalama ne kadara ameliyat yapiyor ? İndirim yapiyor mu ? Taksit secenegi var mi ?

Merhabalar ben yazin buyuk olasilikla ameliyat olmayi dusunuyorum. Okuyorum ve ameliyat parami kendim odeyecegim. Acaba can bey ortalama ne kadara ameliyat yapiyor ? İndirim yapiyor mu ? Taksit secenegi var mi ?

3250 dioda 3 e yaptıranlarda olmuş.. Diğer sayfalarda yazıyordu.. Bence bunu direk kendisine sor, çekinme anlat böyle böyle kendim ödeyeceğim de.. İndirimi ve taksiti sor.. Konuşunca sende anlayacaksın öyle ters birisi deil:)

Aslinda terslenmekten korkuyorum birde cekingen biriyim kendimi anlatamiyorum pek. Birde agustos gibi ameliyat olmayi dusunuyorum simdiden gidip gorusmem dogru olur mu ki

Aslinda terslenmekten korkuyorum birde cekingen biriyim kendimi anlatamiyorum pek. Birde agustos gibi ameliyat olmayi dusunuyorum simdiden gidip gorusmem dogru olur mu ki

Niye olmasınki? Öğrenciyim ağustosa kadar para biriktirip bu ameliyatı olmak istiorum dersin.. Valla dersin dersin diorumda fiyat konusunda hayatta kimseyle konuşamam..sen git karşılarşıya konuş
Bu arada doktorlar yazın ameliyat yapıormu???

Evet yapiyorlar. Zaten yazin olmaktan baska sansim yok cunku okulum var ya psikolojimi cok etkilemese hic girismem su ise ama psikolojim bitmis durumda

Evet yapiyorlar. Zaten yazin olmaktan baska sansim yok cunku okulum var ya psikolojimi cok etkilemese hic girismem su ise ama psikolojim bitmis durumda

Zaten kimse canı sıkıldı diye bıçak altına yatmazki.. Seni çooookkkk iyi anlıyorum.. Rabbim yardımcın olsun.. Herşey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…